Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne dersiniz..

saçma bir iş mi yapmış olunur..

yada n97 ikinci telefon olarak, eğlence amaçlı kullanılabilir mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

arkdaşlar e71 ile n97 takas edilir mi?
    ne dersiniz..

saçma bir iş mi yapmış olunur..

yada n97 ikinci telefon olarak, eğlence amaçlı kullanılabilir mi..

N97 ve eğlence telefonu olması bence pek bi işinize yaramaz onun yerine ipod touch alıp dha eğlenceli ve dha iyi grafikli oyunlar oynıyabilirsiniz doğruya doğru ama e71 ile n97 yi takas edicem derseniz bence mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizsadikli

Samsung Galaxy S de radyo ve fm verici yok.Klavye olmadığı içinde bazı oyunlar tat vermiyor.En iyisi çıkana kadar n97 ye devam.E7 de çok güzel ama ondada fm verici yok.Bide hafızası az.

Fm verici nin olmaması sizin için büyük problem olduğuna göre çok fazla kullanıyosunuz. bi kaç kere bende kullanmak istedim veirmli sonuç alamadım verimli sonuç aldığımdada antenin dibindeydi telefon siz verimli olarak nasıl kullanıyosunuz acaba?
  • Ah be.. Şu cihaz'a telefon diye hatta bilgisayar diye hitap eden şahıslara acımaktayım.

N97 yi uzuuun bir süre inceledim. O kadar çok eksiği vardı ki anlatılcak gibi değil. Kısaca eksi yönlerinden bahsedeyim.

Arkasında hemen kamera merceğinin yanında o kadar saçma bir flaş var ki gece çektiğiniz fotoğrafların hep sol kısmı bembeyaz. Çünkü 2 adet flaş koydukları için bembeyaz parlıyor her fotoğraf. 5MP liği de bozuyor haliyle.

Çizim aracı var ki ibretlik. Güzelce kalemiyle(!) neden parmak ısısı değilse(!) çiziyoruz. Silmeye gelince, KARE şeklinde bir silgi aracı çıkıyor. hızlıca silmeye kalktığımızda silmek istediğimiz o yolda kareler beliriyor. Çünkü yavaş kalıyor. drag diye bir özellik yok. tek tek kare kare siliyor. Dünyanın en basit uygulamasını bile rezil etmişler.

Mesaj yazma olayı ap ayrı. O ilginç klavyesinde neden space tuşunu en sağa koyup ufacık yaparsın. ENN çok kullanılan o tuşu(!). Neyse mesaj yazmaya başlıyoruz. 1.sayfası doldurup 2. mesaj sayfasına geçiyoruz bilmem ne karakter daha veriyor işte. 2.sayfaya geçtiğimiz zaman bir takılmaya başlıyor telefon. OFF "naber" yazıyorsun. Her harfi 3 saniye de yazıyor. tek tek. Mesaj yazmak katil eder adamı.

Dokunmatik ekranına hiç bir şey diyemiyorum. Şuan kullandığım Sony Ericsson M600i bile 2005-2006 yılında çıkan aynı dokunmatik ekran teknolojisine sahip bir cihaz. Daha hızlı daha duyarlı. Sürekli menüdeki bir butona tıklamak için 2 kez efor sarfetmiyoruz.

iPhone'a yaklaştık vs. bir sürü söylemler var. Lütfen arkadaşlar, burası donanımhaber. Donanımdan bahsediyoruz, teknolojiden bahsediyoruz. Biraz araştırma yapın. Telefonu elinize alıp test etmediğiniz sürece bu telefon ÇIĞIR AÇACAK OFF OFF demeyin. Bakın dünyanın en kolay uygulamaları bile N97 de dibe vurdu.

Bana eğer şunu derseniz ki ! Arkadaşım sen telefonunu güncellememişsin. Evet güncellemedik. Şuan çok yakın bir arkadaşım kullanmakta. Güncellemedik ! hatta güncelleYEMEDİK. Sürekli bağlantı hatası vs. geliyor. Turkcell in o salak saçma kampanyası ile alındı o cihaz. Sınırsın interneti olmasına rağmen güncelleme işlemi her seferinde başarısız. Hadi onu geçtim. Çok sağlam bir ajans'ta Flash Developer'ım. Bilgiliyim. Bilinçliyim. Sen koskoca NOKIA(!) sın. Sen bu telefonu piyasaya sürerken, ilk sürümünde bu hatalar varsa. Cidden TELEFON ya da BİLGİSAYAR dediğiniz o cihazları üretmeyin. Milletimiz 1500 lira gibi bir fiyat veriyor. Hakkını verin lütfen.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal_sy
    Ah be.. Şu cihaz'a telefon diye hatta bilgisayar diye hitap eden şahıslara acımaktayım.

N97 yi uzuuun bir süre inceledim. O kadar çok eksiği vardı ki anlatılcak gibi değil. Kısaca eksi yönlerinden bahsedeyim.

Arkasında hemen kamera merceğinin yanında o kadar saçma bir flaş var ki gece çektiğiniz fotoğrafların hep sol kısmı bembeyaz. Çünkü 2 adet flaş koydukları için bembeyaz parlıyor her fotoğraf. 5MP liği de bozuyor haliyle.

Çizim aracı var ki ibretlik. Güzelce kalemiyle(!) neden parmak ısısı değilse(!) çiziyoruz. Silmeye gelince, KARE şeklinde bir silgi aracı çıkıyor. hızlıca silmeye kalktığımızda silmek istediğimiz o yolda kareler beliriyor. Çünkü yavaş kalıyor. drag diye bir özellik yok. tek tek kare kare siliyor. Dünyanın en basit uygulamasını bile rezil etmişler.

Mesaj yazma olayı ap ayrı. O ilginç klavyesinde neden space tuşunu en sağa koyup ufacık yaparsın. ENN çok kullanılan o tuşu(!). Neyse mesaj yazmaya başlıyoruz. 1.sayfası doldurup 2. mesaj sayfasına geçiyoruz bilmem ne karakter daha veriyor işte. 2.sayfaya geçtiğimiz zaman bir takılmaya başlıyor telefon. OFF "naber" yazıyorsun. Her harfi 3 saniye de yazıyor. tek tek. Mesaj yazmak katil eder adamı.

Dokunmatik ekranına hiç bir şey diyemiyorum. Şuan kullandığım Sony Ericsson M600i bile 2005-2006 yılında çıkan aynı dokunmatik ekran teknolojisine sahip bir cihaz. Daha hızlı daha duyarlı. Sürekli menüdeki bir butona tıklamak için 2 kez efor sarfetmiyoruz.

iPhone'a yaklaştık vs. bir sürü söylemler var. Lütfen arkadaşlar, burası donanımhaber. Donanımdan bahsediyoruz, teknolojiden bahsediyoruz. Biraz araştırma yapın. Telefonu elinize alıp test etmediğiniz sürece bu telefon ÇIĞIR AÇACAK OFF OFF demeyin. Bakın dünyanın en kolay uygulamaları bile N97 de dibe vurdu.

Bana eğer şunu derseniz ki ! Arkadaşım sen telefonunu güncellememişsin. Evet güncellemedik. Şuan çok yakın bir arkadaşım kullanmakta. Güncellemedik ! hatta güncelleYEMEDİK. Sürekli bağlantı hatası vs. geliyor. Turkcell in o salak saçma kampanyası ile alındı o cihaz. Sınırsın interneti olmasına rağmen güncelleme işlemi her seferinde başarısız. Hadi onu geçtim. Çok sağlam bir ajans'ta Flash Developer'ım. Bilgiliyim. Bilinçliyim. Sen koskoca NOKIA(!) sın. Sen bu telefonu piyasaya sürerken, ilk sürümünde bu hatalar varsa. Cidden TELEFON ya da BİLGİSAYAR dediğiniz o cihazları üretmeyin. Milletimiz 1500 lira gibi bir fiyat veriyor. Hakkını verin lütfen.

Saygılar.

Soyledıklerınızın bazılarına katılıyorum,katılmadıklarım;

1.flas sorunu ılk zamanlar oluyordu fakat bır sonrakı guncelleme ıle ortadan kalktı.
    2.Cızım aracını su anda acaba oyle mı dıye kullandım ve bende kesınlıkle oyle bır donma kare kare kalma durumu soz konusu degıl,belkı ılk versıyonla alakalıdır.
    3.Mesaj yazma olayına gelınce onunda cozumu cok basıt.Bu sayfalarda defalarca yazıldı.Yazı dılını englısh yaptıgınızda ıstedıgınız kadar sayfa mesaj yazın en ufak yavaslama olmuyor.
    4.Dokunmatık ekranında kullanım metodu farklı parmagınızın genıs alanı ıle dokunursanız tabıkı algılayamaz. Ornegın ben tırnagımla yada parmagımın ufak alanlarıyla dokunuyorum ve hıc dokunmatık sorunu yasamadım. Neden boyle degıl dersenız adamlar kalem kullanımını dusunmusler. bu nedenle de bu boyle olmalı. Mesela ayfonda da kalem kullanamazsınız cunku oda ısı ıle calısıyor. Ayfon alıpta neden kalem kullanamıyorum dıyormusunuz? Hayır!..
    5.Guncelleme olmaması sanırım pc donanımıyla alakalı. cunku bende de bırkez o sıkıntı olmustu. Laptopa bagladıgımda sızınde dedıgınız gıbı baglantı kopması yapıyordu daha sonra masaustu bılgısayarıma gectıgımde sorunsuz olarak guncelleme mı yaptım. Sızde bunu bır deneyın. Hem guncellemeyle bayagı ozellık geldı. Bu eksık dedıgınız butun sorunlar su anda ortadan kalkmıs durumda.

Katıldıgım konu ıse , pıyasaya cıkartılan bır urunun ve 1500 lıra gıbı bır fıyata satılacak olan cıhazın bu tarz guncellemelere gerek duymaması gerekıyor ama maalesef bu boyle oldu. Bu konuda sonuna kadar haklısınız bende bu konu acısında sıkıntılıyım.Ama yıllarca nokıa kullanan bırısı olarak , nokıa kesınlıkle dıger markalara gore daha kullanıcı dostu bır marka. Bu telefonda yapabıldıgım bırcok ozellıgı dıger telefonlarda yapamıyorum. Bıraz bakıs acısı ıle alakalı durum. Nerden bakarsanız ordan gorursunuz.

Kolay gelsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO

quote:

Orijinalden alıntı: cengizsadikli

Samsung Galaxy S de radyo ve fm verici yok.Klavye olmadığı içinde bazı oyunlar tat vermiyor.En iyisi çıkana kadar n97 ye devam.E7 de çok güzel ama ondada fm verici yok.Bide hafızası az.

Fm verici nin olmaması sizin için büyük problem olduğuna göre çok fazla kullanıyosunuz. bi kaç kere bende kullanmak istedim veirmli sonuç alamadım verimli sonuç aldığımdada antenin dibindeydi telefon siz verimli olarak nasıl kullanıyosunuz acaba?

Tabiki kullanıyorum.Hele uzun yolda harika oluyor.Benim telefon arabadan indiğim halde hala arabada çalamaya devam ediyor.Yani bayağı uzaktan çekiyor.Eskiden n95 vardı.Kablo tak ne bilim ne zor oluyordu bu çok güzel.Hatta metrajını uzatmak için kasayı söküp antene takviye yaptım.Fakat şimdilik sonuç olumsuz.Nasıl bi kablo istiyor bilmiyorum.10 cm lik bi tel takmışlar.Onu uzatırsak konvoy halindeyken diğer arabalarada yayın yapabiliriz ne dersiniz.

• merhaba arkadaşlar sorum var;
    1-) nokia n97 den desteğini çekdi mi? çekmediyde yeni versiyon söylentisi var mı(v22 den sonrası)
    2-)bugüne kadar yapılan güncellemelerle telefonun işlemci hızı artırıldı mı? 5800 da olduğu gibi
    3-)kameranın kapağı lensin üstündeki camı çizdi bu garanyi dahilinde yapılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Soyledıklerınızın bazılarına katılıyorum,katılmadıklarım;

1.flas sorunu ılk zamanlar oluyordu fakat bır sonrakı guncelleme ıle ortadan kalktı.
    2.Cızım aracını su anda acaba oyle mı dıye kullandım ve bende kesınlıkle oyle bır donma kare kare kalma durumu soz konusu degıl,belkı ılk versıyonla alakalıdır.
    3.Mesaj yazma olayına gelınce onunda cozumu cok basıt.Bu sayfalarda defalarca yazıldı.Yazı dılını englısh yaptıgınızda ıstedıgınız kadar sayfa mesaj yazın en ufak yavaslama olmuyor.
    4.Dokunmatık ekranında kullanım metodu farklı parmagınızın genıs alanı ıle dokunursanız tabıkı algılayamaz. Ornegın ben tırnagımla yada parmagımın ufak alanlarıyla dokunuyorum ve hıc dokunmatık sorunu yasamadım. Neden boyle degıl dersenız adamlar kalem kullanımını dusunmusler. bu nedenle de bu boyle olmalı. Mesela ayfonda da kalem kullanamazsınız cunku oda ısı ıle calısıyor. Ayfon alıpta neden kalem kullanamıyorum dıyormusunuz? Hayır!..
    5.Guncelleme olmaması sanırım pc donanımıyla alakalı. cunku bende de bırkez o sıkıntı olmustu. Laptopa bagladıgımda sızınde dedıgınız gıbı baglantı kopması yapıyordu daha sonra masaustu bılgısayarıma gectıgımde sorunsuz olarak guncelleme mı yaptım. Sızde bunu bır deneyın. Hem guncellemeyle bayagı ozellık geldı. Bu eksık dedıgınız butun sorunlar su anda ortadan kalkmıs durumda.

Katıldıgım konu ıse , pıyasaya cıkartılan bır urunun ve 1500 lıra gıbı bır fıyata satılacak olan cıhazın bu tarz guncellemelere gerek duymaması gerekıyor ama maalesef bu boyle oldu. Bu konuda sonuna kadar haklısınız bende bu konu acısında sıkıntılıyım.Ama yıllarca nokıa kullanan bırısı olarak , nokıa kesınlıkle dıger markalara gore daha kullanıcı dostu bır marka. Bu telefonda yapabıldıgım bırcok ozellıgı dıger telefonlarda yapamıyorum. Bıraz bakıs acısı ıle alakalı durum. Nerden bakarsanız ordan gorursunuz.

Kolay gelsın.

Ben de programcıyım, denedimbiliyorum.com'un air aplikasyonunu yazarken Version 1.0 ile piyasaya sürdüm. Günlerce test yaptım. Açığı var mı yok mu diye uğraştım(!). Bu sadece benim yazdığım bir uygulama.
    Sen koskoca NOKIA'sın. Telefon kadar basit bir cihazı kodlarken hiç mi test yapmadınız sorarım. Bilgisayar testi değil bu. Alt tarafı bir telefon testi. Kamerasını kontrol et bişi yap ne bilim. Uğraşın yahu. Bilgisayarları olmayan, güncelleme işinden anlamayan ya da hiç haberi olmayan biri bu cihazı aldığına pişman olmasın ! Demek istediğim bu. Nokia'nın stratejisini ortaya koyuyor bu eksiler.

• haklisiniz tabiki bunlar kontrol edilmeli,boya sokulmesi belki anlasilmayabilir fakat kendi dusuncem, bu sikintilarin olmasinin tek sebebi bence onlarca model cikartma cabasi. Surekli model cikarticam diye, yok bunda kamera olsun, yok bunda fm olsun,yok bunun kasasi degisik olsun diye diye, aceleyle telefon cikartiyormus gibi. Oysa 20tane model cikartacagina saglam bi tane cikart,onun satisini yap. En basit ornegi ayfon iste,adamlar sadece tek telefon cikartiyor. Odaklandiklari tek cihaz var,telefon olarak tabi yoksa ondada baska cihazlar var. Dedigim gibi nokia kullanici dostu ozelliklerini iyi bir kasa ve iyi bir islemciyle bir iki model cikarsa super olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway
    merhaba arkadaşlar sorum var;
    1-) nokia n97 den desteğini çekdi mi? çekmediyde yeni versiyon söylentisi var mı(v22 den sonrası)
    2-)bugüne kadar yapılan güncellemelerle telefonun işlemci hızı artırıldı mı? 5800 da olduğu gibi
    3-)kameranın kapağı lensin üstündeki camı çizdi bu garanyi dahilinde yapılıyor mu?

destegini cekme gibi birsey olamaz,daha ne oldu ki telefon cikali. Ama yeni versiyon soylentisi yok su anda. Islemci hizi degistirilebilir birsey degil fakat, calisan programlarin fazla ram yemesi durumunu azaltarak hizini arttirdi zaten guncellemeyle.lens cizigi garanti kapsaminda degisiyor ve oraya lens korumasina surtmeyen baska bir kapak takiyorlar ve artik sorun olmuyor.
  • Sizin de dediğiniz gibi sürekli telefon çıkarma çabasında. Şu symbian'ı bırakıp adam akıllı bir işletim sistemine geçmedikleri takdirde bu böyle devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal_sy

Sizin de dediğiniz gibi sürekli telefon çıkarma çabasında. Şu symbian'ı bırakıp adam akıllı bir işletim sistemine geçmedikleri takdirde bu böyle devam edecektir.

Siz telefonu ne için kullanıyosunuz acaba sadece merakımdan soruyorum sizin söylediklerinize katıldığım kadar telefonun kusurlarında goxin arkadaşında söylediklerine katılıyorum. Ayrıca çok haklısınız nokia tamamen yeni telefon çıkarma çabasında aslında sizin dediğiniz gibi 1-2 model çıkarsalar bu seferde herkesde cep telefonu olmaz gibi bi durum olur. Çünkü nokia da apple gibi 1 model üstüne yoğunlaşsa telefonlarda bu seferde fiyatında dolayı herkes telefon alamaz aslında şuanda bakarsanız nokia telefon anlamında alt segment telefonlarıyla tutuluyo bizde en başta bu alt segment telefonlarda alıştığımız için nokia ya daha iyi olmasını istiyoruz ama ülkemizdeki gelirlere bakarak nokia 1 telefona samsung 1 telefona apple 1 telefona yoğunlaşırsa bu sefer telefon alammıcak insanların sayısı çok çok fazla olur. Onun için ben N95 8GB'ımda alıştığım stabillikden sonra N97 dede o stabillik vardır diye aldım N97 den öncede İphone 2G kullanıyordum ama N97 de aradığım stabilliliği ve sorunsuzluğu bulamazken nokia dan alıştığım yavaşlık flnda çabasıydı. Nokia artık alt segment telefonlar üretmeli bence sadece ve ya üst segment telefonlarında kendi adam akıllı bi işletim sistemi yapamıyosa android'i kullanmalı. N900 deki program kıtlığını biliyoruz. N8 deki işletim sistemi yavaşlığıda telefonun özelliklerinin üstüne geçiyo bizim gibi kullanıcılar açısından eğer piyasadaki bütün akıllı telefonlar o yavaşlıkda olsa bi ihtimal N8 çok çok fazla tutulabilirdi ama nokia işletim sistemi olarakda donanımsal olarakda akıllı telefonlarında geri kaldı. Artık piyasada sadece alt segment telefonları tutuluyo. -

• sürekli kullandığım bir M600i ve iphone uygulaması yazmak için ipad kullanıyorum. Piyasada insanların kafalarını karıştıracak, görsellik olarak üst seviyede olup inanılmaz hızlı uygulamalar yazılırken, Nokia Developers ların ufacık bir çizim uygulaması için HİÇ uğraşmadıklarını görmek canımı sıktı. Uğraşmayınca daha mı güzel oluyor, neden bu kadar insan nokia N97 alıyor. Beklentileri sadece telefonun dış görselliği mi ? uygulamaları değil mi ? Arkadaşımın N97 si kendi kendisine durduk yere şarj oluyor uyarısı verip pil seviyesi yükseliyor. Tüm bunların video sunu çekip buraya koyacağım. Şarj uygulamasının patlaması kadar salak saçma bir şey yok. Soket takılmışsa şarj uygulamasını başlatırsın... Soket takılmamışsa o uygulama nasıl tetikleniyor sorarım... ve bana sakın güncelleme ile gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_sy -- 19 Ocak 2011; 18:00:30 >
  • Arkadaşlar merhaba, nokia nın şu üç modeli "N97, 5800, x6" arasında gidip geldim bir türlü karar veremedim N97 bana ekranının büyüklüğü işlemci hızı 32gb hafıza ve klavyesinden dolayı daha cazip geldi fakat artık bu saatten sonra dokunmatiği kötü telefon almak istemiyorum, hiç n97 deneme şansım olmadı fakat 5800 denedim, n97 nin dokunmatiği hakkında 5800 a göre nasıldır hassasiyeti bilgi verirmisiniz? her ikisi de dirençli ama sanki n97 daha sıkıntılı gibi bir izlenim yarattı yorumlar kafam karıştı. birde 5800 exspress music olarak geçiyor müzik olarak iddalı ama n97 nin müzik olarak durumu nedir bu konuyu da merak ediyorum, artık tamamen sizlerin yönlendirmesine göre hareket edeceğim, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxxf
    Arkadaşlar merhaba, nokia nın şu üç modeli "N97, 5800, x6" arasında gidip geldim bir türlü karar veremedim N97 bana ekranının büyüklüğü işlemci hızı 32gb hafıza ve klavyesinden dolayı daha cazip geldi fakat artık bu saatten sonra dokunmatiği kötü telefon almak istemiyorum, hiç n97 deneme şansım olmadı fakat 5800 denedim, n97 nin dokunmatiği hakkında 5800 a göre nasıldır hassasiyeti bilgi verirmisiniz? her ikisi de dirençli ama sanki n97 daha sıkıntılı gibi bir izlenim yarattı yorumlar kafam karıştı. birde 5800 exspress music olarak geçiyor müzik olarak iddalı ama n97 nin müzik olarak durumu nedir bu konuyu da merak ediyorum, artık tamamen sizlerin yönlendirmesine göre hareket edeceğim, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar ..

5800 kullanmadım fakat n97nın dokunmatıgı konusunda ınatcıyım,kullanmasını bılırsen ıyı bır hassasıyetı var. Tek dıkkat edecegın kısım,ekrana parmagının genıs yuzeyıyle temas etmeyeceksın , ozellıkle daha dar temas yuzeyı yada tırnagını kullanacaksın. Ornegın gecenlerde bır tanıdıgımda vardı n97,ekranını hıc kullanamadı cunku parmagının neredeyse komplesı ıle basıyor ekrana. sızde buna dıkkat edersenız ınanın hıc sorun yasamazsınız. Tabıkı ayfon ekranına ve Samsungun yenı tıp ekranına gore hassasıyetı dusuk kalıyor cunku farklı teknolojıler.

• GOXIN arkadaşım şu an elimde kullanmakta olduğum telefon general mobile ın dst L1 imaginery modeli, eğer bu telefonu deneme şansın olduysa buna göre yorumlayabilirmisin n97 yi?
  • ARKADAŞLAR YARDIM
  • Maalesef yok fakat soyle dıyebılırım o marka ıle nokıayı aynı kefeye koyma.Belkı onyargı denebılır ama nokıanın kotu olması ıhtımal dısı bence. En ıyısı sız bı bayııye gıdıp,kendınız test edın.Bız burdan ne desek bos sanırım. Cunku kendı beklentınız onemlı.Belkıde ayfon gıbı ısıyla calısan bır ekran ısteyeceksınız,o zmn n97 kotu gelır sıze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Maalesef yok fakat soyle dıyebılırım o marka ıle nokıayı aynı kefeye koyma.Belkı onyargı denebılır ama nokıanın kotu olması ıhtımal dısı bence. En ıyısı sız bı bayııye gıdıp,kendınız test edın.Bız burdan ne desek bos sanırım. Cunku kendı beklentınız onemlı.Belkıde ayfon gıbı ısıyla calısan bır ekran ısteyeceksınız,o zmn n97 kotu gelır sıze.

üstadım 5800 ın dokunmatiği bana göre şuan kullandığım telefondan çok çok iyi, kesinlikle nokia ile zaten karşılaştırmam söz konusu değil GM yi, sadece N97 benim için 5800 daki gibi olsa fazlasıyla yeterli olacak bana ama çin mallarındaki gibi kalemsiz olmaz gibi bir ekranı var ise veya tepki süresi çok geç ise canım sıkılır o kadar.
  • birde merak ettiğim bir konu var n97 de mesaj, yazı vs herhangibirşey yazmak için illa klavyesini açmak gerekiyormu yoksa dokunmatik klavyesi de varmı yazı yazmak için veya internette gezinmek için ......
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.