Şimdi Ara

Nokia N95 Hafıza Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Nokia N95 düz versiyon telefonum var ona 8GB hafıza kartı takmak istiyorum telefonda nasıl çalışır perfonmas nasıl olur? Birde bulunduğumum yerde 8 GB hafıza kartı yok önerebilceğiniz güvenilir satış yapan internet siteler var mı? Önerebilceğiniz 8 GB hafıza kartı modeli. yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmus_ylm -- 21 Kasım 2008; 20:47:15 >

• saandisk al ve hepsiburada güvenilir..
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/12e90fdd4be1ab5faab1506954adce56/SANDISK-8-GB-MICRO-SDHC-CARD-SANDISK

SanalMarketim oldukça hızlı çalışır, sipariş verdikten ertesi gün elinizde olur ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhmus_ylm

Merhaba arkadaşlar Nokia N95 düz versiyon telefonum var ona 8GB hafıza kartı takmak istiyorum telefonda nasıl çalışır perfonmas nasıl olur? Birde bulunduğumum yerde 8 GB hafıza kartı yok önerebilceğiniz güvenilir satış yapan internet siteler var mı? Önerebilceğiniz 8 GB hafıza kartı modeli. yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.

8GB KART AGIR GELEBILIR
  • 8gb ağır glebilir 4gb almanı tavsiye ederim
  • millet 16gb takmaktan bahsediyo n95 e
  • Peki 8 GB hafıza kartı ağır gelir diyorsunuz hafıza kartı kaliteli olursa mesela yazma ve okuma hızı hızlı olursa nasıl olur durum değişir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar kaliteli kart takarsan tabiki o kadar iyi olur. 8gb takıp kullananlar var.
  • Arkadaşlar bende de Nokia N95 düz versiyon var bende hafıza kartını yükseltmek istiyorum konuya bazı arkadaşlarımız ağır gelir demiş bazı arkadaşlarımızda 16 GB taktırmayı düşünenler var bile demiş şuan 2 GB kulanıyorum ban az geliyor bende 8GB hafıza kartı taktırmak istiyorum bazı forumlarda da 4 GB hafıza kartı iyi perfonrmas sağlamıyor diyorlar şiimdi iki arada bir derede kaldım bu konuya kesin bir şey diyelim hafıza kartını ona göre satın alayım arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
  • kardes Nokia N95 Onerilen Hafıza Kartı Boyutu Maksımum 4GB Fakat Nokia 4GB Orjinal Hafıza Kartı Alırsan Dha Iyı Olur Performans Bakımından
  • Bu konuya bu yöntemi kulananlar da yazarsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 23 Kasım 2008; 0:40:49 >
  • KINGSTON 8 GB SD BELLEK (FOTOĞRAF-VİDEO)
    bu model hafıza kartı nasıl? olumlu ya da olumsuz yorum yaparsanız iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasap1988

KINGSTON 8 GB SD BELLEK (FOTOĞRAF-VİDEO)
    bu model hafıza kartı nasıl? olumlu ya da olumsuz yorum yaparsanız iyi olur.

Sadece SD ise uyumsuzdur uymaz N95'e.Çünkü N95ler SD değil MicroSD kullanır.Boyut olarak normal SDlerin 4'te 1'i kadardır.

Sakın karıştırıp SD alayım deme.MicroSD almalısın.
  • mertekin arkadaşım bilgilendirmen için teşekürler.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bende n95 almayı düşünüyorum çünkü bütcem en fazla buna yetiyor ve çok güzel bir telefon :) ama daha sonra keşke n95 8gb alsaydım demekten korkuyorum. Sizin söylediklerinizde bana mantıklı geldi (4gb hafıza kartı vs.) Sizce ne yapıyım. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Camo93 kardeşim eğer bütçen Nokia N95 düz versiyon almaya yetiyorsa kendine kaliteli 4 GB hafıza kartı alırsın daha mantıklı. Bende de Nokia N95 düz versiyon var bende 4 GB hafıza kartı almayı düşünüyorum araştırıyorum çünkü donanım haber kulanıcılarından bazı arkadaşlarımız Nokia N95 düz versiyona 4 GB kingston hafıza kartı takmışlar bir takım sorunla karşılaşmışlar. Bunun için alacaksa hafıza kartını iyi araştır sonra al birde şuanki Kingston 4 GB olanlar hatalı onun için Kingston alma sakın;ama 2 GB Kingston hafıza karlarında 4 GB taki gibi sorunlar yok deniyor kulananların yorumları bunlar.
  • Teşekkür ederim Kasap1988 kardeşim...
  • Arkadaşlar bişey daha soracım, ben n95 ler fazla dayanmıyor diye duydum siz kullanıyorsunuz ne kadar dayanıyor? Şimdiden teşekkürler...
  • Cano93, arkadaşım demişsin ki Nokia N95 fazla dayanmıyor 1.si hangi konuda? 2.si herkez farklı düşünür. Şimdi arkadaşım ne olursa olsun size bağlıdır kulanma şekline eğer cihazı hor kulanırsanız kısa sürede hurda haline getirirsiniz Nokia N95 parça olarak kaliteli zaten kaliteli olmasa çok satılmazdı. Sadece dikkat etmen gerek ufak bir husus ekranı biraz naziktir hor kulanmaya gelmez tek kusuru o korumasızekran onun dışında gayet güzel bir telefon almayı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.