Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 16y8555

Ya arkadaslar 5800 alıcaktım 2. el n86 ya gectım sımdıde bır yerde beyaz n97 gordum ona kaydı gonlum butun yorumları okudum kafan ıyıce akrısıdı dırek sorayım bu altta lınkını verdıgım alete pesın 500 tl ıstyor alayım mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-tertemiz-beyaz-n97-32-gb-garantili-39769499/detay

al kardeş

• Nokia unuttu bizi yaaaa.Gözden çıkarttı bizi..Ne umutlarla hayallerle almıştık şu telefonu halbuki...Ne güncelleme ne program..Tüm türk kuruluşlar İphone için program üretirken bizim için çok az üretiliyor.İnanki b bilsem program yapmayı üretirdim her gün bişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizsadikli

Nokia unuttu bizi yaaaa.Gözden çıkarttı bizi..Ne umutlarla hayallerle almıştık şu telefonu halbuki...Ne güncelleme ne program..Tüm türk kuruluşlar İphone için program üretirken bizim için çok az üretiliyor.İnanki b bilsem program yapmayı üretirdim her gün bişi...

haklısın, halbuki Türkiye'de symbian işletim sistemli telefon kullanıcısı iphone a göre daha fazla ama göz ardı ediyorlar veyahutta uyduruk bir program yaptırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymondSerway -- 2 Şubat 2011; 16:09:44 >
  • 5800 aynı işletim sistemi olmasa ve 5800 kullanıcıları bukadar yaygın olmasa aradığımız programları zor buluruduk heralde...
  • arkadaslar mınımı onerırısınız normal buyuk n97 ı mı?

(pardon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16y8555 -- 8 Şubat 2011; 2:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16y8555

arkadaslar mınımı onerırısınız normal buyuk n95 ı mı?

N97
  • Nokia N97 mini aldım ama kullanıcısı kalmamışmı ne cevap veren yok o konuda :)

Herhangi bi güncelleme var mı telefona yapabileceğim? Kamerası benim için hayal kırıklığı oldu daha önce N73 kullanıyordum harika bi 3.2 kamerası vardı şimdi 5mp yeni teknoloji bi telefon da daha iyi bi kamera beklerdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade
    Nokia N97 mini aldım ama kullanıcısı kalmamışmı ne cevap veren yok o konuda :)

Herhangi bi güncelleme var mı telefona yapabileceğim? Kamerası benim için hayal kırıklığı oldu daha önce N73 kullanıyordum harika bi 3.2 kamerası vardı şimdi 5mp yeni teknoloji bi telefon da daha iyi bi kamera beklerdim..

menude guncellemeler kısmında yenı guncelleme gorunuyorsa vardır. Kamera olaayını tam bılemıyorum fakat guncellemeyle duzelır tahmınımce. bızde de parlama durumu vardı guncellemeyle sorun gıderıldı.
  • N97 ve N97 Mini modeli için güncelleme hazırlığı var. Ama ne zaman geleceği hakkında henüz bir bilgi yok.

http://www.mobilbekcisi.com/1886/nokia-n97-ve-n97-mini-icin-yeni-yazilim-guncellemesi-geliyor
  • Umarım bi an önce çıkarırlar.. Nokia unuttu gitti N97 yi ya..
  • keşke adobe flash lite 4.0 ı bi güncellemeye falan dahil edebilseler. n8in açabildiği tüm sitleri n97inde açabilmesi gerekir.....speedtest.net adresini n8de full açabiliyor ama n97de tam açamıyoruz şuan.
  • bu gelmedi planlanan guncellemede onuda eklerler umarim.
  • Yok hocam harbiden iş yok bu cihazda alınmaz 5800 dan farkı yok ben satmayı düşünüyorum cihazı N8 araştırıyorum bu aralar ya da iphone 3gs hangisini bulursam uygun fiyata onu alıcam..
  • N8 de telefon beklemedeyken ekranda çıkan saatin program şeklinde N97 mize yükleyebileceğimiz bir uygulama var mı?
  • N95 te CClock diye bi program vardı yanlış hatırlamıyosam!!!
  • Son zamanlarda bu dokunmatik olayı çok sinirimi bozmaya başladı. Yeniden orjinal FW yükledim yine değişen birşey yok...

Sorun, bazen ekranda seçmek istediğim ikonların seçilmemesi, yukarı aşağı doğru kayması, ben seçmeye çalıştıkça inatla açılmamasıvs...

5800 için bir sürü CFW var. N97 için bir kaç tane buldum ama hangisini önerirsiniz? Şu ana kadar sorunsuz kullandığım telefonu bırakıp 8310 kullanacağım o kadar sinir etti beni. Belki Custom FW ile sorunlarım çözülür diye CFW yüklemek istiyorum. PM ile link falan atarsanız sevinirim...
  • Süper birşey daha oldu, 2. kez yandaki kilit tuşu kırıldı... Bundan sonra N97'yi taşımayacağım sanırım, Blackberry ve 8310 benim işimi rahat rahat görür...
  • Arkadaşlar ben bu N97 mini telefonumun hafızasına nerden bakabilirim? Telefonda hiç birşey yüklü değil ama hafıza dolu hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade
    Arkadaşlar ben bu N97 mini telefonumun hafızasına nerden bakabilirim? Telefonda hiç birşey yüklü değil ama hafıza dolu hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim?

aynı oldugunu dusunerek;

Menu-Uygulamalar-Ofıs-Dosya Yonetıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizsadikli

Samsung Galaxy S de radyo ve fm verici yok.Klavye olmadığı içinde bazı oyunlar tat vermiyor.En iyisi çıkana kadar n97 ye devam.E7 de çok güzel ama ondada fm verici yok.Bide hafızası az.

samsung galaxy s de radyo yok diye kim dedi ben dinliyorum benimkinde var :D Ama Fm verici yok o da çok lazım değil zaten benim görüşüme göre ;) hafızası az derken samsung galaxy s vibrant kullanıyorum 16 gb dahili,16 gb da hafıza kartı bana fazlasıyla yetiyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutamca -- 16 Şubat 2011; 11:42:18 >
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.