Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Ağustos 2007; 19:04:12 >

• Engadget bizzat orada bulunduğu için yeni resimlr ekliyor.
    Ben de sizlere iletiyorum.
    Buyurun bir sürü N95 8gb resmi

http://www.engadgetmobile.com/photos/hands-on-with-the-us-nokia-n95/

Bu da yaptıkları haberleri
    http://www.engadgetmobile.com/2007/08/29/hands-on-with-the-us-nokia-n95/

• ekranı müthiş.. cep tv gibi
  • çok begendim gerçekden güzel olmuş.........

TÜRKİYE SATIŞ FİYATINI BİLEN VARMI BİRDE 4.ÇEYREKDE GELİR DENİYOR EKİMDE ÇIKARMI ACABA....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

normal n95'ten daha şık duruyor

hıh yok daha neler
  • ne fark var ki normal n95 ile arasında... renk farkı dışında.. niye şık dursun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZetLeVoo

ne fark var ki normal n95 ile arasında... renk farkı dışında.. niye şık dursun ?

4 fark var bunlar

muzık kalıtesı daha ıyı butun ME serısınde oyle
    sarj suresı daha uzun 1200 mah
    kamera korumalıgı yok
    ekranı buyuk
  • siyah gerçekten çok yakışmış.ekranın büyümesi de ayrı bi hava katmış.ama şarj sorunu bunda da aynı heralde
  • Nokia N95 8GB

29 Aug, 2007

After months of rumors and spy photos, Nokia finally announced their latest handsets at the Nokia GoPlay event in London. Official pictures of the new handsets already leaked yesterday, but guys now it's official. The new handsets are the Nokia N95 8GB, the Nokia N81 and Nokia N81 8GB plus another two XpressMusic handsets - the Nokia 5610, the Nokia 5310.

Nokia brought joy to all fans of the high-end Nokia N95 by announcing the exciting Nokia N95 8GB. The Nokia N95 8GB edition comes dressed in black and has undergone several changes. The main one of course is the thrilling memory capacity of 8GB. It is technically 8.1GB as there are also 100MB of system memory for messages, ringing tones etc. The screen has also grown up from the 2.6" of the original to 2.8" in the new edition. The display still supports QVGA resolution and can show up to 16M colors. Nokia N95 8GB is powered by 1200 mAh Li-Ion battery as opposed to the rather modest 950 mAh in the original Nokia N95 - hopefully the new battery will be able to deal better with the phone’s energy needs. The weak battery was probably the most criticized feature of the original N95 model. The higher capacity battery on the other side has resulted in removing the lens cover. Luckily, the GPS is still present, regardless of the expectations that it will be sacrificed in order to make room for the extra memory. Instead the memory card slot is removed so transferring data through card-reader is no longer an option. The phone's expexted retail price is EUR 560 before taxes.

http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb_n81_5610_and_5310-news-302.php

• quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

quote:

ne fark var ki normal n95 ile arasında... renk farkı dışında.. niye şık dursun ?

4 fark var bunlar

kamera korumalıgı yok
    ekranı buyuk

hemen kızkançlık krizimin bana verdiği yetkiye dayanarak bu tezleri çürütüyorum

niee alaykası var nie alaykası var aynı bi kere hiç bi fark yok(tur)

buda külliyen kandırmaca nasıl mı ? bakınız nitekim 0.2 inch buyutulmuş bir ekran saniye de 0.069444444444444 miliamper akım çeker buda demektir ki 0.069444444444444 x 60 x 60 = 250 amper burdan da 1200 - 250 = 950MAH çıkar ki buda normal N95 in pil değeridir. yani ikisi aynıdır performansta
    (rakamsal hesaplar teoride de pratiktede sallamadır ama mantıksal olarak mantıklı olabilebilir)

kamera korumalıgı yok

bu bir artı değil eksidir yazan arkadası eshefle kınıyorum (tabiki sakacıktan)

ekranı buyuk

olsa nolur ki olsa nolur net olmadıktan sonra hıh

ve son olarak I WILL ALWAYS LOVE ONLY MY N95 AGAIN AGAIN AND AGAIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEIKO -- 29 Ağustos 2007; 22:37:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SEIKO

quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

quote:

4 fark var bunlar

kamera korumalıgı yok
    ekranı buyuk

hemen kızkançlık krizimin bana verdiği yetkiye dayanarak bu tezleri çürütüyorum

niee alaykası var nie alaykası var aynı bi kere hiç bi fark yok(tur)

buda külliyen kandırmaca nasıl mı ? bakınız nitekim 0.2 inch buyutulmuş bir ekran saniye de 0.069444444444444 miliamper akım çeker buda demektir ki 0.069444444444444 x 60 x 60 = 250 amper burdan da 1200 - 250 = 950MAH çıkar ki buda normal N95 in pil değeridir. yani ikisi aynıdır performansta
    (rakamsal hesaplar teoride de pratiktede sallamadır ama mantıksal olarak mantıklı olabilebilir)

kamera korumalıgı yok

bu bir artı değil eksidir yazan arkadası eshefle kınıyorum (tabiki sakacıktan)

ekranı buyuk

olsa nolur ki olsa nolur net olmadıktan sonra hıh

ve son olarak I WILL ALWAYS LOVE ONLY MY N95 AGAIN AGAIN AND AGAIN

tamam tamam senin telefonun daha güzel.ama cidden kamera koruması benimde canımı sıktı. bi süre sonra çok kirleniyor lens. diğer yeni özellikler çok güzel ama

• Bana göre artıları ve eksileri..

Artıları:

1) 1200 mAh Li-ion pil
    2) 2.8 inch ekran
    3) 8 GB entegre hafıza

Eksileri:

1) Lens kapağı yok!
    2) Tuş takımı daraltılmış, zaten zırt pırt yanlışlıkla menu 1 ve menu 2 tuşlarına basıyorduk, iyice ufalınca oyun moyun oynanmaz!
    3) Aynı çözünürlükte 0.2 inch daha büyük ekran ki cm olarak 0.5cm'ye tekabül eder bu da görüntü kalitesinin biraz azalması anlamına geliyor.. çok fazla bir azalma değil ama eksi listesine giriyor.

Sonuç:

Bizim N95'lere 8GB'lık microSD takabildiğimize göre bu telefonun pek bir anlamı yok bana kalırsa. Tuşların sıkışık görünümü de hoş olmamış. Muhtemelen de fiyatının abartı olacağını düşünecek olursak mantıksız bir yenilik yapmışlar. Mutlaka talep görecektir ama ben mevcut N95 ile arasında sadece 8GB'lık kart fiyatı farkı olsa bile almayı düşünmezdim çünkü o kadar hafıza günümüz teknolojisinde mevcut divx, mp3 ve mp4 formatları için bana fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 29 Ağustos 2007; 23:01:23 >

• Tamam SEIKO sakin ol. Geçti gitti
  • ya arkadaşlar takip ediyorunda şu n95 8 gb çok güzel ve çok hoşuma gitti ama arka kamera koruması olmadışı için pek heveslenmedim ama geçen sene n95 tanıtımından itibaren taa çıkana kadar nasıl sabırsızlıkla bekledim bir allah bilir bir ben bilirim. yani nokia yine satış politikası ufakta olsa bir eksikler koyoyor tabiki az olsa artıları var 8gb süper olmus ama arka kamera koruması olmadığından hiç heveslenmedim tabi benim fikrim ama n82 yi merakla bekliyorum nasıl ne tür çzellik olacak..

YAŞASIN İLK DEFA BİR CİHAZ ÇIKIYOR VE BEN GİNE N95 İMLE YOLA DEVAM EDİYORUM..
    KENDİME HAYRET EDİYORUM NOKİA BİR YENİ MODEL TANITIYOR VE BENİM HOŞUMA GİTMİYOR.

• ben ilk sahifeyi güncelliyeyim bari
    bazı torumlarıda ekliim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mightywings

Bana göre artıları ve eksileri..

Artıları:

1) 1200 mAh Li-ion pil
    2) 2.8 inch ekran
    3) 8 GB entegre hafıza

Eksileri:

1) Lens kapağı yok!
    2) Tuş takımı daraltılmış, zaten zırt pırt yanlışlıkla menu 1 ve menu 2 tuşlarına basıyorduk, iyice ufalınca oyun moyun oynanmaz!
    3) Aynı çözünürlükte 0.2 inch daha büyük ekran ki cm olarak 0.5cm'ye tekabül eder bu da görüntü kalitesinin biraz azalması anlamına geliyor.. çok fazla bir azalma değil ama eksi listesine giriyor.

Sonuç:

Bizim N95'lere 8GB'lık microSD takabildiğimize göre bu telefonun pek bir anlamı yok bana kalırsa. Tuşların sıkışık görünümü de hoş olmamış. Muhtemelen de fiyatının abartı olacağını düşünecek olursak mantıksız bir yenilik yapmışlar. Mutlaka talep görecektir ama ben mevcut N95 ile arasında sadece 8GB'lık kart fiyatı farkı olsa bile almayı düşünmezdim çünkü o kadar hafıza günümüz teknolojisinde mevcut divx, mp3 ve mp4 formatları için bana fazla.

%100000 katılıyorum vallahi benle aynı düşüncelere sahipsin tam bende böyle 1 yazı hazırlicaktım

• tuşlar çok küçük çok
  • 1de şimdi sorulacak önemli sorulardan 1i de kapakta boşluk varmı
  • 8gb lığında videoları yavaş yavaş düşmeye başladı.İşte ilk video benden olsun

http://www.youtube.com/watch?v=OMfYRcZRMEc
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.