Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N93 + GPS alıcısının N95 ten pahalı olmasına imkan yok.

N93 sıfır için fiyatlar: En ucuzu 1.161,71 YTL den başlıyor
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-n93-fiyati,7184.html#FiyatListesi

Bu da benim şu an kullandığım GPS alıcısının sıfırı: 135 YTL
    http://urun.gittigidiyor.com/BLUETOOTH-GPS-DAHA-UCUZU-YOK-SOKKKK_W0QQidZZ5046997

Toplam : 1.161,71 + 135 = 1296,71 YTL

Bu da N95 sıfır fiyatları : En ucuzu 1320 YTL den başlıyor.
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-n95-fiyati,8410.html

Sanırım başka bir şey söylemeye gerek yok.

N93i sıfır fiyatları : En ucuzu 1.415,17 YTL den başlıyor.
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-n93i-fiyati,8715.html

• kalınlık da cabası N93 te hadi N93i neyse de....
  • Dostum bayağı bir fark var valla. Yani ben gördüm hemen tamam dedim işte N93 bu. Ne de olsa arada çomakla kütük kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 28 Haziran 2007; 13:40:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Dostum bayağı bir fark var valla. Yani ben gördüm hemen tamam dedim işte N93 bu. Ne de olsa arada çomakla kütük kadar fark var.

resimler ortada...

• başlık ölmüş yaw
    tekno nerdesin anam?
  • Teknonun Telefonu Servisteydi En Son
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

Teknonun Telefonu Servisteydi En Son

gelmiştir yaw kaç ggün oldu hatta hafta
    yaw aynı şey
  • slm arkadaşlar uzun zamn oldu topice bakmayalı bu arad telfonumu sormussunuz haal kvk servisinde hiç bir ses seda yok sadece 7 geçtikten sonra mesaj attıalr

7 gün servis süresini geçmiştir özür dileriz filan faaln daah sonar tekrara size bilgi vericez diey mesaj atmışalrdıı ogünden itibaren hiç sede yok yarın tam tamına 3 hafta oluyo ben artık tenmuzun 12 sien kadar sesimi çıkarmıcam çünkü haziranın 12 sinde verdim teli temmuzun 12 si tam 1 ay olcak vede 30 gün iş günü dolucak bu sebepten kvk nın kanunu madedsien göre 30 günü iş dolan tüm cihazların ya sıfırını teslim veya telfonun alınan paar miktarının teslimini vericek şayet vermemkel direnir ise kvk yı mahkemeey vericem 2 katı alma şansım da olur yani her yönden ben haklı oluyorum kvk nın başı ağrır ne diyim 12 temuza kadar sesimi çıkarmıcam beklemkyteyim

anlamış değilim çalışan telfon sonuçta alt üstü zoom lama tuşu yapılacak ay yaı yerinden çıktı veya içten çalışan teelfon sonuçat bu kadar uzatmanın ne anlamı var aklıam kötü şeyelrde geliyo

ne biliyim ş telefonu kulanıyorlarmı günü yaklaştınmıda veririz aklıan mıyatıyorlar boru değil n93i bilirisniz bizm miletimiz havayı çok sever ya şunal bi haav atyım der çalışanalrdan biri kvk dan geende günağını almak istemiyorum am bu sadece endişe veya çizilmiş de endişem var off off ya

kardeşim ben artık akıllandım garantili mal alamm alın gördünzü garantili olsa ne yazar ilgilenmiyorlar gidin spot grey 2 el alın dah iyi sorun olur ise veririsnzi parayı en azından beklemessinzi

benim diğer hatam ise bileniz vardır içinzide ilk başat aldığım zamn söylemiştim fiyat ve nerden aldığımı n93i benim + olarak sigortasıda var idi sigortaay vermedim kvk servisine verdim orda salaklıkmı yaptım bilmiyorum çünkü kasko sonuçat özel vede hemen çabuk yaapr düşüncesini girdi mdaaah sonra belki hemen yaprlardı bakalım beklicez

• benim arkadaşın telefonu bozulmuştu kasım gibi verdi KVK'ya hergün aramasına rağmen alamadı. geçen ay aramışlar bu telefon olmuyor size başka verelim diye, inşallah sen bu kadar beklemeden ve sorunsuz bir şekilde alırsın...
  • iş günü 5erden 6 hafta yapar
  • e90 ve n95 konusuna koydum buraya da koyayım:

n93 için yarış oyunu. n95 ve e90'da de çalışıyormuş. daha alt modellerde(n80, n73, vb) 3d hızlandırıcı olmadığı için yavaş çalışır.

Global Race: Racing Thunder

http://rapidshare.com/files/40807519/Nokia_240x320_Global_Race.rar

• görüldüğü üzere yanda oynanabiliyo
    tv-out la oynican bunu
  • slm arkadaşlar n93i ailesine bugün katıldım gerçekten karizmatik duruyor
    son versiyonu yüklemek istedim ama yine aynı oldu bendeki versiyon V 11.0.009 ACABA SON VERSİYON BUMU?
  • N93i Maceraları...

http://Yigit.vox.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: scor

slm arkadaşlar n93i ailesine bugün katıldım gerçekten karizmatik duruyor
    son versiyonu yüklemek istedim ama yine aynı oldu bendeki versiyon V 11.0.009 ACABA SON VERSİYON BUMU?

YOKMU VERSİYON BİLGİSİ VERECEK ARKADAŞ

• quote:

hayırlı olsun nokianın sitesinden bir kontrol et
  • arkadaşlar mp3 kalitesi nasıl mesela dün dayımın nokia n 73 ile biizm sony ericson k 750 i karşılaştırdık ses oalrak sony tiz ve temiz ses veriyor nokia ise 2 katı fiyatı olan telefon sesi çok çıkıyor ama çok boğuk ses veriyor bunda nasıl ses kalitesi tatmin edicimi ? sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayko

arkadaşlar mp3 kalitesi nasıl mesela dün dayımın nokia n 73 ile biizm sony ericson k 750 i karşılaştırdık ses oalrak sony tiz ve temiz ses veriyor nokia ise 2 katı fiyatı olan telefon sesi çok çıkıyor ama çok boğuk ses veriyor bunda nasıl ses kalitesi tatmin edicimi ? sevgiler..

son raddede ses patlamalar yapar anlaşılmaz
    boğuk derken bu mu?
  • kontrol ettim son versiyon v11.0.009 diyor bir başka sitede 20 kusurlarda ama yükleyemedim.
    herhalde tr versiyonu yok daha
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

hayırlı olsun nokianın sitesinden bir kontrol et

• resmi nokia sitesi telefonu nokia multimedya bilgisayarı olarak adlandırıyor...
    bu telefonda ben film izledim süperdi..altyazı bile yükledim diyen var mı
    mesela bu telefonda seyredilen filmler doyurucu mu

müzik ve film özellikleri creative zen ipod (ipodda film yok gerçide) gibi cihazlarla karşılaştırıldığında kullanıcıları ne diyor

wi-fi nasıl....
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.