Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı akşamlar arkadaşlar. bir kaç gün içinde elime hediye olarak bir n97 gelicek nerdeyse bütün sayfaları okudum hani telefonu biraz araştırayım bilgi sahibi olayım vs. vs. vs. sebeplerden ötürü. Fakat n97den çok iphone 3 yok iphone 4 vs. vs. telefonların özelliklerini ve kullanıcılarını gördüm. beni yanlış anlamayın ama burası n97 topic i mi yoksa iphone mu ? ha varsa n97 nin sorunları ki illaki vardır, bu konu bence onların tartışılması yardımlaşarak giderilmesi amacında açılmıştır eminim. yani tamam iphone 4ünüz var öyle böyle çok hızlı vs. vs. fakat şuan n97nin fiyatı 1000 TL civarlarındayken iphone 4 ün fiyatınıda göz önüne alarak ve çıkış tarihlerini göz önüne getirerek yapmış olduğunuz tartışmaların gereksiz olduğunu gördüm. yani o kadar ki hediye olarak gelecek olan telefondan bile bi anda soğudum diyebilirim. herkez kendi topic inde paylaşsaymış keşke düşüncelerini :)

• Geçen hafta nefret etmeme rağmen N97 ile uğraşmaya devam ettim. Donma, ekran üzerinden yapılan işlemleri algılamama gibi yazılımsal sorunlar olduğundan bir CFW yüklemeye karar verdim. L2ZF 2.1 sürümünü yükledim telefona. O kadar sorunlu kullandıktan sonra keşke daha önce yükleseymişim diyorum...

Yan tuşun da kırık olmasını umursamadan sorunsuz kullanıyorum. Bunca zamandır kullandığım en sorunsuz FW olmuş. Denediğim 3. CFW bu. Hayret verici şekilde memnunum telefonumdan...
  • hard format attığımızda neler siliinir?
  • arkadaşlar forumda arama tarama yaptım ama bulamadım.
    bu ovi meselesine yabancıyım da...
    telefona oyun indirmek için ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz?
    birde herhangi bir resmi ya da resim klasörünü gizleyebilir miyim ya da şifre koyabilir miyim?
    teşekkürler.
  • Hocam ovimaps'a bende 1 hafta önce ilk kez girdim. Önce internete bağlan wirelesstan ya da operatöründen onda sonra ana menüden ovimaps simgesine tıkla üye olmanı istiyor birşeyler indirebilmen için. Üye ol, öyle indirirsin işte deneye deneye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu
    Geçen hafta nefret etmeme rağmen N97 ile uğraşmaya devam ettim. Donma, ekran üzerinden yapılan işlemleri algılamama gibi yazılımsal sorunlar olduğundan bir CFW yüklemeye karar verdim. L2ZF 2.1 sürümünü yükledim telefona. O kadar sorunlu kullandıktan sonra keşke daha önce yükleseymişim diyorum...

Yan tuşun da kırık olmasını umursamadan sorunsuz kullanıyorum. Bunca zamandır kullandığım en sorunsuz FW olmuş. Denediğim 3. CFW bu. Hayret verici şekilde memnunum telefonumdan...

sizin sorununuz yazilimsaldi zaten cunku en azindan bende bahsetmis oldugunuz sorunlar yoktu,ekran hassasiyetinden memnunum,tabiki yeni nesil ekranlar gibi degil ama algilamama sorunu yasamadim. Tek sorun bazen yavaslik sozkonusu. Hayirli olsun yeni cf niz.
  • ovi den giremiyorum internette donma yaşanıyor sebebini bilmediğim şekilde.

n97 ye oyun indirmek için site var mıdır? zedge.net te n97 için oyun bulunmadığı söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Geçen hafta nefret etmeme rağmen N97 ile uğraşmaya devam ettim. Donma, ekran üzerinden yapılan işlemleri algılamama gibi yazılımsal sorunlar olduğundan bir CFW yüklemeye karar verdim. L2ZF 2.1 sürümünü yükledim telefona. O kadar sorunlu kullandıktan sonra keşke daha önce yükleseymişim diyorum...

bende gaza gelip hegazy v8 cfw sini kurdum telefona. İlk defa yükleiğim için biraz uğraştırdı ama Alet kendine aştı resmen. Fotoğraflar dahada düzeldi. Zaten 1 mb üstü çekiyor. Yatay dikey geçişler hızlandı, dokunmatik biraz daha iyileşti. Menüler 4satır 4 sütun olmasına rağmen karıştırma zorlanma yok. Cihazın ilk açılışı biraz daha hızlandı. C hafıza 65 mb ile başkadı

bu cfw işi çok iyiymiş. Nokia kendi firmwarı bi b..a yaramazmış. Onu öğrendim.

Şimdi n86 ya araştırıyorum böyle bişey varsa onada yaparız artık..

• @chilekesh1903

http://gallery.mobile9.com/ a baktın mı
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 2 yıllık bir N97 kullanıcısı olan ben, geçen cumartesi itibariyle cihazımı satıp (350 liraya) Htc Desire HD almış bulunmaktayım. Buraya cihazı kötülemek için yazmıyorum elbette, N97 kullanıcısı birçok arkadaşın olduğu aşikar. Tek söyleyeceğim kronik problemlerini, dokunmatiği -pardon basmatiği-, uygulama derdi, kamerası, soyulması, tuş kilidinin kırılması, oyun yoksunluğu gibi zorluklarını öyle benimsemişim ki şimdiki cihazım bana her an kilitlenecekmiş, donacakmış, bi yeri kırılacakmış gibi geliyor. :) Şimdi ise uygulama ve oyun havuzlarında cirit atıyorum ve inanılmaz memnunum. Bunca zaman neyle uğraşmışım ben dedirtti bana.

Zor olsa da alıştım yeni cihazıma, sanırım artık bu başlık benim için mazi oldu. Her türlü sıkıntımda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...
  • önemsiz1i arkadaş kaça aldın acaba HTC yi
    bide görüntülü konuşma olmuyor galiba önde
    kamera yok sanırım.???hayırlı olsun bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

önemsiz1i arkadaş kaça aldın acaba HTC yi
    bide görüntülü konuşma olmuyor galiba önde
    kamera yok sanırım.???hayırlı olsun bu arada...

Teşekkür ederim, evet önde kamera yok, ama önde kamerası olan telefonumla da 2 yılda sadece 1 kere (onu da deneme amaçlı, yan odadaki arkadaşımla yapmıştık) görüntülü konuşma yaptığımdan mütevellit çok da önemsemedim açıkçası. 1350 Tl'ye geldi cihazım.
  • onemsiz1i ,
    hayırlı olsun n97 den sonra süper gider desire hd :) o donma vs. olmaz bunda merak etmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

onemsiz1i ,
    hayırlı olsun n97 den sonra süper gider desire hd :) o donma vs. olmaz bunda merak etmeyin :)

Teşekkür ederim, aynen öyle vallahi... Ne uğraşmışım öyle kilitlenmelerle, donmalarla yahu... Şimdiden 100 ' den fazla oyun ve uygulama kurdum. Alet bana mısın demiyor :)
  • Arkadaşlar telefona L2ZF 2.1 sürümünü yükledim.Mükemmel bişi.Fakat ben menünün 3X4 olmasını bide ikonların orjinaldeki gibi olmasını istiyorum.Ne yapmam lazım.Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
  • N97 Kullanıcısıyım ... Telefonun Dokunmatiğinde problem yaşıyorum ... Telefonu Kamera değişimi için açmıştık ardından bu dokunmatik sorunu vuku buldu... Bazen hiç algılamıyo bazen misal olarak 3 e basıyorum 1 i algılıyo bazende normale dönüp sorunsuz şekilde çalışıyo... Hard format attım yine aynı soruna devam ediyo ... Yardımcı olursanız sevinirim...
  • n97 yi n900 ile takas teklif etmek uygun olurmu arkadaşlar yoksa ayıpmı olur n900 sahibine?
  • Selam,

Bu whatsapp kullanan varmı bilmiyorum ama ben kurdum wifi bulamadığı an
    şebekeden internete bağlanıyor bi türlü iptal edemiyorum naapıcaz programı
    kaldırmakmı gerekiyor?

yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

Selam,

Bu whatsapp kullanan varmı bilmiyorum ama ben kurdum wifi bulamadığı an
    şebekeden internete bağlanıyor bi türlü iptal edemiyorum naapıcaz programı
    kaldırmakmı gerekiyor?

yardım lütfen

Ayarlar Hedefler İnternet buradaki Şebeke erişim noktasını sil o zaman bağlanamaz...
  • Selam,

İptal edilemiyormuş program sürekli online kalmak için
    ne bulursa onunla nete bağlanıyor, yani internet anlaşması
    olmayanlar için pek kullanışlı bir program değil anlııcanız
    şebeke internetini iptal etmenin bir yolu yok maalesef...

Bilgilerinize....
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.