Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tegra'lı PDA'lar çok güzel olacak harbiden. HTC hali hazırda touch HD çıkardı ama şimdi tanıtsa ancak çıkar piyasaya bunla.

iphone vs N97

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <===

• buna(!) para saymak için marka fanatigi olmak lazım yada piyasadan habarsız..
  • İphone bana hidrolik direksiyonlu, otomatik vitesli araç similasyonuna benzetiyorum. Hakimiyet süperde gerçek hayatta karşılığı yok.
  • bu cihazla niye iphone kıyaslaması yapıyorlar ben onu anlamıyorum.sonuçta bu cihaz 2009un ilkbahar yaz dönemine doğru çıkacak.iphonedan tam 1 yıl sonra.tabiki teknolojik olarak daha gelişmiş olacaktır.belki o zmnlar iphonenun yenisi çıkar onlan karşılaştırırsınız ama daha çıkmasına yarım yıl olan bişeyle çoktan çıkmış olan iphonenu karşılaştırmak mantıksız bence
  • bence o kadarda harika bi cihaz olmıcak eminim bir sürü eksikle gelcek nokianın satış stratjisi işte bu cıktıktan sonra 1 yıl bile gecmeden bundaki eksiklikleri tamamlamak amaçlı bi üst modelini piyasaya sürcekler cıkınca beklemek ve almamamak lazım ben beklerim muhakkak
  • bu cihaz piyasaya çıktıktan sonra ortada ne iphone kalır ne samsung kalır
  • arkadaşlar ben iphone yi telefon grubuna koymuyorum bile ne özelliği var söylermisiniz.reklam yapılmış bir ürün ve sırf hava olsun diye kulanan kulanıcılar......
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

arkadaşlar ben iphone yi telefon grubuna koymuyorum bile ne özelliği var söylermisiniz.reklam yapılmış bir ürün ve sırf hava olsun diye kulanan kulanıcılar......

Are you sure?
  • Always. We are sure!

I-phone just a balloon. That's all. Ok?
  • Valla her yeni fotoğraf ve videoda cihaz daha çok hoşuma gidiyor, uzun zamandır windows mobile olmayan fakat saklı qwerty klavye sağlayan bir cihaz düşünüyordum, e90 o yönden ilgimi çekiyordu ama dokunmatik ekran olmadan da browser (wi-fi) kullanımının aşırı zor olacağını düşünüyorum hangi cihaz olursa olsun.. Üzerine sık sık oyun oynayan biriyim, cep telefonlarımda 50 uygulama varsa 40'ı oyundan ibarettir, e90'da bunun eksikliği çekiliyor ekran boyutu ve çözünürlük uyumu bakımından. 5800XM ve bu modellerin yeni nesil touchscreen N-Gage platformunun ilk üyeleri olacağı haberini de okuduktan sonra aradığım her özelliğin bu cihazda birleşmesi beni etkiledi açıkçası.. Üzerine pek önemsemesemde 5mp kamera 32gb disk vs vs de ballı kaymağı olur..

Tabi sıfır garantili ilk çıktığı gün asla almam, mutlaka yurt dışı veya ikinci elini bekleme durumundayım..
  • İŞTE TELEFON BUDUR...............................
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Always. We are sure!

Ben de eminim

• iphone ile N97 sadece tip olarak karşılaştırılabilir. ancak iphone yeni modeli N97'nin peşine takılabilir tabi tozunda boğulup gitmezse cihaz fanatikliğim yok her markadan model kullandım ama göz var nizam var akıl var fikir var nokia her bütçeye göre model üretiyor özelliğe görede fiyatı değişecek tabi. bazı kişileri tanırım N95 8GB veya başka markaların eş değer sayılabilecek modellerini kullanırlar yeşil ve kırmızı tuşun ne işe yaradığını biliriler alo derler o kadar başka hiçbir özelliğini kullanmazlar bilmezler sonrada telefona laf ederler şöyle hantal şöyle yavaş böyle kullanışsız. özelliğini kullanmadığın bir cihaz almak hava atmaktan başka birşey değildir bu tür kişilerin yorumlarınada sadece gülüp geçerim. ARTIK LÜTFEN İPHONE VE NOKİA MODELLERİNİ SADECE TİP OLARAK KARŞILAŞTIRALIM BAŞKA HİÇBİR AÇIDAN KARŞILAŞACAK SEVİYEDE DEĞİLLER. bu kadar sene geçti elimden onca marka model cihaz geçti her defasında nokia bu işin en iyisini yaptı ve halen yapmaya devam etmekte. bazıları 8mp kamera koymadığı için eleştiriyor bence bu eksiklik felan değil "bazı cihazlar gibi en azından web cam kalitesinde çekim yapmıyor" neyse sözün özü NOKİA bu işi iyi biliyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Valla her yeni fotoğraf ve videoda cihaz daha çok hoşuma gidiyor, uzun zamandır windows mobile olmayan fakat saklı qwerty klavye sağlayan bir cihaz düşünüyordum, e90 o yönden ilgimi çekiyordu ama dokunmatik ekran olmadan da browser (wi-fi) kullanımının aşırı zor olacağını düşünüyorum hangi cihaz olursa olsun.. Üzerine sık sık oyun oynayan biriyim, cep telefonlarımda 50 uygulama varsa 40'ı oyundan ibarettir, e90'da bunun eksikliği çekiliyor ekran boyutu ve çözünürlük uyumu bakımından. 5800XM ve bu modellerin yeni nesil touchscreen N-Gage platformunun ilk üyeleri olacağı haberini de okuduktan sonra aradığım her özelliğin bu cihazda birleşmesi beni etkiledi açıkçası.. Üzerine pek önemsemesemde 5mp kamera 32gb disk vs vs de ballı kaymağı olur..

Tabi sıfır garantili ilk çıktığı gün asla almam, mutlaka yurt dışı veya ikinci elini bekleme durumundayım..

Kalın yaptığım yerler benim içinde geçerli. Artık benim için vakit geniş ekran vakti.
    Fiyatı da yüksek olcağından N95i aldığım gibi yapmayı düşünüyorum. 1-2 hafta kullanmış 1inden almak.

Olmaz 1 daha ama N82 & kangurum hikayesi gibi olursa o şekilde de alabilrim.

quote:

Always. We are sure!

ayynen...

quote:

Orjinalden alıntı: smarthan

bu cihazla niye iphone kıyaslaması yapıyorlar ben onu anlamıyorum.sonuçta bu cihaz 2009un ilkbahar yaz dönemine doğru çıkacak.iphonedan tam 1 yıl sonra.tabiki teknolojik olarak daha gelişmiş olacaktır.belki o zmnlar iphonenun yenisi çıkar onlan karşılaştırırsınız ama daha çıkmasına yarım yıl olan bişeyle çoktan çıkmış olan iphonenu karşılaştırmak mantıksız bence

Güzel söylüyon cidden. Ama iphone tanıtıldığı gün satışa çıkan 1 cihaz. yani 3-4 ay kalıyor. bekleyenler olur bu süreyi. Hoş TR için üzerine 2-3 ay daha koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 3 Aralık 2008; 21:38:22 >

•  ===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <===

Bu resimleri alana kadar anam ağladı. (Büyük hallerine sağ tıkla farklı kaydet dediğinizde istenilen resmi değilde 1x1 boyutlu 1 resmi kaydettiriyor. Ben de tektek kendim yazdım bağlantı adreslerini... )

http://mobil.idnes.cz/foto.asp?r=mob_nokia&c=A081202_174651_mob_nokia_kor

Güzel cihaz güzel...

• quote:

Orjinalden alıntı: senpaituyun

bence o kadarda harika bi cihaz olmıcak eminim bir sürü eksikle gelcek nokianın satış stratjisi işte bu cıktıktan sonra 1 yıl bile gecmeden bundaki eksiklikleri tamamlamak amaçlı bi üst modelini piyasaya sürcekler cıkınca beklemek ve almamamak lazım ben beklerim muhakkak

artık telefonlar bilgisayarlar gibi oldu. özellikleri belli. sadece işlem güçleri artıyor. bu telefonda eksik tek şey dvb. o da türkiye'de yok zaten ;)

bir de şu var. n95 çıktı. n95 8gb gerçekten eksileri giderdi. peki n96 dvb dışında ne yenilik getirdi? telefonlara koyacak bişey kalmadı artık yani.
  • olurmu ya :d ee samsung 8mp lik telefonu cıkardı ve 12 mp e kadar camera lens üretmeye basladı bilginiz vardır belki ama böle bi cihaza 5mp kamera koyuyo eee samsung 8mp lik teliyle cogu nokia kullanıcısı tarafına cekmişken 1 sene sonra cıkacak bu telefonda 5mp kamera var bence eksikler bunlada sınırlıkalmaz daha cok eksigi cıkar emin olun çünkü nokianın dokunmatik ekran cihazlara geçmesinin öncüsü gibi bi durumda n97 ee sıfır hatalı yapcak sıfır eksikle yapcak deilya nokia bilioz zaten satıs stratejisini

ben yine beklemekten yanayım
  • walla megapiksel konusunda bir şey diyemeyeceğim. 3mpx yeter de artar bile bir cep telefonu için. güzel çeksin yeter ki.
  • herkezin zevki düşüncesi baska tabi ama ben yinelicem daha n96 bile yeni cıkmısken o bile eksikleriyle tartısırken n97 dokunmatik olarak bi ilk olarak cok cok eksikle gelcektir şahsi düşüncem ki daha n98 var cıkcak olan .. nokia işini bilio ama
  • quote:

Always. We are sure!

O sizin düşünceniz:)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.