Şimdi Ara

Nokia N91 mi N80 mi ?(tüm özellikleri ile karşılaştırma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Free_Wolf

yaw sendemi GS_1905
    sende isteniyorsan girme olsun bitsin
    ben tartışmak istemiyorum

Mesele benim girip girmememle bitecekse girmem olur biter.. Ama anlatılmak istenen bu değil sana.Sen daha elimize bile almadığımız telefonlar hakkında gün aşırı karar değiştiriyorsun ve bununla ilgili topic açıyorsun.Tamam kesin bu dedikten sonra bile her gün fikrin değişiyor..Bu kadar topic açmak yerine bi beklesen sabretsen telefonlar gelse incelesen ve bize de ondan sonra fikirlerimizi sorsan hem senin hem de bizim için daha yararlı olmaz mı??

Daha yaşın küçük heyecanlısın anlıyorum ama her fikri değişen gelip topic açsa hoş olmaz değil mi??Mesela bende şu an n80,v3x,6280 ve K800ü bekliyorum ama ben hepsi için bir topic açmak yerine girip yorumları okumayı tercih ediyorum.. Sende böyle yaparsan daha iyi olur bence

Yok ben böyle mutluyum diyorsan devam et ama bir süre sonra cevap yazan çok çıkmayacaktır emin ol!!

• tabiii tabii yani nede olsa tüm forumlar somut kavramlarla desteklenmiş??mesela şimdiye kadar kimse çıkmamış telefonları karşılaştırmadı nasıl yaptın bu hatayı ilk ve son olsn
  • Katılıyorum sözlerine.Bak free-wolf bu sözleri bi abi tavsiyesi olarak al.Ok.Uçarı gönüllü olma.Kararını ver sabit kal ve fikrini değiştirme.Bence ben derimki N91.Forever N91.Ok kardeşim.
    quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

yaw sendemi GS_1905

Mesele benim girip girmememle bitecekse girmem olur biter.. Ama anlatılmak istenen bu değil sana.Sen daha elimize bile almadığımız telefonlar hakkında gün aşırı karar değiştiriyorsun ve bununla ilgili topic açıyorsun.Tamam kesin bu dedikten sonra bile her gün fikrin değişiyor..Bu kadar topic açmak yerine bi beklesen sabretsen telefonlar gelse incelesen ve bize de ondan sonra fikirlerimizi sorsan hem senin hem de bizim için daha yararlı olmaz mı??

Daha yaşın küçük heyecanlısın anlıyorum ama her fikri değişen gelip topic açsa hoş olmaz değil mi??Mesela bende şu an n80,v3x,6280 ve K800ü bekliyorum ama ben hepsi için bir topic açmak yerine girip yorumları okumayı tercih ediyorum.. Sende böyle yaparsan daha iyi olur bence

Yok ben böyle mutluyum diyorsan devam et ama bir süre sonra cevap yazan çok çıkmayacaktır emin ol!!

• quote:

Beyler sizce n80 n90 kadar hoş ve güzel video çekebilir mi ?

Mobile review N80 incelemesindeki N80 in çektiği foto ve videolara göre N90 daha iyi foto ve video çekiyor. Özellikle video hiç iyi değil

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n80-en.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narinci -- 1 Mart 2006; 13:59:19 >

• Evet sitede verilen fotoların kalitesi 3mp lik bi kameralı telefon için çok kötü.Ben bu kadar beklemiyodum.Fotolarfa bi solgunluk ve dağılmalar var.Umarım böyle çıkmaz.Çünkü bu telefonun bekleyeni çok.Hayal kırıklığına uğramalarını istemem.
  • Kardeşim yeter artık vallahi ya gereksiz yere çok meşgul ettiniz topiği sürekli bu foruma takılıyorsunuz eminim ki bu modelleirn özleliklerini öğrendiniz en ince ayrıntısına kadar ayrıca bu modellerle ilgili topiklerde çok kendi kararını kendin ver artık.Sanki hiç bu modellerin özleliklerni bilmiyormuş gibi topikler açıyorsunuz çok saçma olmaya başladı ama
  • Evet, bence de teller çıkmadan karar vermek zor. Bekleyip görmek gerek.
    Sitelerdeki satışa sunulmamış tellerin incelemeleri prototip üzerinden yapıldığı için
    o da çok sağlıklı olmuyor. Değişebiliyor satışa çıktığı zaman
  • free-wolf actıın topikler yuzunden midem bulanmaya basladı artık ya

bu kadar cabuk we sık topic acılmazki kardesm

sen bu teller hakkında ne bliosan bisde okadarını blios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 1 Mart 2006; 14:46:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

yaw sendemi GS_1905

eet bak orda kaç sayfa n80 topiği war git bi oku bole zırt pırt topic acmakla olmas

• dıyorum free sana
    bak dostum eger sen dıyosankı foto ve vıdeo okadar onemlı degıl ama muzık bol olsun ve onemlı dıyosan n91 ama foto ve vıdeo kalıtelı olsu ve muzıkte kalıtelı olsun ve bol yanı fazla olması ıçın 2gb lı kart alcan bak şimdi canım n91 ın fıyatı 1400 diyelım bunun 450 ytl lelık kısmı(tabı sadece anlatım fıyatlar uydurma) hafızası ıçın ayrılmış ama n80 demuhtemelen 1.400 cıvarı çıkacak ama onun 450 ytl lık felan hafıza ıcın yerı ayrılmamış onun yerıne daha ustun ozellıler konumuş bak şole dıyım n80 al 2 tane 2gb kart al n91 bın basar ben olsam oyle ederdım benım dedıgım gıbı et yada n92+2adet 2gb

• quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

Kardeşim yeter artık vallahi ya gereksiz yere çok meşgul ettiniz topiği sürekli bu foruma takılıyorsunuz eminim ki bu modelleirn özleliklerini öğrendiniz en ince ayrıntısına kadar ayrıca bu modellerle ilgili topiklerde çok kendi kararını kendin ver artık.Sanki hiç bu modellerin özleliklerni bilmiyormuş gibi topikler açıyorsunuz çok saçma olmaya başladı ama

tüm özelliklerini %99 biliyordur..bilinmeyenleri(n80in,n91in kamerası gerçekten öyle mi vs'i de kimse bilmiyor forumda)
    bundan sonrası telefonu alacak olana kalmış..telefonu o kullanacak..sormasıda bence gereksiz...
  • arkadaslar n80 nezman çıkacak ya 2-3 hafta ıçınde çıkarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

arkadaslar n80 nezman çıkacak ya 2-3 hafta ıçınde çıkarmı?

2-3 ay demek istedin içerisinde..
  • ya n91 bir kere karizması yeter topik çocuk gersi boş bu tel bir çıksın görün bak nasıl patlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

arkadaslar n80 nezman çıkacak ya 2-3 hafta ıçınde çıkarmı?

2-3 ay demek istedin içerisinde..

N80 türkiyeye yazdan önce gelmez,ve de ağustosu çok rahat bulur.N91 ise ne zaman çıkacağı meçhul.en son olarak 2006 başı dediler ama hala tık yok

• dostum en geç haziranda çıksa dielim yinede alırım
    hatta haziranda çıkarsa ilk n80 sahibi olurum
  • n 80 konularını n 80 topgnde konusalm beyler
  • n91
  • N91
    quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

n91

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.