Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar n93i resimleri ve en alttada video var

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ

Buda n93i ile çekilmiş video

http://uploaded.to/?id=gqh34c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 23 Aralık 2007; 21:25:43 >

• Buda telefonun zoom yeteneği

Normal resim

4x optik zoom

köküne kadar

• Güncel fiyat listesi (25.12.2007):

Ereyon.com.tr: 1.136 YTL / 1.113 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 1.240 YTL
    Genpatech.com: 1.322 YTL / 1.269 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 1.158 YTL / 1.123 YTL (Havale indirimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Aralık 2007; 18:04:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Güncel fiyat listesi (25.12.2007):

Ereyon.com.tr: 1.136 YTL / 1.113 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 1.240 YTL
    Genpatech.com: 1.322 YTL / 1.269 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 1.158 YTL / 1.123 YTL (Havale indirimi)

1 sen uğruyon hocam
  • bu telefon çıkalı bayabir oldu fiyatları hala abartı nedir analamdım optik zoom var diyede insanlar heralde n95 den vazgeçmezler bu telefon için n95 daha ucuz bu telefondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

bu telefon çıkalı bayabir oldu fiyatları hala abartı nedir analamdım optik zoom var diyede insanlar heralde n95 den vazgeçmezler bu telefon için n95 daha ucuz bu telefondan

2.4" ekran var N95in daa büük
    kamera 3.2 ve baya noise'lu
  • slm

ben girmeyeli foruma bir şyler yazlıp çiziliyo bakıyorum walla ne diyim gözleriö yaşardı valla

emere foto ve video ipaylaşım için teşekürler

n93i yeri ayrı n95 in yeri ayrı

n93i şekli ve diyannı ile farklı

ben şahsen n93i yi sırf fotosu yok videosu yok şu yu buyu şu olsaydı diey almadım n93i şuan genel teelfonda olan her şeyi sdandart şekilde sunuyo ben bir kulanıcı olarak beni özellikeri değil sadece şekli ve tarzı benim daah çok hoşuam gidiyo tam bir kamera şekel dönüşü ve bir küçük leptopa

ee yakında n-gage 2 oyunalrı çıkıyo soruyorum size bu ounalr en çok hangi telfonda oynamak sarar

bence 2 teelfonda

n93i n93 de derim ben

asvuç içi konsol gibi duruşu bide n95 oynadığınızı düşünün n93i kadar rahat olamz baan göre bu sadece benim düşüncem oyun oynamak ta gözümün önüen takılan bir şey

yani tarzı ve de şekli ile kendini diğer teelrden çok ayıran teelfon aa görenelr telfon demiyo bu arad

video ve foto çeekrekn öok güzelmiş kameran kaaç aldın hangi marka vay be aynası biel varmış

n95 de güzel teelfon onaad bir şey demiyorum ama işet sevkler ve renkler tattışılmaz ama her ikiisnin de yeri farklı bence

genel olarak her ikiside telefon

n93i

o bir kamra değil obir leptop değil e bir foto makian sı değil o bir mp3 çaalr değil o bir el feneri değil
    değilde değil değilde değil

• quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

slm

ben girmeyeli foruma bir şyler yazlıp çiziliyo bakıyorum walla ne diyim gözleriö yaşardı valla

emere foto ve video ipaylaşım için teşekürler

n93i yeri ayrı n95 in yeri ayrı

n93i şekli ve diyannı ile farklı

ben şahsen n93i yi sırf fotosu yok videosu yok şu yu buyu şu olsaydı diey almadım n93i şuan genel teelfonda olan her şeyi sdandart şekilde sunuyo ben bir kulanıcı olarak beni özellikeri değil sadece şekli ve tarzı benim daah çok hoşuam gidiyo tam bir kamera şekel dönüşü ve bir küçük leptopa

ee yakında n-gage 2 oyunalrı çıkıyo soruyorum size bu ounalr en çok hangi telfonda oynamak sarar

bence 2 teelfonda

n93i n93 de derim ben

asvuç içi konsol gibi duruşu bide n95 oynadığınızı düşünün n93i kadar rahat olamz baan göre bu sadece benim düşüncem oyun oynamak ta gözümün önüen takılan bir şey

yani tarzı ve de şekli ile kendini diğer teelrden çok ayıran teelfon aa görenelr telfon demiyo bu arad

video ve foto çeekrekn öok güzelmiş kameran kaaç aldın hangi marka vay be aynası biel varmış

n95 de güzel teelfon onaad bir şey demiyorum ama işet sevkler ve renkler tattışılmaz ama her ikiisnin de yeri farklı bence

genel olarak her ikiside telefon

n93i

o bir kamra değil obir leptop değil e bir foto makian sı değil o bir mp3 çaalr değil o bir el feneri değil
    değilde değil değilde değil

n95 tarzı telefon istemediğin kadar var ama ben n93i gibi telefon görmedim diğerlerinden çok farklı

• bende kamerası gibi kamera görmedim aslında K850i var
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

e yalan mı?
  • bu arada n93i olan arkadaşlara sesleniyim n95 8gb bataryası n93i de oluyo gözümüz aydın

n93i nin 950 mah n95 8gb 1200 mah

yeni batarya almayı düşünen lre tavsiey n93i için direk n95 8gb alın derim

ee borumu 250 mah fark var

ben aldım kulanıyorum 1 gün den fazal gitme farkı oldu
  • Oo güzel bir gelişme.
  • vay bea

boşluk olmuyo di mi? çok ii o saman yaw.olursa boyut problem olur saten.voltajlar falan aynı
  • bu arad bir gelişme daha artık n93i mizdede micro sd kart kulanabiliyoruz micro için mini sd apratlı kınhston çıkartı 3 lü paket içinde ben 2 gb micro sd aldım geçen gün mini sd aparatı ile ve şuan n93i me bağlanıyo

bu demek oluyoki yakında çıkacak 4 gb micro ve 8gb microyuda kulanabilcez n93i de ben araştırdım ama yok piyasada 2 gb buldum micro 4 veya 8 gb rast gelseydim alcaktım nette gördüm ama bir ara doğubanka gidip bakcam alırsam direk 8 gb alcam micro
  • ee biz eklemsek kimse eklemiyo evet yeni foto ekleyeylim forum biraz kendien gelsin

en son kar yağdığında çekmiştim çektiğim fotolar evet bazıalrı akşama doğr bazıalrı ise öğle sati ile çekmiştim

akşama doğru çekimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 3 Şubat 2008; 13:16:22 >

• bide öğle saati karlı foto çekimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 3 Şubat 2008; 13:13:46 >

• Senden başka kullanan yok ki abi bu forumda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Senden başka kullanan yok ki abi bu forumda...

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.