Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar n97 im yan tuşları ve takip eden çerçeve soyuldu.bunu garantiye versem karşılar mı? ve cihazı hangi şirkete götürmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 26 Aralık 2010; 15:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

selam arkadaşlar n97 im yan tuşları ve takip eden çerçeve soyuldu.bunu garantiye versem karşılar mı? ve cihazı hangi şirkete götürmem gerekiyor.

nokia shop varsa bulunduğunuz şehirde nokia shop a verirseniz garantiden değiştirirler.
  • Yan Tuş soyulması hakkında..
    genpa ile olan tartışmalarım sonuc vermedi.
    yan tuslardaki soyulmaların genpada garanti kapsamı dısında oldugu idda ediliyor..

( yan tus soyulmalarını garanti kapsamında yaptıran var ise.
    pm den özel bilgilerini rica edip , genpaya bu bilgiler ile basvuracağım bana ulasırsanız sevinirim..)
  • Arkadaşlar yan tuş ve çerceve soyulması ile ilgili 1 aydır uğraşıyorum. Başta amacım problemi çözdürmekti. KVK yapmamakta ısrar etttiler bende yapacaksınız diye ısrar ettim. 1 ay içersinde telefon 5 defa servise girip çıktı. Kullancı hatası mı demediler, garanti dışı mı bırakadılar. Cuma günü tüketici sorunları hakem heyetine şikayet edeceğim dosyayı az önce hazırladım. Ücret iadesi istedim. Kazanırsam fatura tutarı olan yaklaşık 1.500TL ellerinde patlayınca çok güleceğim.

Arkadaşlar Allah Rızası için elinde N97 ile ilgili Tüketici Hakem Heyetinden çıkmış bir karar olan var mı? Paylaşabilir mi? Dosyaya eklemek istiyorum. Emsal karar olarak değerlendirilebileceğinden işim kolaylaşır. İnanın benim şikayetim lehimde sonuçlansa garazımdan kararın kopyasını dosya, imaj paylaşım sitelerine yükleyeceğim.
  • boya dokulmesi konusunda genpa surekli sorun cikartiyor. Ben sahsen kvk da kapagi degistirttim. Suanda da sokuldu ve tekrar gidicem. Elimde degisim kagidi oldugu icin garanti disi diyemeyeceklerdir. Gerci o kagidi gonderdigim iki arkadas yanilmiyorsam sorunlarini hallettirdiler. Kullanici hatasi olamaz, sonucta cizmedik surtmedik, zamanla dokuluyor.

Mahkeme konusuna gelirsek forumda mh. Nickli arkadas bayagidir ugrasiyor ve mart ayinda mahkemesi var, Allahin izniylede parasini geri alacagini dusunuyorum. Cok ugrasti umarim alir. Demek istdigim maalesef memlekette bu isler kolay degil.
  • goxın arkadaşım gönderidiğin kağıtla gittim kvk ya ama yine değişmediler senin tuş açma tusun düştüğü için değiştirmişler o tuş tek değişmiyor o yüzden komple kasayı değiştirmişler yani garantiden kasa değişmiyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mematimemo

goxın arkadaşım gönderidiğin kağıtla gittim kvk ya ama yine değişmediler senin tuş açma tusun düştüğü için değiştirmişler o tuş tek değişmiyor o yüzden komple kasayı değiştirmişler yani garantiden kasa değişmiyormuş...

arkadaşım sokun tırnağınızı tuş açma kiliddinin altına dışarı doğru çekin çıkarın.... bu kadar basit sonra verin hadi bakalım değiştirmesinlerde görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mematimemo
    goxın arkadaşım gönderidiğin kağıtla gittim kvk ya ama yine değişmediler senin tuş açma tusun düştüğü için değiştirmişler o tuş tek değişmiyor o yüzden komple kasayı değiştirmişler yani garantiden kasa değişmiyormuş...

tusun kirilmasina kullanici hatasi demiyorlarda , boya dokulmesine nsl kullanici hatasi diyebiliyorlar anlayamiyorum. Arkadasin dedigi gibi cekin tusu kirilsin,sonra gidin degistirin. Memlekete bak,boya dokuluyor ama kullanici hatasi oluyor.

Edit: simdi aklima geldi de kagitta boya dokulmesi var diye bir not vardi aciklamada, adamlarin yazdigi. Eger oyleyse onu niye yazmislar. Bence cevir kazi yanmasin yapmislar. Bende su telefonu vereyimde , hafiften sesimizi yukseltiriz,hem uzerimdeki negatif enerji bosalir. Yapmazlarsada doneriz artik napalim. Hakli insan haksiz konumunda oluyor Turkiyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 31 Aralık 2010; 0:18:43 >

• Merhaba arkadaşlar. Sıfırını almayı düşünüyorum.
    Kasa soyulması, tuş silinmesi gibi sorunlar siyah ya da beyaz renkte farkediyor mu ?
    Silikon kılıfla kullanırım herhalde, cihazın terlemesinden kaynaklanan bir sorun olabilir mi silikon kılıf kullanıldığında, yani soyulma daha da artar mı ?
  • bu telefon alınırmı ya git n8 al bende var beyazı dandik bi telefon
  • Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta Vatan Bilgisayar' dan Nokia N97 aldım. Klavye de 'E' tuşunun ışığı diğer tuşlarınkine göre daha az yanıyor, 'E' tulu biraz daha karanlık bunun için tekrar Vatan' a gidip söylemeli miyim. Bana gülerler mi acaba bunun için mi geldin gibisinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bu telefon alınırmı ya git n8 al bende var beyazı dandik bi telefon

Evet topiği okudum herkes şikayetçi de, 765 tlye daha iyisini göremedim. Samsung kullanmam, Samsunga antipatim var. HTC iyi ama bütçemi aşar. İphone, 3 tane N97 yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Evet topiği okudum herkes şikayetçi de, 765 tlye daha iyisini göremedim. Samsung kullanmam, Samsunga antipatim var. HTC iyi ama bütçemi aşar. İphone, 3 tane N97 yapar.

boya sokulmesi ve islemcisinin dusuk olmasindan dolayi bazi durumlarda yavaslik yapiyor. Onuda 2 gunde bir kapatip acarak halledebilirsiniz. Onun disinda bir sorun yok. Millete bakarsan hicbirsey alamazsin. Ayfonu da yok bilmem sag elinle kullaninca cekmiyormus, sol elinle kullancakmissin onda da sorunlar var. Her urunde sorun olabilir. Hicbir urun sorunsuz degildir. Oyle olsa piyasada tek marka tek model olurdu. Istediklerini kafanda belirle ve oyle karar ver. Kullanici dostu bir tel ariyorsan nokia iyi bir karar. Tamam su anda sifiri alinmaz ama temiz ikinci eli alinabilir yada yeni c6 cikti onu bir arastir. Samsung bende kullanmam cunku cok cektirdi beni. En basitinden bir yedek almak icin iki saat ugrasiyorsun. N97de 3-4 tikla halledersin. Yeni bir nokia mi aldin eski telefonundaki butun ayarlari yenisine aktarabilirsin. Internet uzerinden yedek alip istedigin yerde bunlara ulasabilirsin. Ayni anda istedigin programi kullanabilirsin, cok metedilen ayfon gibi sadece tek programla sinirli kalmazsin. Bahsettigim sikintilar disinda iyi bir telefon. Klavye kesinlikle tercih sebebi olmasi gerekiyor. Kim dokunmatik ekranda hizli yaziyorum derse yalan soyluyordur. Ben klavyeye bakmadan bile yaziyorum. Hatta bu yazinin cogunu bakmadan yaziyorum. Karar senin ama kullanmadan ve isteklerini belirlemeden alma. Herkes farkli birsey der,aklin karisir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

boya sokulmesi ve islemcisinin dusuk olmasindan dolayi bazi durumlarda yavaslik yapiyor. Onuda 2 gunde bir kapatip acarak halledebilirsiniz. Onun disinda bir sorun yok. Millete bakarsan hicbirsey alamazsin. Ayfonu da yok bilmem sag elinle kullaninca cekmiyormus, sol elinle kullancakmissin onda da sorunlar var. Her urunde sorun olabilir. Hicbir urun sorunsuz degildir. Oyle olsa piyasada tek marka tek model olurdu. Istediklerini kafanda belirle ve oyle karar ver. Kullanici dostu bir tel ariyorsan nokia iyi bir karar. Tamam su anda sifiri alinmaz ama temiz ikinci eli alinabilir yada yeni c6 cikti onu bir arastir. Samsung bende kullanmam cunku cok cektirdi beni. En basitinden bir yedek almak icin iki saat ugrasiyorsun. N97de 3-4 tikla halledersin. Yeni bir nokia mi aldin eski telefonundaki butun ayarlari yenisine aktarabilirsin. Internet uzerinden yedek alip istedigin yerde bunlara ulasabilirsin. Ayni anda istedigin programi kullanabilirsin, cok metedilen ayfon gibi sadece tek programla sinirli kalmazsin. Bahsettigim sikintilar disinda iyi bir telefon. Klavye kesinlikle tercih sebebi olmasi gerekiyor. Kim dokunmatik ekranda hizli yaziyorum derse yalan soyluyordur. Ben klavyeye bakmadan bile yaziyorum. Hatta bu yazinin cogunu bakmadan yaziyorum. Karar senin ama kullanmadan ve isteklerini belirlemeden alma. Herkes farkli birsey der,aklin karisir.

Evet N97 düşünme sebebim klavye. Çünkü parmaklarım büyük olduğundan tuşluda bile zor yazıyorum. 3.2 inç ve altı dokunmatiklerde çok sıkıntı oluyor, kapasitif resistif farketmiyor.
    C6 da 3.2 inç. N97de en azından dokunmatik te mesaj yazılabiliyor. Klavye çok büyük artı. Ki günde 200 mesaj yazan biriyim.
    Bu forumdaki symbian ve Nokia düşmanlığını da anlamış değilim. En kullanıcı dostu işletim sistemi symbiandır. Geliştirmeleri olsun, tecrübesi olsun. Kullanıcısına spylık yapan androidten de iyi, apple yazılımından da.
    Tabii ki çok haklısın, sorunsuz cihaz yok. İşte o yüzden bu sorunları göze alıyorum ben. Mesela C6 yeni bir telefon, ileride neler görüleceği belirsiz. N97 ilk çıktığında bu sorunlar var mıydı ? Yoktu. N8 düşünce parçalara ayrılıyor. Teknoloji geliştikçe malzemeden kısma başlıyor, o teknolojiyi avuç içi kadar bi alete sokmak ne kadar kolay sanıyorlar anlamıyorum. Malzeme kaliteli olsa en az 500 tl fark binecek. Bu sefer de cihazın ağırlığından söz edicekler. Firmalar kötü ürün çıkararak kendi adlarına kötü reklam yapmak istemez. Bir çok seçenek var, iyisiyle kötüsüyle bir seçim yapılmalı ve o telefon alınmalı.

• Selam,
    Goxine katılıyorum genel olarak güzel tel allah var. soyulmaymış falan ben çok üstünde durmuyorum
    açıkçası.benim derdim şu yazılımı biraz daha sık güncelleştirseler. Benim tel şu an mesela kapattığım
    zaman açılmıyor. 1 saat uğraşıyorum açmak için. İnternetteyken tarayıcı kapanıveriyor durup dururken
    GPS uyguları buluyor ama internet izni vermeden asla bağlanmıyor...evet işelmcisi yavaş vesaire vesaire
    Ayfon aliim diyorum o da piyasada yok bu duruma gıcık oluyorum C6 N8 falan beni kesmiicek gibi görünü
    yor....
    kullanıyoruz bakalım şimdilik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

Selam,
    Goxine katılıyorum genel olarak güzel tel allah var. soyulmaymış falan ben çok üstünde durmuyorum
    açıkçası.benim derdim şu yazılımı biraz daha sık güncelleştirseler. Benim tel şu an mesela kapattığım
    zaman açılmıyor. 1 saat uğraşıyorum açmak için. İnternetteyken tarayıcı kapanıveriyor durup dururken
    GPS uyguları buluyor ama internet izni vermeden asla bağlanmıyor...evet işelmcisi yavaş vesaire vesaire
    Ayfon aliim diyorum o da piyasada yok bu duruma gıcık oluyorum C6 N8 falan beni kesmiicek gibi görünü
    yor....

Teknik olarak N8, iphonedan çok üstün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo
    Selam,
    yor....

valla sizin basiniza gelenler ekstra bir durum. Allaha sukur donma durumu bir iki kere olmustur bende. Onda da telefonu cidden zorladim muzik dinlerken,net ve birkac program acikti o zmn salladi beni fazla yuklenme bana deyip :) onun disinda mesaj kutusu 700lu seviyelerde mesaja gec girme sorunu oluyor. Ama bir sonraki guncellemede gercekten guzel olacaktir. Ayfonu asla dusunmuyorum,cunku elimi kolumu baglar o telefon. Yok dosya atacaksin bluetooth calismiyor. Mp3 atmak icin kirman gerekiyormus, usb olarak kullanmak icin itunes kullancakmissin,pil icin komple cihazi gondercekmissin fln filan. He bide klavye olmadi mi o telefon bana gore degil. Yok ben hizli yaziyorummus hadi ordan klavye kdr hizli olabilir mi ya? Ama yeni ayfonu tam bilemiyorum,belki birkacini duzeltmislerdir. N8 ve c6 yi inceleme firsatim olmadi ama.

• herkese merhabarlar.bir sorum olacaktı.n97 telefonum var.Acaba n97 nin gps 'ini harici gps olarak kullanabilmem mümkün mü?yani gps verilerini bilgisayarıma aktarıp (bluetooth veya başka bir yolla) deniz haritalarında kullanmak istiyorum.Bilen varsa cevap verirse sevinirim.
  • arkdaşlar iphone da çok güzel canlı hisse senedi takip programları var acaba n97 de böyle bir program mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneshbjk
    arkdaşlar iphone da çok güzel canlı hisse senedi takip programları var acaba n97 de böyle bir program mevcut mu?

garanti bankasinin oyle bir uygulamasi mevcut. Doviz ve borsa canli olarak degisiyor. Oviden kontrol edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.