Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n93iciler nerelerdesiniz 3 gündür bir mesaj gelmemiş topiğe ikinci sayfaya düşmüşüz.
    bu telefonla ilgilenen kimse yokmu? tekno 2007,oğuz08 nerelerdesiniz. sizlerden foto ve bilgi bekliyoruz.
    bilhassa oğuz08 den. tekno2007 birsürü bilgiler verdi.bu telefondan genel anlamda memnunmusunuz.
    video yu n95 le ayni kalitede mi çekiyor. bunu test edeniniz oldumu? bu konularda bilgiler verirseniz çok
    memnun olacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lefkoşalı

n93iciler nerelerdesiniz 3 gündür bir mesaj gelmemiş topiğe ikinci sayfaya düşmüşüz.
    bu telefonla ilgilenen kimse yokmu? tekno 2007,oğuz08 nerelerdesiniz. sizlerden foto ve bilgi bekliyoruz.
    bilhassa oğuz08 den. tekno2007 birsürü bilgiler verdi.bu telefondan genel anlamda memnunmusunuz.
    video yu n95 le ayni kalitede mi çekiyor. bunu test edeniniz oldumu? bu konularda bilgiler verirseniz çok
    memnun olacağız.

adam patladı sonunda
  • resimlere devam

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ
  • resim resim......

• aynı resim +2 poz değerinde çektim

• n93i her yönüyle harika yanında digital kamera ,mp3 ,internet taşıyosun wilan taramayı kendi yapıyor buluyor şifreli değilse beleş internete gir mp3 kulaklıkla harika ses veriyor.fotoğrafta biraz deneyim gerekiyor henüz tam profosyonel olarak çekemiyoruz ama gayet güzzel çekiyor bana yetiyor ,video ise harika akıcılığı var kaliteli radyosunu unuttum valla ben çok memnunum ....

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: lefkoşalı

n93iciler nerelerdesiniz 3 gündür bir mesaj gelmemiş topiğe ikinci sayfaya düşmüşüz.
    memnun olacağız.

adam patladı sonunda

• hocam hepte motor resimleri var yaw birazda akşam içmekan sıfır ışık yada manzra resimleri bekliyorux
  • arkadaşalr bri kaç arkadaşımız benden incelem bekeldielr farkındayım ama moralim bozuk n93i im sorun oldu zoolama tuşu bozuldu yani yayı bozuldu desek daaah iyi olur tuş ileri geri sekmeyim geri atmıyor yukarı veya aşağı çektiğinde orda sabir kalıyo ve buda tabiki aşağı kaldığında zoom kendi kendi otarafat kaldiı için kısıyo yukarı çektiğinde ve aynı ordada kaldığı için tuş kendi kendien zomm luyo

bugun n93i aldığm yeer yani nokia clab a gitim ve gösterdim onalr ise teknik servise gideceği ve 10 içinde anca gelir deidği ben ise bizat kendim götüreyi mdedim servise olur deielr

kozyatağı kvk bayine kötürün gün içinde erken görürün ve o gün içindede albilirisnzi deielr bakalım yarın götürücem ne olacak canım sok sıkık

telefoan nazar deydi sanırım veay caleemi etik bekleyip geçmi alsaydık zaten fiyatada canım sıkıldı sorduğumda

n93i 1.350 ytl

n95 ise 1.450 ytl

evet yukardaki fiyaralrı nokai clap nokai shopta sordum ve duyuncada şok oldum daah 3 hafat önce dsorduğumda n95 e 20000 ytl demişti n93i ise 1.500 ytl bir teelfon 3 hafat içinde bukadar düşermi deidm yani yuhhh

teelfonun sorununa yanayım fiyatalrın bu kadar dşüpte bizm pahal ıaldığımızamı yanayım

ben tabi 09 05 2007 almıştım

neyse teelfon içine haledince yeni incelem yaparı mnasip olursa yeni yazılım çıktı ise onuda attırırm

şimdilik bay

moral sıfırrrrrrr

• Geçmiş olsun arkadaşım. Sıkma canını kul yapısı bu. Merak etme her şey düzelir. Fiyat konusunda ise ona da takılma. Bu işin kanunu bu. Bak ilk sen aldın kullandın. Bu da onun diyeti. Fiyatın daha da aşağılara gelebileceğini de düşünüyorum ama hangi telefon olsa bu böyle oluyor. N95 i bundan bir kaç ay önce 4000 YTL verip alanda oldu. Hayat güzel yaşamana bak. Bunlar da dert değil Allah sağlık sıhhat versin.

Selamlar, iyi geceler...
  • Merhaba arkadaşlar :) bir süredir yoktum, size pek yüzüm yok açıkçası, iyisiniz inşallah, tekno2007 telefonun hayırlı uğurlu olsun ama ufak sıkıntıya üzüldüm geçmiş olsun, iyi ki kalıcı bir hasar veya lehimlik devre işi yok, ayrıca senin hatalı kullandığını da hiç sanmıyorum, peki durumu bildirip garantiden yenisini talep etme hakkın var mı acaba? Fiyatları da hiç kafana takma, unutma öncelikle sendeki kamera çekimindeki ergonomi sadece n93 ve i serisinde var. Bence n95 cihazı masaya koyduğunda da n80den pek ayırt edilmiyor Sendeki cihaz hem telefon şeklini hem bariz kamera şeklini alıyor. Eğer n95teki gps olayı seni tetiklediyse diğer cebine gps-bluetooth aparatını alıp n93te aynen gps.i kullanabilirsin. n95in ekranı açıkta ve korumasızmış, bırak senin kapak ekranın bile korumada, iç ekranını da metal kapağın koruyor. kısaca hiçbirşeyi kafana takma, tersi olup n95ten sonra n93i çıksaydı ''vuaav''derdik emin ol neyse tekrar görüşeceğiz, şimdilik byebye

• tekno2007,

Büyük geçmiş olsun şimdiden, bu pahalı oyuncakların en tehlikeli ve üzücü tarafı en ufak bir ayrıntıda kolay arıza verebilmeleri, senin hatan olmasa bile bu kadar karmaşık cihazların mükemmel olmasını da bekleyemeyiz bunun için durumu olası gör ve fazla kafana takma derim, az çok bekleyeceksin artık ama tekrar cihazına eskisi gibi kavuşacaksın en azından, çalınması veya kaybolması gibi bi durum söz konusu olmadıkça cihaz aynen senin.. Kullandığım bütün cihazlarda az çok servislerde gezdim yine nokia'nın ve kvk'nın servisleri diğer markalara göre daha hızlı ve güvenilir, bu kadar para verip üzülmemek elde değil ama umarım kısa sürede dertsiz şekilde problemin hallolur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

arkadaşalr bri kaç arkadaşımız benden incelem bekeldielr farkındayım ama moralim bozuk n93i im sorun oldu zoolama tuşu bozuldu yani yayı bozuldu desek daaah iyi olur tuş ileri geri sekmeyim geri atmıyor yukarı veya aşağı çektiğinde orda sabir kalıyo ve buda tabiki aşağı kaldığında zoom kendi kendi otarafat kaldiı için kısıyo yukarı çektiğinde ve aynı ordada kaldığı için tuş kendi kendien zomm luyo

bugun n93i aldığm yeer yani nokia clab a gitim ve gösterdim onalr ise teknik servise gideceği ve 10 içinde anca gelir deidği ben ise bizat kendim götüreyi mdedim servise olur deielr

kozyatağı kvk bayine kötürün gün içinde erken görürün ve o gün içindede albilirisnzi deielr bakalım yarın götürücem ne olacak canım sok sıkık

telefoan nazar deydi sanırım veay caleemi etik bekleyip geçmi alsaydık zaten fiyatada canım sıkıldı sorduğumda

n93i 1.350 ytl

n95 ise 1.450 ytl

evet yukardaki fiyaralrı nokai clap nokai shopta sordum ve duyuncada şok oldum daah 3 hafat önce dsorduğumda n95 e 20000 ytl demişti n93i ise 1.500 ytl bir teelfon 3 hafat içinde bukadar düşermi deidm yani yuhhh

teelfonun sorununa yanayım fiyatalrın bu kadar dşüpte bizm pahal ıaldığımızamı yanayım

ben tabi 09 05 2007 almıştım

neyse teelfon içine haledince yeni incelem yaparı mnasip olursa yeni yazılım çıktı ise onuda attırırm

şimdilik bay

moral sıfırrrrrrr

büyük geçmiş olsun kardeş
    bide foto kayacaklar direk im-age sha-ck i kullansınlar forumun uploadıyla açılmıyo
    linki http den itibaren kopyaların
    mesaj yerine yapıştırn sonra linki tekrar seçin ve image butonuna basın

• bugun n93i telfonumundan ayrıldım yani kvk kozyatagı ana teknik servisgötürüp teslim ettim teelfonunuzu en erken 3 en geç 10 gün içinde size hatınıza mesaj gelecek bizden dediler ondan sonra bize uğrayacaksınız şimdilik bukadar baaklım beklicez

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI diyorum genede
  • quote:

bugun n93i telfonumundan ayrıldım yani kvk kozyatagı ana teknik servisgötürüp teslim ettim teelfonunuzu en erken 3 en geç 10 gün içinde size hatınıza mesaj gelecek bizden dediler ondan sonra bize uğrayacaksınız şimdilik bukadar baaklım beklicez

inşallah tez zamanda geri kavuşursun
  • quote:

bugun n93i telfonumundan ayrıldım yani kvk kozyatagı ana teknik servisgötürüp teslim ettim teelfonunuzu en erken 3 en geç 10 gün içinde size hatınıza mesaj gelecek bizden dediler ondan sonra bize uğrayacaksınız şimdilik bukadar baaklım beklicez

tekno2007 kardes gecmiş olsun. yalnız sozumuz sana değil sen tel. ini aldıgın gunden beri bizlere elinden geldiğince yardımcı oldun. temennim tel.ine en yakın zamanda kavusursun. cunku tel hakkında senin dısında dogru durust inceleme yayınlayan yok. bizim sozlerimiz diğer n93i alıpta inceleme yapmayan arkadaslar. tekrar gecmiş olsun.
  • makro çekim

• otomatik ayarla çektim.tekno 2007 geçmiş olsun inşallah cıhazına yakın zamanda kavuşursun.saygılar

• şahsen ben şuana kadar fonanım haberin server'ından resim indiremedim
    resmi indir diyorum tık yok
    şunu image shack den yapsanıs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

quote:

tekno2007 kardes gecmiş olsun. yalnız sozumuz sana değil sen tel. ini aldıgın gunden beri bizlere elinden geldiğince yardımcı oldun. temennim tel.ine en yakın zamanda kavusursun. cunku tel hakkında senin dısında dogru durust inceleme yayınlayan yok. bizim sozlerimiz diğer n93i alıpta inceleme yapmayan arkadaslar. tekrar gecmiş olsun.

aynen altına imzamı atıyorum. teno2007 kardeş gerçekten çok geçmiş olsun.
    arkadaşlar bu topiğin hakkı bu olmamalı .bu gün bir arkadaşın n95 videosunu inceledim fena değildi,ancak
    zoomsuz.malesef zoom yapınca video piksel piksel oluyor.canlı olarak n93i videosu görmedim.youtubeden
    seyrettiğim kadarıyla optik zoomda bozulma olmadığını görmüştüm gerçekten zoom yapınca görüntü bozulmuyormu?bu konu benim için çok önemli.n93i ve n95 videoları ile ilgili birde konu açmıştım ama başlık
    forumdan kayboldu anlayabilmiş dağilim.ayrıca arkadaşın n95in kamera lens kapağıdüğmeyi çevirince iki
    parçadan yalnız biri açılıyor,diğerini tırnağıyla açıyor bozulmuş.kamerayı açınca hafıza dolu diyor telefonu
    kapatıp açıyor düzeliyor. bunu 2-3 kez tekrarladı. n93i lerde bu gibi sorunlar varmı .teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.