Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olursa olsun bu telı alcam taktım kafaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 2 Eylül 2007; 17:23:21 >
  • işte nokianın su pazarlama stratejisine bakın böyle bi sey yok ya igrenc bi pazarlama resmen insanlarla dalga geciolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker84

işte nokianın su pazarlama stratejisine bakın böyle bi sey yok ya igrenc bi pazarlama resmen insanlarla dalga geciolar

bu telefonun neresı ıgrenc

bırde bu telefonun butun ozellık var gıdıp nokıa 800 den satacagı yokya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 2 Eylül 2007; 17:40:34 >
  • ii tamm kos git al gel sen
    quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

quote:

işte nokianın su pazarlama stratejisine bakın böyle bi sey yok ya igrenc bi pazarlama resmen insanlarla dalga geciolar

• quote:

Orjinalden alıntı: ©@N

ii tamm kos git al gel sen
    quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

quote:

size gore stratejısı nasıl olcak soylermsınız

• N70 ilk çıktığında arkadaşım 950 ytlye almıştı şimdi telefonun fiyatı 550 ytl elbete bir düşüş olacaktır fakat bence en fazla 1000 ytlye düşer daha fazla bir düşüş bence 2 yıldan önce olmaz
  • Alıcı için çok kötü ama Nokia için mükemmel bi strateji bence.. Adamlar biliyolar ikisinin de çok alınacaını o yüzden ilk birini çıkarıolar o satsın sora dierini çıkarıolar bu aradada ilkinin fiyatı düşüo herkes kendine göre olanı alıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

Alıcı için çok kötü ama Nokia için mükemmel bi strateji bence.. Adamlar biliyolar ikisinin de çok alınacaını o yüzden ilk birini çıkarıolar o satsın sora dierini çıkarıolar bu aradada ilkinin fiyatı düşüo herkes kendine göre olanı alıyo...

N95 ME KARDESLIGI ımzan cok guzel olmus telefonu alınca daha guzel olur ınsallah
  • Arkadaslar Su Nokia'nin yaptigi aslinda ayip bir sey;

Oturup sunu dusunun; N95'ten sadece bir kac ay sonra N95 8GB tanitildi. Halbuki orjinal N95 ise Agustos 2006 tarihinden beri tanitiliyordu. Insanlari Agustos'tan beri beklettiler, hele Turkiye'de bizler Mayis basina kadar bekledik. Cikar cikmak N95'lerimizi aldik, ancak daha N95'imize doyamadan birde baktikki N95 8GB cikacak.

Bende N95 8GB almayi dusunuyorum ancak su var; belkide yolda cok daha ustun bir N97, N99 hatta N100 gibi daha ust versiyon isletim sahibine sahip, dokunmatik ekran, daha yuksek cozunurluk, vs.vs. bir cihaz cikacak. Eminim N95 8GB'i aldiktan sadece bir en fazla iki ay icinde tanitimi yapilacak inanin bana.

Simdi sorun su: Tamam teknoloji tabiki ilerliyor, her gecen gun yeni bir cihaz piyasaya cikiyor. Ancak bir N95 sahipleri, N95 8GB'ami gecmeliyiz yoksa N97, N99 veya N100 gibi cok daha ustun bir cihaz beklemeliyiz.

Eger benim N95'imi henuz almasaydim sanirim N95 8GB i beklerdim. Ancak su anda N95'im var ve aman aman N95 GB'a gecmek gibi bir aciliyetim yok. Benim icin N95 8GB'ta olan sevdigim tek ozellik tabiki 8GBlik hard disk. Ancak ben bunu ucuzlayan 1GB'lik hatta 2 GB lik kartlarla yapiyorum. Hemde hafiza karti slot'unu kullanmak bir cok yonden benim cok isime geliyor.

Eminim Nokia N95 ve N95 8GB i icinde toplayacak ve ustune N93 ve N93i'den bulunan "Optic Zoom" i ekleyerek, ekran cozunurlugunu yukselterek ve daha yeni bir surum isletim sistemi ile, dokunmatik ekranla karsimiza cikacak. Ve bu bence N95 8GB'dan hemen sonra olacak.

Bu yuzden diyorumki gozumuz bir yandan da 2008'in ilk 6 ayinda cikacak Nokia modellerine bakmak olsun.

Ancak tekar yineliyorum, cok ayip, madem siz N95'in bu yeni versiyonunu bu kadar cabuk cikartabilirdiniz de, o zaman bir kac ay daha bekleseydikte full donanimli bir N95 alsaydik. Helede bir Turkiye'de yasiyanlar zaten Mayis'a kadar hatta Haziran'a kadar beklemistik zaten. Bari Nokia Turkiye bekletseydi de direk N95 8GB'i cikartsyadi, bekledigimize hic degilse degerdi. Hic yaparlarmi!

Ama tabiki hersey kar, para. Bu sekilde Nokia cok daha fazla para kazaniyor. Bizim gibi teknokoliklerin cikan her yeni modeli almayi isteyeceklerini biliyorlar. Onlarda bu zaafimizdan faydaliniyorlar. Zaten bu urunleri esas alanlar bizim gibi teknokolikler, cunku normal bir insan bu fiyatlari verip zaten bu en ust modelleri alamaz, hatta almaz.

Suraya bak! Agustos 2006'tan beri Nokia'nin sitesinde sadece N95'in tanitimi varken, daha bir kac ay cikmadan N95 8GB'in tanitimini eklediler... Bu esasinda pek etik degil.

Bence biraz sabredelim bakalim N95 8GB in arkasina ne cikacak?? Eger N95 8GB'dan hemen bir iki ay icinde yepyeni bir N serisi cikacaksa o zaman kesinlikle beklemek lazim, dogru degilmi?

Not1: Bence artik E90 almanin hic bir onemi kalmadi. Mutlaka E90 8GB vs. turu bir sey yilbasi civarlarinda cikacaktir. Zaten laptop seklinde kutuk gibi bir telefon bari 8 GB hard diski olsun.

Not2: Bazi arkadaslar N95'in ucuzlamasini bekleyip sonra alacakti. Onlara 3-4 ay evvel sunu dedim: "3-4 ay beklersiniz 100-200 ytl fiyati ucuzlar ancak bu seferde yepyeni bir model cikar, onun fiyati yine yuksek olur. Yani tamam beklerseniz tabiki daha ucuza o telefonu alirsiniz ancak o zamanda "eski" teknoloji olacak. Bu sefer gozumuz yine yeni teknolojide kalacak. Yeni teknolojiler de her zaman pahali olur. (Sagolsun bizim gibiler)

Herkese Selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: eurokid

Arkadaslar Su Nokia'nin yaptigi aslinda ayip bir sey;

Oturup sunu dusunun; N95'ten sadece bir kac ay sonra N95 8GB tanitildi. Halbuki orjinal N95 ise Agustos 2006 tarihinden beri tanitiliyordu. Insanlari Agustos'tan beri beklettiler, hele Turkiye'de bizler Mayis basina kadar bekledik. Cikar cikmak N95'lerimizi aldik, ancak daha N95'imize doyamadan birde baktikki N95 8GB cikacak.

Bende N95 8GB almayi dusunuyorum ancak su var; belkide yolda cok daha ustun bir N97, N99 hatta N100 gibi daha ust versiyon isletim sahibine sahip, dokunmatik ekran, daha yuksek cozunurluk, vs.vs. bir cihaz cikacak. Eminim N95 8GB'i aldiktan sadece bir en fazla iki ay icinde tanitimi yapilacak inanin bana.

Simdi sorun su: Tamam teknoloji tabiki ilerliyor, her gecen gun yeni bir cihaz piyasaya cikiyor. Ancak bir N95 sahipleri, N95 8GB'ami gecmeliyiz yoksa N97, N99 veya N100 gibi cok daha ustun bir cihaz beklemeliyiz.

Eger benim N95'imi henuz almasaydim sanirim N95 8GB i beklerdim. Ancak su anda N95'im var ve aman aman N95 GB'a gecmek gibi bir aciliyetim yok. Benim icin N95 8GB'ta olan sevdigim tek ozellik tabiki 8GBlik hard disk. Ancak ben bunu ucuzlayan 1GB'lik hatta 2 GB lik kartlarla yapiyorum. Hemde hafiza karti slot'unu kullanmak bir cok yonden benim cok isime geliyor.

Eminim Nokia N95 ve N95 8GB i icinde toplayacak ve ustune N93 ve N93i'den bulunan "Optic Zoom" i ekleyerek, ekran cozunurlugunu yukselterek ve daha yeni bir surum isletim sistemi ile, dokunmatik ekranla karsimiza cikacak. Ve bu bence N95 8GB'dan hemen sonra olacak.

Bu yuzden diyorumki gozumuz bir yandan da 2008'in ilk 6 ayinda cikacak Nokia modellerine bakmak olsun.

Ancak tekar yineliyorum, cok ayip, madem siz N95'in bu yeni versiyonunu bu kadar cabuk cikartabilirdiniz de, o zaman bir kac ay daha bekleseydikte full donanimli bir N95 alsaydik. Helede bir Turkiye'de yasiyanlar zaten Mayis'a kadar hatta Haziran'a kadar beklemistik zaten. Bari Nokia Turkiye bekletseydi de direk N95 8GB'i cikartsyadi, bekledigimize hic degilse degerdi. Hic yaparlarmi!

Ama tabiki hersey kar, para. Bu sekilde Nokia cok daha fazla para kazaniyor. Bizim gibi teknokoliklerin cikan her yeni modeli almayi isteyeceklerini biliyorlar. Onlarda bu zaafimizdan faydaliniyorlar. Zaten bu urunleri esas alanlar bizim gibi teknokolikler, cunku normal bir insan bu fiyatlari verip zaten bu en ust modelleri alamaz, hatta almaz.

Suraya bak! Agustos 2006'tan beri Nokia'nin sitesinde sadece N95'in tanitimi varken, daha bir kac ay cikmadan N95 8GB'in tanitimini eklediler... Bu esasinda pek etik degil.

Bence biraz sabredelim bakalim N95 8GB in arkasina ne cikacak?? Eger N95 8GB'dan hemen bir iki ay icinde yepyeni bir N serisi cikacaksa o zaman kesinlikle beklemek lazim, dogru degilmi?

Not1: Bence artik E90 almanin hic bir onemi kalmadi. Mutlaka E90 8GB vs. turu bir sey yilbasi civarlarinda cikacaktir. Zaten laptop seklinde kutuk gibi bir telefon bari 8 GB hard diski olsun.

Not2: Bazi arkadaslar N95'in ucuzlamasini bekleyip sonra alacakti. Onlara 3-4 ay evvel sunu dedim: "3-4 ay beklersiniz 100-200 ytl fiyati ucuzlar ancak bu seferde yepyeni bir model cikar, onun fiyati yine yuksek olur. Yani tamam beklerseniz tabiki daha ucuza o telefonu alirsiniz ancak o zamanda "eski" teknoloji olacak. Bu sefer gozumuz yine yeni teknolojide kalacak. Yeni teknolojiler de her zaman pahali olur. (Sagolsun bizim gibiler)

Herkese Selamlar...

Ama bekle bekle neree kadar, N80'den beri bekliorm, bence teknoloji dünyasında bişeyi beeniosak almak lazım ve sora keşke'lerle uuraşmamak lazm...

• medya tusları duz n95 gıbı olsa dahaı ıyı olurdu sanırım
  • e nokia ya rakiplerine onla yerışma fırsatı vermemek için kendi ile yarışıyor :) arkadaşım seni anlıyorum hak vermiyoda değilim ama nokia gazı almış gidiyor senelik 20 modeli geçtiler sanıyorum bunuda alt orta üst diye sınıflarsak senede 7 tane üst model yani 1,5 ayda bir model tabi bu artış giderekte artıyor ayda bir yeni modele hazırlansak iyi olacak
  • her ne olursa olsun hangi stratejide olursa olsun nokia hangi telefonu çıkarırsa çıkarsın bizler gider alırız abi
    neden derseniz türkiyede nokia dan çok tutulan bi telefon yok
    o nedenle alıcısıda çok ama ilk çıktıgında alınır ama fiyatı düşünce
    strateji gereği ilk çıkan pahalı olur çünkü kaymagını yemek lezzetli gelir
    ilk çıkanın pahalı oldugunu bile bile gider alırız
    hata bizde yani
    bi süre almayalım bak noluyooo
    ama dayanamayız
  • Arkadaşlar N95 8gb olanın satışa sunuldugu ülkeler varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deoxyri

Arkadaşlar N95 8gb olanın satışa sunuldugu ülkeler varmı?

Telefon Q4'te çıkacak, o yüzden şu an satılmıo...
  • Arkadaslar N95 8GB "Avrupa"da 2007'nin son cevreginde cikacak. Genelde izlenim, Ekim sonu Kasim gibi. Ancak Turkiye'ye gelmesi 2008 basini rahatlikla bulacak. Zaten N95 Avrupa'ya gore bizde bir kac ay daha sonra cikti. Once Turkiye'de bol bol N95 satacaklar. Zaten Nokia Turkiye'de N95 8GB'dan bahsetmiyor bile.

Turkiye'de N95 8GB'in cikis tarihi 2008'in ilk ceyregi olacak.
  • Bu arada su bilgiyi de hemen paylasayim;

Belki Amerika'dan N95 almak isteyenlerde olur. Internetteki bilgilere gore Amerika'da Ekim 07'de N95 cikacak ancak bu bizim elimizdeki N95'in siyah renklisi olacak. Yani Avrupa'da cikacak olan N95 8GB modeli olmayacak.

Bu yuzden olurda Amerika'dan baskasina N95 aldirtmak isteyen, veya bizzat gidip almak isteyen, telefonu mutlaka iyi arastirsin. N95 8GB olup olmadigina cok dikkat etsin. Cunku piyasa da siyah N95 lerde olacak.

Mevcut N95 kullanicilari cok isterlerse ebay'de vs. siyah kapaklar satiliyor. Takinca N95 8GB gibi cihaziniz durabilir.
  • N95 US-Amerika versiyonunun UMTS-3G frekansı (850/1900), Avrupa'daki var olan ve Türkiye'ye kurulcak olan frekans (2100) ile farklıdır.

Bakınız:
    http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N95-US-phone-pa_2346.html
    http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N95-8GB-phone-pa_2344.html
    http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N95-phone-pa_1753.html

quote:

Bu arada su bilgiyi de hemen paylasayim;

Belki Amerika'dan N95 almak isteyenlerde olur. Internetteki bilgilere gore Amerika'da Ekim 07'de N95 cikacak ancak bu bizim elimizdeki N95'in siyah renklisi olacak. Yani Avrupa'da cikacak olan N95 8GB modeli olmayacak.

Bu yuzden olurda Amerika'dan baskasina N95 aldirtmak isteyen, veya bizzat gidip almak isteyen, telefonu mutlaka iyi arastirsin. N95 8GB olup olmadigina cok dikkat etsin. Cunku piyasa da siyah N95 lerde olacak.

Mevcut N95 kullanicilari cok isterlerse ebay'de vs. siyah kapaklar satiliyor. Takinca N95 8GB gibi cihaziniz durabilir.

• quote:

öle şey olurmu yaa, bence ikisini de amerika da da avrupa da da çıkarırlar...
  • quote:

duz n95 halen AMERIKADA cıkmadı mı yanı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.