Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerçekten çok dehşet bir görünüm olmuş süper olmuş siyah rengi türkiyeey ne zaman gelir biinmez ama çok hoşuma giti elimde bulunan n93i imi siyah değiştirmeyei düşünüyorum üstüne bir kaç kuruş verip tam karizma olmuş siyah rengi alınmazmı bu

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ

• SoulDreath evet n93i black serisi yeni çıktı 2008 de satışa çıktı yani türkieyey gelemsi yaza doğru olur veya 1 2ay sonar gibme geliyo bide n93 daah kalkiteli çekiyo denen bir şey yok n93i dede aynı kaliteyi labiliyon ayrı iyi yapman lazım karanlık ortamdda n93 iyi çekemiyo ışık gücü çok az n93i orda işte başarıl ıoluyo yani n93i üsütn kalıyo gene sonuçta+ bide videoda n93i daha yadınlık ve net çekim yapıyo bide optik seste video çekimde n93 den daah az videoda eblli biel pek belli olmuyo yeni yazılımda

her şeye rahmen n93i

• biraz gırgır olsun

ben varya diğer telefonları

leptop şeklimle kamera şeklimle ve hatta ve hatta

optiğimle döverim beee

aaaa rahatladım ya

sizin karşınızda koskaca n93i var kardeşim aaa
  • n93i ile çektiğim yeni foto seçtiğim bir kaç foto

• yukarki fotolar akşama doğru çekilmiştir ve de bulutlu havada

fotolara devam

• yukardaki fotoyu incelersenzi noise olamdığını görrsünzü akşam fotolarında n93i de noise olayı tamemn bitmiştir yeni yazılımalada ve fotolar net tir buhulaşmalı değil

fotolara devam buraya ekeldiğim forolar hepsi akşam satinde çekilmiştir çhepsindede bulutlu havalıdır adam gibi ektinmi n93i harikalar çekebiliyo teli de yok iyi çekmiyo dieyde yerden yere vurabalrın karşısındayım işte sonuç ortada ofotoyu iyi çekemeyen lerin bir kaç paylaşımı yüzünden iyi çekmiyo yok noise yok bulanık dendi alın sonuç ortada

• Fotoğraflar için teşekkürler vaktim olursa bende çektiklerimi bilgisayara atıp koyacağım foruma...
  • SoulDreath sendenden bekliyoruz foto ve yeni çalışmalr hadi bakalım ee biraz topiç şenlensin
  • yaa aradım taradım daha gelmemiş izmire BL-6F 1200 mAh
  • SoulDreath istersen alma
    ben taktım dendim çalıştı ama kapak kanmıyo ama batarya oturuyo tam içine te3k sorun kapak kanmıyo
  • 2 ay önce sattım n93i yi yaklaşık olarakta 6 ay falan kullandım.Yalnız şunu sölim n95 te kullandım ama tasarım ve karizma olarak hatta bazı özellikler olarak n93i kesinlikle n95 ten çok daha üstün.Bir kere biryerde çıkardınız zaman ben buradayım dedirtiyor n95 gibi herkezde olmayan hatta piyasada bile fazla bulunmayan bir cihazdır.Foto kalitesi ortama göre çoğu zaman n95 ten daha iyi kareler yakalayabiliyor.Hız olarakta n95 ile aynı bir cihazdır zaten kullanılan cpu 2 cihazdada aynı.Ses konusunda özellikle ses yüksekliğinde n95 daha yüksek ses veriyor ama iş ses netliğine gelince n93i bayrağı devralıyor.Ekran kalitesinde ise 2 ekranda 16.7 milyon renk ama görüntüler n93i nin ekranında biraz daha iyi gözüküyor ekran parlaklığında ise n93i kesinlikle daha parlak ve daha keskin bir görüntü sunuyor.Optic zoom güzel ama zoom yaparken opticten gelen ses can sıkıcı olabilir birde bunu video kaydında yaptınız zaman optic zoomun seside videoya işliyor ve iyice can sıkıcı oluyor ama beni pek ilgilendirmiyordu açıkçası.Kasa bakımından ilk bakışta sağlam gibi görünmesede oldukça sağlam bir kasa ve kasa alaşımına sahip bir cihazdır n93i özellikle kart ve usb kapakları oldukça iyi olmuş n93 gibi değil yani.Batarya konusundada ben sürekli kullanımda 2.5 - 3 gün gidiyordu.Güzel cihazdır tavsiye ederim kesinlikle...

• WOWOZANGE eelrien sağlık yorumalrın için n93i çoğu arkadaşımız kulanmadığı bilmiyorlar teelfonu kulamadan yorum yapıyorlar evet n93i kendini çok ayırıyo diğer telefonalrdan hatat telfonu video kameranın içien koymuşar vey bir avuç içi leptop da diyebiliriz ne diyim her şey var telde evet dış seste n93i n95 den son yazılım dan sonatr kafa kafaay ses çıkışında eko layzır ayrıda yaptığınızda iç ses yani kulaklıkta zaten n93i n95 den yüksek ses ve bas veriyo bizzat dendim ve inceldim n95 sesi radyo sesi gibi kaldı n93i kulaklığa verdiği ses nerdeyse n91 yakın ama dam gibi bir kulaklık takcan oda var ben hs 12 w kulamıyorum nokianın en iyi ses veren kablosuz kulaklığı yukrdaad bakarsanız görürsünüz topicin

nokai hs 12 w

n963i de n93 gibide noise vss olay yoktur fotoarda ve karanlık vss olay yoktur yeni yazlımdada daahda gelişmiştir

n93i mi n95 8b versinler değişmem valla

• tesekkurler tekno2007 almam herhalde internetteki reklama N93i ye oluyo demişler. Bu nasıl olmak arka kapak kapanmadan olur mu be...
  • Siyahı olmayan N kalmasın diye 1 emir aldı heralde tasarımcılar.
  • siyah rengi yakışmayan tek nokia budur heralde hiç iyi olmamış eski renkleri daha güzel..
  • nokia neyin peşinde hep böyel yapıyo aynı modelin biraz bir kaç özellik veya + koymayıp renk olayıan giriyo renkle satış strejisini giriyo kardeşim aynı anda siyah renginide çıkarsa ne olcaktı yani aradan 1 sene bir süre geçiyo siyah rengini duyuruyo ama açıkçası siyah rengini ben daah çok beyendim

biz nokidan n93i nin renk olayıan değil daah gelişmişini bekliyoruz örnek 5 x optikli 5 mb kamera li hafıza kartı yüksek nagavisyonlu 2.8 inc ekran olsa tam süper olcak

bize renk çeneği sunma nokia aynı çihazın n95 nasıl yaptıysan gelişmişini çıkarıp duruyo n93i de gelişmişini bekliyoruz bir n93i harranı olarak

n95 n95 8gb n96 gibi gelişmişlerini

• N97 adında 1şey olabilir senin istediğin çoktandır o stil çıkmıyor çünkü.
  • resimler fena değil ... siyahı çok karizma
  • aynen
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 1.121 YTL / 1.099 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 1.289 YTL
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.