Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aynı soruların yanıtını ben de merak ediyorum. İlk çıkan n93 modelini kullanıyorum, n93i modelinin ilk fotolarını gördüğümde ufalan dış hoparlörü dikkatimi çekmişti, sonradan da yanlış anlamadıysam dışarı verdiği ses kalitesi biraz düşmüş sanırım. Benim de esas merak ettiğim olay n93 ile n95 zoom farklı. n93 serilerinde optik zum(mercek ayarı ile) hakkınızı kullandıkça asla kare kare yapmaz-yaptırmaz, optik zum hakkınızı kullandıktan sonra da bildiğiniz gibi dijital zum hakkını kullanıyor, video esnasında en dip zumlarda kare kare yapmaya başlıyor. Ama yine de hangi modelin zumu totalde daha başarılı merak ediyorum. Biri çekilen manzarayı 3X optik zum + 3.200.000 kareye bölüp çekerken diğeri 5.000.000 tane kareye bölüp çekiyor(n95). Muhtemelen 95 kullanan bir arkadaş bulup, farklı zamanlarda da olsa, aynı yerden ilerdeki bir noktayı zumlayıp çekmemiz gerek Sonucun yakın olacağı şeklinde tahminim de var.

• n93i mi servise vermeden önce çektiğim fotolartdan ekleyeyim dedim bakın bi

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ

• fotolara devam

• devam

• n95 de 1 x optik zomm var oda pek bir şey farketmez yaklaştırmak için n93 i de ise 3 x optik zomm n93i hem zomm bakımından hem video çekimi bakımından n95 den dah iyidir n93i video çekimi için ve gerçek kamera monunu sunan telefondur n95 n80 gelişmiş halidir n93 i de n93 den tasarım olarak gelişmiş olanıdır

bende n95 ile n93i karşılaştırmak hiç gereksiz n95 bildiğimiz sürgülü telefon tasarımı

n93i ise

1 şekil n93i ise bir leptop tasarımı şelki

2 n93i bir kamera şekli

benim hoşuma giden olanı en büyük + bunalr bir ortamda video ve foto çekerken telefon dedirtmiyo kendine başıam geldi kalabalık ortamda okulda video çekimi yapmıştım yiyenimin öğretmen şaırmıştı bu nasul kamera dışında ayan fialn var süper bir şey nerden aldınzı çok hoşuam gitti işte n95 de n93i bunyaptığınızda telefonal video çekitğinzi hemen anlaşılır n95 de n93i gibi rahat bir uzun süre video çekmek hiç te raaht olmaz düşünsenişze yaptığınızı dakikalrsa teli tutun neyse herşeye rahmen n93i

KENDİNİ diğer teelfonalrdan ayıran en büyük tasarım şeklidir

örnek teel

n90 n92 n93

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 16 Haziran 2007; 10:06:45 >

• bu arada n93i hala kvk teknik serviisnden (4 gün oldu) beklemekteyim bakalım ne zamn yapılır internetten de takip ediyorum kvk sitesinden
  • nekadar yavaş adamlar yaw sanırım yedek parça bekliyolar eğer yurt dışından gelicekse çok uzun sürer...
  • İnşallah yakın zamanda istediğin şekilde gelecek tekno2007. Buarada bir arkadaşım da n93leri çok beğendi, almayı düşünüyor ama n93i modelinden de bahsettim arada kaldı. Kendi aralarındaki artı eksilerini okudum, ben de arada kaldım yeni olanın kapağı ufak ama eski olanın kapaktaki hoparlörü büyük ve dış sesi biraz daha iyiymiş. Yenisinde fotoğraflarda noise olayı çok iyi ama gerçekten eski modeldeki gibi uzak bir cismin inceliklerini örtüyor gibi. Yani fotoğraftaki ağacın içindeki renkler birbirine girip noiseleri yutmuş ama buzlanmış gibi, tam izah edememiş olabilirim. Eskisi tüm detayı korurken noisesi daha çok gözüküyor(n93). Muhtemelen ana yapıları aynı ama sanki n93i.de noise için ek yazılım var gibi. n93i lerde bahsedilen renkli ışık ve kart-soket girişi düzelmiş çok hoşuma gitti gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 16 Haziran 2007; 1:58:21 >

• altug92 nekadar yavaş adamlar yaw sanırım yedek parça bekliyolar eğer yurt dışından gelicekse çok uzun sürer...

gerçi sigortasıda var idi n93i telefonumun altug92

ben ise ilk başta kvk servisine (telefonun kendi garantisine ) vermeyi tercih ettim acaba sigorta şirketini arayıp onlaramı verseydim ilk olarak belki daha çabuk teslim ederlerdi çünkü kvk bayi ücretsiz garantili telefonları servisine bakıyo çoğunun ve senin gibi çok kişi var yüzlercesi tabi sırada oluyo o arada sana gelinceye kadar süre bekleniyo diye düşünüyorum

sigorta ise sanırım hiç bekletmezdi çünkü özel servise giriyo kendi müşterilerinin telefonlarını hemen tamir ettirip mahçup bırakmaz diye düşündüm sonradan??? ama neyse verdik bikere beklicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 16 Haziran 2007; 10:05:53 >

• ya arkadaşlar kimse n93i nin kulaklık sesinden bahsetmemiş hele bi anlatın nasıl
  • hmmm peki saloasın bide hoparlör sesi nasıl bide onu söylesen

bide kaç gb kart destekliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost RideR -- 16 Haziran 2007; 10:45:01 >
  • HÖPÖRLÖR SESİNe GELİNCE n70 n72 n90 tadında bir ses çıkışına sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

hmmm peki saloasın bide hoparlör sesi nasıl bide onu söylesen

bide kaç gb kart destekliyo

2 olası lazım 2gb
  • n93i 2gb sd kartı destekliyormu kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban50 -- 17 Haziran 2007; 21:28:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

n93i 2gb sd kartı destekliyormu kesin

evet desteklio kesin
  • 2gb değil, hatta 4gb bile destekliyor Ebay'de satılmaya başladı 4gb'li kartlar. 70 dollar kargo dahil.(Marka Sandisk micro sdhc 4gb)
  • evet 2 yi kesin destekliyor. 4 u de destekler ama bence kasar.
  • yaw 4 gb alın 2 gb yi açan onuda açar
  • arkadaşlar alın size n93 i nin net fotoları...

bi teşekkür yeter...

• tekno gelmedimi senin cihaz?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.