Şimdi Ara

Nokia N95 8GB ile TV seyretme programı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Sanırm wireless bağlantısıyla olur) Arkadaşlar programa ihtiyacım var yardım.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastikax -- 5 Mart 2009; 17:34:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mastikax

(Sanırm wireless bağlantısıyla olur) Arkadaşlar programa ihtiyacım var yardım.

saygılarımla

turkcelın var ama sadece faturalı hatlar kulanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

quote:

(Sanırm wireless bağlantısıyla olur) Arkadaşlar programa ihtiyacım var yardım.

saygılarımla

turkcelın var ama sadece faturalı hatlar kulanıyor

nasıl kullanıcaz?
  • Vimio Live TV isimli uygulama ile izlenebiliyor.yalnız Türk kanalları var mı bilmiyorum kullanmadığım için.
  • Anladığım kadarıyla telefon hattının yardımı olmadan izlenmiyor yani ücretli.

Peki internetten TV niye izlenemiyor, mesela bilgisayardan bağlanarak internetten TV izliyorum ama aynı siteye telefondan girdiğinizde izlenmiyor, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Anladığım kadarıyla telefon hattının yardımı olmadan izlenmiyor yani ücretli.

Peki internetten TV niye izlenemiyor, mesela bilgisayardan bağlanarak internetten TV izliyorum ama aynı siteye telefondan girdiğinizde izlenmiyor, bilgisi olan var mı?

e71 ile izlenebilio skyfire ile.www.skyfire.com denemende fayda var.
  • Evet benim telefon modelin N95 wireless bağlantısı ile internete bağlanıp tv izleyebiliyorum aynı bilgisayardaki gibi görüntü çok akıcı sadece skyfre programını telefonunuza kurmanız ve sonrada programa girip arama kısmına tv izle yazmanız ve çıkan ilk siteye girip istediğiniz tv kanalını seçip izlemeniz hepsi bu kadar muhteşem birşey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim.

saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.