Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaymondSerway

quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO

quote:

telefonun içindeki yazılımı, herşeyi silip sıfırdan son versiyonu yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim?

Phoenix ile yükliyebilirsiniz. Telefonun hafızayı tamamen silip öyle yüklüyor yazılımı depo hafızayıda telefonun içindeki dosya yöneticisinden biçimlendir dediniz mi telefonun içeriği sıfırlanır.

şimdi baktımda çok karışık geldi telefoncular yapabilirmi bunu güvenebilirmiyim acaba bir fikriniz varmı?

Hiç bi fikrim yok malesef...

• Arkadaşlar merhaba benim telefonumun ekranında enteresan şekilde dokunduğumda mesajlara ya da fotoğraflara girmeye çalıştığımda ekran çatırdıyor. Bu yüzden telefonumu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Telefonumun ekranı sanki içine çökmüş gibi duruyor. Bu şekilde sorun yaşayan var m

http://www.resimupload.com/ds236861362_dscf5754.html

http://www.resimupload.com/ds510940418_dscf5756.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanahmet -- 9 Ocak 2011; 19:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanahmet

Arkadaşlar merhaba benim telefonumun ekranında enteresan şekilde dokunduğumda mesajlara ya da fotoğraflara girmeye çalıştığımda ekran çatırdıyor. Bu yüzden telefonumu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Telefonumun ekranı sanki içine çökmüş gibi duruyor. Bu şekilde sorun yaşayan var m

http://www.resimupload.com/ds236861362_dscf5754.html

http://www.resimupload.com/ds510940418_dscf5756.html

benimkinde de oluyor.

• Peki fotoğrafta gösterdiğim gibi bir açıklık var mı acaba
  • quote:

Peki fotoğrafta gösterdiğim gibi bir açıklık var mı acaba

çektiğin resimdeki kadar olmasada var biraz.
  • aynı boşluk bendede var bide büyük ihtimalle o ses kapakdan geliyo arka kapağınızdan ekrandan geldiğini pek sanmıyorum.
  • kapaklardan gelse sorun değil fakat ben ekranı klavyeyi açıp ekrana hiçbiryere temas olmuyacak şekilde yapıp sadece gövdeden tuttuğumda da aynı ses geliyor. Bence ekranda belirli bir boşluk oluştu ondan dolayı bu ses geliyor.
  • quote:

kapaklardan gelse sorun değil fakat ben ekranı klavyeyi açıp ekrana hiçbiryere temas olmuyacak şekilde yapıp sadece gövdeden tuttuğumda da aynı ses geliyor. Bence ekranda belirli bir boşluk oluştu ondan dolayı bu ses geliyor.

olabilir ben sadece burdan tahmin yürüttüm.isterseniz verin servise baksınlar sizin için büyük bi problemse.
  • arkadasim o bosluk benim nokia yazan kisminda mevcut ve tam o kisma ait arkada bir erime var. Dis metal cerceve ile plastik govde arasinda bi conta var ve tam o bosluk kismina gelen tarafta erime mevcut. Bunun icin servise gondericem ama kullanici hatasi dicekler kafami bozmamak icin simdilik gondermiom, sanki cakmak tutucam telefona. Ayrica o catirdama bende de arada oluyor. Catirdama boslukla fln degil, ekranda sanki bir ark soz konusu ve basinca cit cit elektrik atliyor gibi oluyor. Bu sorunu servise soylesem bos bos bakacaklar bana. Bakalim ne zmn esecek kafamada gidip savasicam servisle. Giden olursa bilgi verirse sevinirim. Hatta istanbuldaysaniz birlikte ayni sikayetten dolayi gidelim. Boylece kullanici hatasi diyemezler diye dusunuyorum.
  • navifirmden son sürüm dosyalarını indirdim sonra phoenix den unfurbish dediğim zaman rm505 rm507 101 000 m012 32g.fpsx dosyası eksik diyor :S nerden bulunur bu?
  • quote:

navifirmden son sürüm dosyalarını indirdim sonra phoenix den unfurbish dediğim zaman rm505 rm507 101 000 m012 32g.fpsx dosyası eksik diyor :S nerden bulunur bu?

navifirm den bütünd dosyaları indirdiğinizze emin olun. orda bu dosyada bide doğru dosya ve phoenix den doğru telefonu seçin rm505 seçmeniz gerekiyor.
  • quote:

quote:

navifirmden son sürüm dosyalarını indirdim sonra phoenix den unfurbish dediğim zaman rm505 rm507 101 000 m012 32g.fpsx dosyası eksik diyor :S nerden bulunur bu?

navifirm den bütünd dosyaları indirdiğinizze emin olun. orda bu dosyada bide doğru dosya ve phoenix den doğru telefonu seçin rm505 seçmeniz gerekiyor.

hallettim :) son sürüm kullanıyorum
    telin içindeki update baktığımda n-gage service diye bi update var bunun ne artısı var bu olmadan o oyunları yükleyemezmiyim
  • quote:

quote:

quote:

telin içindeki update baktığımda n-gage service diye bi update var bunun ne artısı var bu olmadan o oyunları yükleyemezmiyim

N-gage oyunlarını oynamak için gerekli yoksa bi artısı yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

N-gage oyunlarını oynamak için gerekli yoksa bi artısı yok...

ya bu ngage oyunlarinin ozelligi nedir?nerde bulabiliriz? Bitane yukleyip oynamak istiyorum merak ettim,normal oyunlardan cok mu farkli?

• Aslında çok fark yok hatta hiç yok nokai nın para kazanmak için yaptığı bişeylerde diyebiliriz. N-gage kurup trail olarak oynıyabilirsiniz.
  • quote:

Aslında çok fark yok hatta hiç yok nokai nın para kazanmak için yaptığı bişeylerde diyebiliriz. N-gage kurup trail olarak oynıyabilirsiniz.

hmm nerden ındırcez ovıde mı mevcut? baska bır yerde ınceleme tarzı bırsey varmı? grafıklerı gorunce mal kendını bellı eder sonucta, yuklemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Aslında çok fark yok hatta hiç yok nokai nın para kazanmak için yaptığı bişeylerde diyebiliriz. N-gage kurup trail olarak oynıyabilirsiniz.

hmm nerden ındırcez ovıde mı mevcut? baska bır yerde ınceleme tarzı bırsey varmı? grafıklerı gorunce mal kendını bellı eder sonucta, yuklemeye gerek yok

http://www.n-gage.com bu kendi orjinal sitesi bütün oyunların grafiklerine bakabilirsniz yükleme iiçin .sisx dosyasını burdan indirebilirsniz.

• 15 Aydır Kullandığım Garantili N97 İmi Bugün İtibari İle Satmış Bulunuyorum ;) Herkese Kolay Gelsin Arkadaşlar ;) Hayatımda Nokiadan Farklı Başka Hiçbir Cihaz Kullanmadım Telefonlara Çok Paralar Harcadım Belki Şuan İçin 1 Adet 20000 Tl degerinde Bir Araç Alabilirdim ;) Artık Hafta Sonundan İtibaren Samsung Galaxy S Kullanmaya Başlayacağım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

15 Aydır Kullandığım Garantili N97 İmi Bugün İtibari İle Satmış Bulunuyorum ;) Herkese Kolay Gelsin Arkadaşlar ;) Hayatımda Nokiadan Farklı Başka Hiçbir Cihaz Kullanmadım Telefonlara Çok Paralar Harcadım Belki Şuan İçin 1 Adet 20000 Tl degerinde Bir Araç Alabilirdim ;) Artık Hafta Sonundan İtibaren Samsung Galaxy S Kullanmaya Başlayacağım ;)

hayırlı olsun
  • Samsung Galaxy S de radyo ve fm verici yok.Klavye olmadığı içinde bazı oyunlar tat vermiyor.En iyisi çıkana kadar n97 ye devam.E7 de çok güzel ama ondada fm verici yok.Bide hafızası az.
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.