Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar şimdi N95'mi daha iyi N93i'mi karar veremedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denonitros

Ya arkadaşlar şimdi N95'mi daha iyi N93i'mi karar veremedimde

bence tabiiki N95 hertürlü...
  • Bu alette iyi gibi ama aklım karıştı
  • quote:

Bu alette iyi gibi ama aklım karıştı

kamera hariç gerisi hoş...
    video çok hoş!
  • Derdim yok çok iyi çekiyo optik zoom yaparken ses geliyo değil.Bu arada senin N95 incelemeni okudum süper eline sağık özelliklerine bakarsak bana fazla kaçar
  • quote:

Derdim yok çok iyi çekiyo optik zoom yaparken ses geliyo değil.Bu arada senin N95 incelemeni okudum süper eline sağık özelliklerine bakarsak bana fazla kaçar

eyw

valla N95 alan özelliklerini kullanmicaksa boşuna para vermesin derim sırf foto çekicekse piyasada çok ii çeker cihazlar mevcut
  • EVET uzn bir aradn sonra tekrar toice giriyorum bakıyorum ben bırakalı en incelem nede her hangi bir gelişmiş önemli bir şey yazlıp çizilmemiş topiç bitme noktasına gelmiş

neyse bu topiçi baştan takip edenelr bilir benim ilk n93i aldımı vede 1 ay içinde ise zoom tuşunun yayında bir sorun olmuş ve kvk bayien vermiştim teelfon toplamda 40 gün hafta sonalrıda dahil 28 gün de iş günü olarak durdu yani 40 gün sonar mesaj attıalr ve 5 gün önce telimi kvk kozyatağından aldım ve gayet verdiğim gibi temiz ve her hangi bir çiizk veya eksiksiz aldım vede yapılmış am benim tek kızdığım nokta son günü bırakmaları oldu teslim eden baayn teelfonunun türkiyede yaılmadı fabrikasından geliyo
    yani fillandiya aklıma geliyo öyel diyince neyse uzatamdan aldım telimi büyük bir seviçle kvk bayinde ve şu an kulanıyorum

VE YENİ incelmelerle geliyorum

n

• tekrar geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

EVET uzn bir aradn sonra tekrar toice giriyorum bakıyorum ben bırakalı en incelem nede her hangi bir gelişmiş önemli bir şey yazlıp çizilmemiş topiç bitme noktasına gelmiş

neyse bu topiçi baştan takip edenelr bilir benim ilk n93i aldımı vede 1 ay içinde ise zoom tuşunun yayında bir sorun olmuş ve kvk bayien vermiştim teelfon toplamda 40 gün hafta sonalrıda dahil 28 gün de iş günü olarak durdu yani 40 gün sonar mesaj attıalr ve 5 gün önce telimi kvk kozyatağından aldım ve gayet verdiğim gibi temiz ve her hangi bir çiizk veya eksiksiz aldım vede yapılmış am benim tek kızdığım nokta son günü bırakmaları oldu teslim eden baayn teelfonunun türkiyede yaılmadı fabrikasından geliyo
    yani fillandiya aklıma geliyo öyel diyince neyse uzatamdan aldım telimi büyük bir seviçle kvk bayinde ve şu an kulanıyorum

VE YENİ incelmelerle geliyorum

n

• evet telefonumu aldıktan sonra tabi hemen incelmeey aldım her hangi bir sorun veya bir durum olup olmadığı hakında teli aldığıma greği ban fatura verdiler faturayı inceldiğimde kaydırma tuşu değişti yeni yazılım atıldı bilgisi memcur

telimde değişen bir şey dikatimi çekti evet ama bu şey tüm n93i ciler için sevindirici olucak

yani optikk zommmm sesi artık yokkk o zırr zır ses gitmiş bu da en büüyük + olmuş n93i için video ve foto çekimi daha da güzelleşmiş flaşh patlaması gene aynı aam gece modu daha da iyilerşmiş

w lan da sanki bi sorun var gibi geldi ne biliyim ben pek anlamdım ben işyerinden giriyorudum w lan ile nete her gün servise vermeden önce servistan aldıktan sonra bağlantıyı buluyor ama 1 veya 2 saniey sonra kopuyo veya bağlantı bulunamadı diyo veya bağlantı kızmına yakşıyorum yani bağlantının verildiği kızma seviye acaba bu sorun benim teldenmi yoksa işyerinde verieln wlan damı bi sorun var sinyal seviyeleri değişmiyor

telde bir sorun olmayacağı kanetindeyi telin w lan sorun olsa hiç görmez veya hiç bulamaz geende

benden iyi w lan ile ilgisi ve bilgisi iyi olan arkdaşalrımız cevaplarsa sevinirim

yeni foto ve video incelmeelrim devam

her zaman n93i

• tekno sevindim teli almana bendede n93i var ama iş dolayısıyla pek inceleme yapamıyorum. ben memnun değilim be kardeş ama kullanıyoz işte hayırlısı .
  • senin adına sevindim tekno baya 1 kalmış yaw serviste
  • w lan hakında yorumalr bekliyorum arkladaşlar afcaba versional ilgisi oalbilirmi bağlantı ile ilgili w lan hızı felan yoksa başak sorunmu var donaımsal değildir sanırım çünkü w lan çalışamsa hiç görmez dimi
  • quote:

w lan hakında yorumalr bekliyorum arkladaşlar afcaba versional ilgisi oalbilirmi bağlantı ile ilgili w lan hızı felan yoksa başak sorunmu var donaımsal değildir sanırım çünkü w lan çalışamsa hiç görmez dimi

evet öle gözüküyor ama illede yazılımsal olcak die 1 durumda yok
  • Reis-i Eagles kerdeş telde bi sorun yok mudiyorsun karşı verieln bağlantıdamı bi sorun var am aynı yerdne leptopla giriyoruz sorunsuz leptopların bağlantı veri hızı alışı dah yüksek dimi n93i n93 n95 den galiba w lan sı
  • quote:

Reis-i Eagles kerdeş telde bi sorun yok mudiyorsun karşı verieln bağlantıdamı bi sorun var am aynı yerdne leptopla giriyoruz sorunsuz leptopların bağlantı veri hızı alışı dah yüksek dimi n93i n93 n95 den galiba w lan sı

evet dizüstüler mobillere göre hızlı
  • Reis-i Eagles kardeş n93iğ me nokianın sitesinden yazılım atmak istiyorum am türkçe sitesinde yok yabancı europa sitesinde var sanırım o en son version oluyo peki siteden kaçıncı version olduğunu öğrenemiyormuyuz bide hadi diyelim yükledim türkçe dil seçeneği varmı yoksa ingilizce ve diğer başak dillermi oluyo yaabncı sitedeki europa sitesinde ve nasıl yapıcam hiç dah önce denemdim bir sorun yaşamk istemiyorum

neden yazılım atmak istediğimi sorusuan gelir isek biliyorsunuz yukrad yazdım telimi kvk dan aldıktan sonra yazılım atlıp ve zoom tuşu yapıldı aam bu severde w lan da sorun yaşıyorum telfon hep dah önce girdiğim w lan verieln bağlantı noktasından artık çok yavaş buluyo örnek bulsa biel 1 veya 5 saniey görüyo bağlan diyorum bu seferde wlan bağlanrısı bulunamıyo diyo ilk başat görüyo sonra görmüyo yok diyo blutooht bağlantısı da da biraz yavaşmaa gördüm bluotooht kulaklık bağlayıyorum az 1 2meret ar telden veya rüzgar esmesinden bağlantı cdaseste cızırdaam oluyo sanırım yazılımdan oldu diy düşünüp kendim atmayı tercih ediyorum belki yazılımdan dır düzelir yeni veya aynı yazılımı tar isem kvk versem geen beklerim en az 1 hafat bı sefer başak soru ndah olmasın diyorum şimdiden tüm bilgi ve yardımalr için teşkkürler

ban yardım edin

wlan ve bluootohta amabaşka her hangi bir sorun yok telde

• şimdi bu telefon için nokia n91 ve imate kjam cihazımı versem ve n93i alsam iyimi yapmış olurum.yoksa almasammı ?
  • quote:

Reis-i Eagles kardeş n93iğ me nokianın sitesinden yazılım atmak istiyorum am türkçe sitesinde yok yabancı europa sitesinde var sanırım o en son version oluyo peki siteden kaçıncı version olduğunu öğrenemiyormuyuz bide hadi diyelim yükledim türkçe dil seçeneği varmı yoksa ingilizce ve diğer başak dillermi oluyo yaabncı sitedeki europa sitesinde ve nasıl yapıcam hiç dah önce denemdim bir sorun yaşamk istemiyorum

neden yazılım atmak istediğimi sorusuan gelir isek biliyorsunuz yukrad yazdım telimi kvk dan aldıktan sonra yazılım atlıp ve zoom tuşu yapıldı aam bu severde w lan da sorun yaşıyorum telfon hep dah önce girdiğim w lan verieln bağlantı noktasından artık çok yavaş buluyo örnek bulsa biel 1 veya 5 saniey görüyo bağlan diyorum bu seferde wlan bağlanrısı bulunamıyo diyo ilk başat görüyo sonra görmüyo yok diyo blutooht bağlantısı da da biraz yavaşmaa gördüm bluotooht kulaklık bağlayıyorum az 1 2meret ar telden veya rüzgar esmesinden bağlantı cdaseste cızırdaam oluyo sanırım yazılımdan oldu diy düşünüp kendim atmayı tercih ediyorum belki yazılımdan dır düzelir yeni veya aynı yazılımı tar isem kvk versem geen beklerim en az 1 hafat bı sefer başak soru ndah olmasın diyorum şimdiden tüm bilgi ve yardımalr için teşkkürler

ban yardım edin

wlan ve bluootohta amabaşka her hangi bir sorun yok telde

N93i türkiye kodu gerekecek

• Reis-i Eagles

benimki türkiye alımma orjınal garantili yurt dışı değilki

hem bataryanın alt tarafında etiketinde

code ve

w lan kodu yazıyo her ikiside
  • quote:

Reis-i Eagles

benimki türkiye alımma orjınal garantili yurt dışı değilki

hem bataryanın alt tarafında etiketinde

code ve

w lan kodu yazıyo her ikiside

o zaman sen direk NSU yu kur güncelle
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.