Şimdi Ara

NOKIA N95 SATIŞA ÇIKIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce 2007'nin ilk çeyreğinde satışa sunulacağı söylenen Nokia'nın ses getiren modeli N95 Avrupa'da satışa çıkıyor.

Hiç şüphesiz son zamanlarda adından en çok söz edilen ve merakla beklenen telefonlar arasında ilk sırada bulunan Nokia N95'in, her ne kadar Nokia tarafından 2007 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacağı belirtilmiş olsa bile cihazın bu ay sonuna kadar Avrupa pazarlarında satışa sunulacağı etrafta dolaşan söylentiler arasında. Ülkemizde ise tahminen yıl sonuna kadar satışa sunulması beklenen cihazın satış fiyatının 1000 Euro civarında olması bekleniyor.

Nokia N95, bilindiği gibi otofokuslu ve Carl-Zeiss lensli 5 megapiksel kamera, dahili GPS alıcısı, W-LAN, DVD kalitesinde video kayıt, 160 MB dahili hafıza, microSD kart desteği, 2.6 inçlik dev ekran, HSDPA/UMTS ve gelişmiş internet tarayıcısı gibi oldukça gelişmiş özellikleri küçük boyutları içinde barındıran bir "multimedya bilgisayarı" ve bu haliyle en çok arzulanan cep telefonu olma özelliğine sahip bulunuyor.

Kaynak:www.testmobil.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbekri -- 11 Kasım 2006; 22:14:16 >

• heyecanlandm bende söylentiymiş
  • Bir söylentiye göre Sony-Ericsson Nokia yı alacakmış
  • yaw birakin bu solentileri arkadaslar nokia uyanik bir firma n 95 i simdi piyasaa surerse diger n serilerini kim alacak ben inanmiyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

yaw birakin bu solentileri arkadaslar nokia uyanik bir firma n 95 i simdi piyasaa surerse diger n serilerini kim alacak ben inanmiyorm

+10000
  • bu makinaya telefon demek cok dogru degim pocketpc olmus bu ben uzun zamandir bekliyorum fiyati bu kadar ucuk olursa zor ama sikicaz kemerleri artik

bu arada satilir arkadaslar n serisi siz uzulmeyin N70 ciktiginda 6680 hala satiliyodu bir ata sozuyle bagliyim size olayi "kurtlu baklanin kor alicisi olur"
  • quote:

Orjinalden alıntı: casanovaking23

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

yaw birakin bu solentileri arkadaslar nokia uyanik bir firma n 95 i simdi piyasaa surerse diger n serilerini kim alacak ben inanmiyorm

+10000

Ben yarın n93 alacam mesela , hic olmazsa 5-6 ay sonra cıkarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    _____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N95 tanıtıldı ve isviçrede satışa yeni sunuldu.diğer ülkeleri bilmiyorum
  • n73 alcaktım alamadan n73me çıktı onu beklim derken n95 çıktı şuanda n95 i bekliyorum umarım yeni bi model tanıtmazlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

N95 tanıtıldı ve isviçrede satışa yeni sunuldu.diğer ülkeleri bilmiyorum

kaynak varmı
  • yawwooooooooaş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

kaynak varmı

ne tür
    tek bildiğim şu.isviçre de kuzenim(dayı oolu) aradı aynen şöyle dedi;
    '' aaaaaa oğuzzz ştt baksana lennn olm burda n95 çıktı yaww warya harika bişi yaawww ufff elime almaya korktum aman titrerimde düşer diye...olm bana para gönder de alam şu telefonu yaaaaa gözünü sevem kuzen yap bana bu eyiliği yaaa bak rüyalarıma giriyo hadi kulun kölem olam paran varsa gönder de alam noooolur söz gelince sana da oynatcam()....'' kendisi yerli yalakadırda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 12 Kasım 2006; 1:55:27 >

• kuzene burdan sevgiler.... yemiş seni bi güzel :D
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

kaynak varmı

ne tür
    tek bildiğim şu.isviçre de kuzenim(dayı oolu) aradı aynen şöyle dedi;
    '' aaaaaa oğuzzz ştt baksana lennn olm burda n95 çıktı yaww warya harika bişi yaawww ufff elime almaya korktum aman titrerimde düşer diye...olm bana para gönder de alam şu telefonu yaaaaa gözünü sevem kuzen yap bana bu eyiliği yaaa bak rüyalarıma giriyo hadi kulun kölem olam paran varsa gönder de alam noooolur söz gelince sana da oynatcam()....'' kendisi yerli yalakadırda

• Özellikler ve telefon gzl lakin şu 1000euro hiç yakışmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Özellikler ve telefon gzl lakin şu 1000euro hiç yakışmadı

evet 1500 felan olsa daha iyidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emevi

n73 alcaktım alamadan n73me çıktı onu beklim derken n95 çıktı şuanda n95 i bekliyorum umarım yeni bi model tanıtmazlar

Nokia bunu hep yapıyor
  • başlığı okudum şok oldum. doğru mu bu ya? 1000 euro nedir yahu. türkiye'de 2000 euro'dan çıkar o zaman
  • Ciksin bakalim. Hemen ciktiginda atlayacak degiliz.
    Avrupa'da satisa sunuldugunda kesin haberim olur. Bu kadar merakla bekleyenler olduktan sonra Türkiye'deki fiyatinin buradaki fiyata göre iki kati fiyat olarak cikmasi normal.
  • yeni süper modelleri ardardına çıkarmak nokıanın doğasında var
    quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

Orjinalden alıntı: emevi

n73 alcaktım alamadan n73me çıktı onu beklim derken n95 çıktı şuanda n95 i bekliyorum umarım yeni bi model tanıtmazlar

Nokia bunu hep yapıyor
  • kafadan 2 milyar olur bea......
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.