Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: brky

güzel alet ama bence bunun ederi 800ytl falan en fazla. piyasayı düşünmeyin bir telefon 2000 ytl olur mu yani. laptop mı bu değil. almam ulan.

Almayalımın tabii. Kafamıza silah mı dayıyorlar?

• nokia n 80 de gördüm bu rezalet telefona birde 750 ytl para.diğerlerini bakmaya gerek duymuyorum.çünkü radyo berbat kamera berbat berbat vs......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLİNCE -- 3 Eylül 2007; 23:49:47 >
  • n95 8 gb görünüş itibariyle ve özellikleriyle n95'ten çok daha karizmatik kimse kimseyi kandırmasın hatta kendinide
  • her haliyle karizma bir telefon ama türkiyede satısa sunuldugu zaman 1600 YTL den asagı bir fiyatla çıkmaz
    bence ilk çıktıgında almayalım
    kimse almazsa fiyatı düşürürler......
  • Acaba 8GB versiyonun ekranının üstüne koruyucu bir cam koymuşlarmıdır?? Direk LCD'nin N95'teki gibi açık olması çok tehlikeli bence....
  • bende bu teli bekliyorum ya görünüş bakımından çok güzel ama , nokia bi özellik alıp bi özellik verir , komple süper bi teli şimdiye kadar yokk ..kesin bununda akıl almaz bi kusuru vardır .
  • Merhaba arkadaşlar ben de se w960i çıkmasını bekliyordum. Çok hoşuma giden bir modeldi, fakat uzun bekletmesi sonuçu biraz soğudum. Bu N95 8 gb eğer kabak sorunu yok ise (gevşek kayar kapak) SE daha durcak nokia ya devam diyecem. Görüntü olarak Düz n95 ten çok daha karızma olduğu kesin. Lens kapağı problem gibi ama o kadar da sorun etmem.
  • 8 GB kart alın N95e takın daha ne olsun para sayılır mı buna bu kadar hoş fiyatı da belli deil daha ama ülkemizde baya fahiş bir fiyattan satılacağı kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiSaSteR_

8 GB kart alın N95e takın daha ne olsun para sayılır mı buna bu kadar hoş fiyatı da belli deil daha ama ülkemizde baya fahiş bir fiyattan satılacağı kesin.

Tek yeni özelliği 8 GB kart değilki.. Artı 8 GB microSD'ler yok denecek kadar az ve olanların fiyatları da abartılı fazla...
  • sadece 8 gb değil ki
    önemli olan free ram in 2 katı olması bu şimdiki n95 den 2 kat daha hızlı demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

Telefon Q4'te çıkacak, o yüzden şu an satılmıo...

Forumumuz, Türk Forumu! Lütfen "Q4" gibi yabancı dillerden alınma kısaltmaları/kalıpları burada kullanmayın. Bu tarz kısaltmaları ingilizce bilmesine rağmen birçok insan bilmiyor olabilir ki ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız da var içimizde.

Not: Q4: Quarter 4 (4. Çeyrek)
  • Lens kapağı yok ama resimlerinden anladığım kadarıyla lensin üst kısmında gövde yüzeyi hizasında bir cam mevcut. Bu olduktan sonra kapak olmayışının dezavantajı ortadan kalkar. Diğer yandan halihazırda kullandığımız N95'lerdeki lens kapağının açılmasıyla otomatik olarak fotoğraf/video çekim moduna geçilmesi de güzel bir özellik. Belki 8GB'lık modelde bu görevi bir tuşa atamışlardır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mightywings

quote:

Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

Telefon Q4'te çıkacak, o yüzden şu an satılmıo...

Forumumuz, Türk Forumu! Lütfen "Q4" gibi yabancı dillerden alınma kısaltmaları/kalıpları burada kullanmayın. Bu tarz kısaltmaları ingilizce bilmesine rağmen birçok insan bilmiyor olabilir ki ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız da var içimizde.

Not: Q4: Quarter 4 (4. Çeyrek)

Özür dilerim, daha önce çok kullanıldı şimdi kullanmakta sakınca görmedim...
  • daha iyisi var mı ki ben 5lik kamerayı kameraya takıyorum
  • fiyat belli kardeş 1 ile 1.5 arasında kaça satarlarsa ooooooooooooooooo
  • siz sanıyomusunus ki bu 4 4luk 1 cihaz illaki 1yeri eksik yas sürgü ya ekran.bunun aynisinin vga çözünürlükluşu çıkacak bu sefer o kardeşlik kuruşlucak bu işler böyle işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

siz sanıyomusunus ki bu 4 4luk 1 cihaz illaki 1yeri eksik yas sürgü ya ekran.bunun aynisinin vga çözünürlükluşu çıkacak bu sefer o kardeşlik kuruşlucak bu işler böyle işte

kıskanmaa
  • quote:

siz sanıyomusunus ki bu 4 4luk 1 cihaz illaki 1yeri eksik yas sürgü ya ekran.bunun aynisinin vga çözünürlükluşu çıkacak bu sefer o kardeşlik kuruşlucak bu işler böyle işte

Reis kardeş, cümlenin sonunu getireceğim diye beynime ağrı girdi yahu!
  • sonuçta hepimiz bi şekilde kardeşiz
    dimi Reis abi mightywings kardeşim
    bozo2 kardeşim
    yaşasın Nxx kardeşliğiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 5 Eylül 2007; 14:17:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

quote:

kıskanmaa

ne kıskanıcam lem istesem anında alırım yurtdışında çıknca (bkz. benim N73) ama gerek duymuyorum almaya

@blacks61: aynen

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.