Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kısmetse pazartesi n93imi alıyorum.acaba son versiyonu nedir.
    bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lefkoşalı

arkadaşlar kısmetse pazartesi n93imi alıyorum.acaba son versiyonu nedir.
    bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

şimdiden hayırlı olsun kardeş
  • n93i kullanıcıları veya diğer arkadaşlar n93inin en son versiyonunu
    söyleyebilecek kimse yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lefkoşalı

n93i kullanıcıları veya diğer arkadaşlar n93inin en son versiyonunu
    söyleyebilecek kimse yokmu?

N93i RM-156 11.0.009 05.03.2007
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora_04

arkadaşlar alın size n93 i nin net fotoları...

bi teşekkür yeter...

eywallah
  • pc93 te divx yabancı klipler yükledim isteyenler ziyaret edip indirebilirlerrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

n95 de 1 x optik zomm var oda pek bir şey farketmez yaklaştırmak için n93 i de ise 3 x optik zomm n93i hem zomm bakımından hem video çekimi bakımından n95 den dah iyidir n93i video çekimi için ve gerçek kamera monunu sunan telefondur n95 n80 gelişmiş halidir n93 i de n93 den tasarım olarak gelişmiş olanıdır

bende n95 ile n93i karşılaştırmak hiç gereksiz n95 bildiğimiz sürgülü telefon tasarımı

n93i ise

1 şekil n93i ise bir leptop tasarımı şelki

2 n93i bir kamera şekli

benim hoşuma giden olanı en büyük + bunalr bir ortamda video ve foto çekerken telefon dedirtmiyo kendine başıam geldi kalabalık ortamda okulda video çekimi yapmıştım yiyenimin öğretmen şaırmıştı bu nasul kamera dışında ayan fialn var süper bir şey nerden aldınzı çok hoşuam gitti işte n95 de n93i bunyaptığınızda telefonal video çekitğinzi hemen anlaşılır n95 de n93i gibi rahat bir uzun süre video çekmek hiç te raaht olmaz düşünsenişze yaptığınızı dakikalrsa teli tutun neyse herşeye rahmen n93i

KENDİNİ diğer teelfonalrdan ayıran en büyük tasarım şeklidir

örnek teel

n90 n92 n93

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI

Hocam bi yazdigin yaziya don bi bak.Sizce de tarafli olmamis mi?Tabi n93i ile n95 i karsilastirmak sacma yinede yapacagim ben karsilastirmayi ama sizcede hangisi daya iyi?

Tamamen karsilatirirsak(sahsi olarak)

n95 :

5 mp kamera,gps,n93i den daha kaliteli bi flas,cift tarafa kayan bir sliding phone(bu dunya da bir ilk)

Bunlar n93i ye nazaran daha iyi olan ozelliklerin ve hic sizin yaptiginiz gibi yabana atilacak ozellikler degil.

Bu benim gorusum tabi sizinkinide hosgoru ile karsiliyorum.Ayrica n95 n80 in bi gelismis versiyonu demissiniz koptum.Bi nevi oyle ama evrim gecirmis hali demek gerekir ona.Ikisindede fps 30 n93i n95 ten daha iyi video cekmiyor.

Herkese iyi forumlar.

• o kişisel ihtiyaçlara cevap olarak değişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

o kişisel ihtiyaçlara cevap olarak değişir

Dogru ama teknik olarak n95 daha ustun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

quote:

ben N95i savunuyorum zaten
  • quote:

quote:

quote:

ben N95i savunuyorum zaten

• merhabalar arkadaşlar, bu konuda benim en merak ettiğim şey: n93 serisi ile n95in aynı noktaya yaptıkları tam zum kalitesi.. bilgi ve tahminlerinizi rica edeceğim, çok teşekkürler.
  • N93i bu kisimda optic zoom ile daha iyi.
  • quote:

N93i bu kisimda optic zoom ile daha iyi.

tabiki yani 3x optik var N95de 1x var
  • hımm çok teşekkür ederim, tek düşündüren şey n95in 1x optik kullanıp 5mp dijital zumu ile daha da iyi çekip çekemeyeceği.. Ama n93ler 3.2mp + 3x optic ile daha iyi çekmesi gerekiyor demek istediniz. Düşünceleriniz gerçekten çok önemli, farkındaysanız kaliteli zum takıntım var tekrar sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 27 Haziran 2007; 1:41:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

hımm çok teşekkür ederim, tek düşündüren şey n95in 1x optik kullanıp 5mp dijital zumu ile daha da iyi çekip çekemeyeceği.. Ama n93ler 3.2mp + 3x optic ile daha iyi çekmesi gerekiyor demek istediniz. Düşünceleriniz gerçekten çok önemli, farkındaysanız kaliteli zum takıntım var tekrar sağolun

Kaliteli zoom sadece optik zoom ile sağlanır. Dijital zoom görüntüyü bozmaktan başka bir şey yapmıyor. Evet büyütüyor ama görüntü de birbirine giriyor.

Saygı ve selamlar...

• Mantıklı açıklamalarınız için hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar, gerekirse 10mp olsun, artık dijital zumda çok birşeyin oynamayacağını düşünebilirim. Ben de birara n93 almıştım, aile içi pazarlıkla cihazı bizimkilere verdim tekrar n serisi almak istiyorum. Tabi ki aklımda 3 model var: n93, n93i, n95.. kaliteli zum açısından n93 ve 93i baskın gözüküyor, dışarı çıkan ses n93de biraz çok gibi, çekimdeki tutuş pozisyonu n95te yok, n95te gps kafa kurcalıyor n93 + gps receiver yolu gözüküyor gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 27 Haziran 2007; 2:56:02 >

• güzel telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Mantıklı açıklamalarınız için hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar, gerekirse 10mp olsun, artık dijital zumda çok birşeyin oynamayacağını düşünebilirim. Ben de birara n93 almıştım, aile içi pazarlıkla cihazı bizimkilere verdim tekrar n serisi almak istiyorum. Tabi ki aklımda 3 model var: n93, n93i, n95.. kaliteli zum açısından n93 ve 93i baskın gözüküyor, dışarı çıkan ses n93de biraz çok gibi, çekimdeki tutuş pozisyonu n95te yok, n95te gps kafa kurcalıyor n93 + gps receiver yolu gözüküyor gibi..

N93 alacaksan yerine N93i almani tavsiye ederim.Cunku kamera gelistirilmis.Eger canin isterse bi N95'e de bak derim.Flasi daha iyi cunku.Gps ise cok iyi olmus.Ama gorusunde fena degil aslinda ya.N93 + receiver.N95'ten daha pahali olacagi kesinde N95'te zaten bu ozellikler var.

• ben 2 cihaz arasında kalsaydım sırf tipi için N93i alırdım
    özellikleri de cabası
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.