arkadaşlar bir şey sorucam ben mesala amerikadan ablam la tel getirmek istiyorum o burda kullanılırmı vergisini öderse gümrükte nasıl olur
FSTURSSIYLA ALIRSAN KULLANILIR AMA AMERIKADA ÇIKAMDI SNIRIM TURKIYEDEN BILE GERIYMIŞ O ULKE TELEFON BAKIMINDA DIE BILIORUM
quote:Orjinalden alıntı: nazgUL_vB FSTURSSIYLA ALIRSAN KULLANILIR AMA AMERIKADA ÇIKAMDI SNIRIM TURKIYEDEN BILE GERIYMIŞ O ULKE TELEFON BAKIMINDA DIE BILIORUM @nazgUL_vB Arkadaş N80 dememiş ki : quote:arkadaşlar bir şey sorucam ben mesala amerikadan ablam la tel getirmek istiyorum o burda kullanılırmı vergisini öderse gümrükte nasıl olur
quote:Orjinalden alıntı: Revolver40 quote:Orjinalden alıntı: nazgUL_vB FSTURSSIYLA ALIRSAN KULLANILIR AMA AMERIKADA ÇIKAMDI SNIRIM TURKIYEDEN BILE GERIYMIŞ O ULKE TELEFON BAKIMINDA DIE BILIORUM @nazgUL_vB Arkadaş N80 dememiş ki : quote:arkadaşlar bir şey sorucam ben mesala amerikadan ablam la tel getirmek istiyorum o burda kullanılırmı vergisini öderse gümrükte nasıl olur akılları n80de kalmış
yo quote:Orjinalden alıntı: gokhan s. quote:Orjinalden alıntı: SharpSnip Free bi karar ver artık!Bi eleman vardı adını unuttum aynı onun gibisin ha yeter be ben mi sen değilsin yakın zamandan bi eleman.sen aldın mı telefon