Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manzara ve makro da autofocus yok,zaten manzara modunda hiçbir telefonda autofocus olmaz.Adı üstünde manzara,uzaktaki herşeyi netlenmiş kabul ederek resim çeker.
  • YA BİZİM TOPİC TE TIK YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

Manzara ve makro da autofocus yok,zaten manzara modunda hiçbir telefonda autofocus olmaz.Adı üstünde manzara,uzaktaki herşeyi netlenmiş kabul ederek resim çeker.

makroda focus bulunmas m????????????????????????????????

yahu en iyi oto fokus, makroda zaten
  • up
  • Bu telefon fazla kişide yok,konu başlığı ölmeye mahkum.Toprağı bol olsun.
  • Merak edenler için fikirlerimi yazayım.şarjı 1 gün dayanıyor,optik zoom harika birşey normalde karanlık bir bölge varken optik zoom yaparsanız lens ileri gittiği için herhalde karanlık yer aydınlanıyor.Video çekimi çok güzel PC den çok TV de seyretmek lazım daha da kaliteli oluyor,makro iyi değil ama makro yaptıktan sonra optik zoom yaparsanız tam bir makro fotoğraf elde ediliyor.Telefon gayet hızlı bence ve duruşu çok güzel,bana büyük gelmedi,telefonu yan yatırıp resim çekmekten çok daha güzel hissettiriyor kapağın dönerek resim çekmesi,flaş kapak kapalıyken ve video çekerken devamlı yanabiliyor,mp3 kalitesi SE den daha kötü,dışarıya verdiği ses baya yüksek.Elime yapışan yanan sigarayı refleks olarak atmak isterken N93i yide havaya fırlattım ve kaldırıma düştü ve hasar,bozulma yok.Telefon resim çekerken aşırı ışığı sevmiyor,güneşin olmadığı aydınlık havada daha net resim çekiyor,resim çekimi çok iyi değil ama 3 optik zoom bir ayrıcalık,üstünede biraz digital zoom ekleyince uzakları bozulma olmadan yakın ediyor.Yanında herzaman video kamera taşımak isteyenlere,az kişide olmasıda ayrı bir güzellik.Ekranın yan yatması film klip seyrederken çok güzel oluyor,telefonu dayayacak bir yer aramıyorsunuz.Wireless bulduğunda affetmiyor.
    Optik zoomlu makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartannyan -- 20 Ağustos 2007; 0:40:36 >

• dartannyan cok iyi bilgiler vermissin tesekkurler.kafamdaki bazi soru isaretleri gitti.

bu arada sen de benim gibi dikkatsizsin galiba.telefona ucma dersi vermissin recep ivedik tarzı
  • Işığı doğru yakalarsa böyle inanılmaz fotolar elde edilebiliyor.

• İşte optik zoom,okunamayan yazılar okunur hale geliyor.İnsanların yüzleri seçiliyor.Yüzleri ben karaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartannyan -- 20 Ağustos 2007; 1:05:58 >

• fotolar güselmiş
  • e borumu n93i ra resi senden şu n95 video çekimini şöyle 1 dakikalık veya 30 saniyelik çekip dosyapaylaşımı.net ekleyip paylaşıma açsan video çekimini mera kettim n95 n93 ve n93 iel aynı diyorlar
  • N93i kullanıcısı olarak bugün N95'i inceleme fırsatı yakaladım. N95'in kasasını gördükten sonra tercihim konusunda aklımda en ufak bir şüphe kalmadı; iyiki N93i'yi tercih etmişim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadSouL -- 3 Eylül 2007; 20:46:17 >
  • hocam topik ölmüş ya yeni resimler vs. hiç bişey yokmu
  • uzn zamandır girmiyorum foruma bakıyorum ben girmeyeli n93i nin topici birmiş illa bizmi yorum ve incelem ve payalşım yaapcaz bir iki kişi daah vard idi n93i si olan bu topiçte onaşlrda kaybolşud veya hiç incelem ve yorum bekleyen ne diyim geen bize bakıyo topiç

bekleyin bu gun yarın yeni incelemelerle geliyorum
  • Arkadaşlar sahidende hiç N93i ile ilgili burda yorum yapmıyorsunuz ne bilim yani insanları biraz bilgilendirin bu forumu görünce keşke N93 yerine N93i alsaydımda ben burda uzun bir inceleme yapardım lütfen ilgisiz kalmayalım zaten N93i almadığıma yanıyorum
  • N93i sahibi pek yok galiba 20 ağustostan bu yana 3-4 post var
  • Noise ware ile resim editleyip buraya n93i resmi diye koyun. Sonra milleti kandırın. sonra da bu topicê noldu diyin? ayıp sizin yaptığınız kusura bakmayın.
    Telefon neyse o dur. Onca insanı kandırmanın mantığı nedir ki?
  • N93i'de zaten Noise önleyici program var kendinde edit e gerek yok zaten
  • iyi de arkadaşım madem gerek yok (kabul) o zaman neden programla düzeltip gönderildi bu resimler. Ki bunun muhatabı sen değilsin, çünkü bunu yapan sen değilsin

Direk isim de vermem ama kimin yaptığı belli zaten

Hadi tamam kendinizi kandırdınız, milleti kandırmayın, ayıptır...

Çocukça şeyler bunlar. Benim telefonumun sesi çok çıkıyo, kamerası şöyle senin telefonunu döver falan Bunlara halk arasında sid.k yarışı denir ve hoş karşılanmaz.

Forumda ASIL olan DOĞRU, TARAFSIZ inceleme yapmaktır. Artısı Eksisi konuşulur. Eksileri gidermek için ne yapılması gerektiği konuşulur. AMA EKSİKLERİN ÜSTÜ ÖRTÜLÜP DE YALAN YANLIŞ şeyler insanlara "BİLGİ" diye sunulmaz.

• arkadaşlar n93i me yeni yazlım yüklüyordum yazlım % 15 kaldı yüklerken usb bağlantıısnda sorun oldu vede şimdi teelfon açılmıyo nokia yazısı yanıp yanıp sönüyo aldığım yere götürdüm nokia shopa onalrda baktıalr 3 saat sonar gelin neticeyi veririz deleri tekrar gittiğimde ise servise gidicek dediler yani kv kgöndericekelr di ben ise vermedim tabi teelfonum sigortal ıolduğu için

tabi soranalrınzı olucak niey verdidin diye çünkü dış kapağında da ufak bir çatlak var dı bende dedim hem o yazlım hatasını hemde kapağını değiştirip yaptırmak sigortada kvk yaptırsam kapağınıda ondan paar talep eder çünkü o garanti kapsamına bakmıyo işte sigortanın avantajı diyorum neyse sigorta şirketide avrupa yakasında

garantek firamsı kargoyada vermeyip içim rahat olsun diey kendi elimle götürcem

şimdi soruyorum acaab bu yazlımı kendim tekraar düzeltem şansım yokmu telfon baan bir mideet lazım çünkü eyer bugun yarın verirri isem en az 3 hafat almama teli

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.