Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alamut79

arkadaşlar bir sorum olcak yurt dışından n97 geldide türkcesi yoktu telefoncudan yüklettik ama telefonda biraz sıkıntı var format atmak istiyorum atarsam türkce paketi silinirmi ?
    birde n 97de hard format nasıl atılıyor ???? sizlere zahmet cvplarsanız sevinirim iyi günler

Valla turkce paket sılınır mı bılemıyorum fakat Hard Format ıcın sunları yapın;
    Telefon kapalıyken resımde gorulen tuslara basılı tutup,acma tusuna basın. pın kodunu sorana kadar tuslara basmayı bırakmayın.

Resım Alıntıdır.

• Sagol GOXIN deniycem ama dil paketi silinmesinden korkuyorum onu bir netleştirim öyle format atıcam ;)
  • geçen Hegazy v10 cfw sini yükledim tele ama hiç memnun kalmadım. telefon fotoları ve ekran hassasiyeti, gps çekimi az daha kötü oldu.

ama hegazy v8 cfw kullanıyorum. Alet canavar gibi...herşeyi Süper

Birde yeni v11 çıkmış. deneyen var mı ?
  • arkadaşlar bilenler bilir. n97 ile yaşadığım sorunlar nedeni ile cihaz aksesuarlarını genpaya teslim ettim ve sonunda nokiadan paramı aldım. tabi cihazı hevesle kullandığım için n97 için orjinal 1 adet yedek orjinal batarya almıştım. telefon arızalandığı için kullanamamıştım şu an batarya bende ve isteyen olursa uygun fiyata verebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar

N-gage sitesinden Brothers in Arm oyununu satın almıştım.Telefonu her formatladığımda yüklediğimde otomatik siteye bağlanıp oyun full oluyordu.Şimdi site kapanmış.Ne yapmam lazım.Param yandımı şimdi yani...
  • arkadaşlar bana garmin rusya lazım yardım edebilir misiniz???
  • N97 yeni sürüm çıktı mı acaba?
  • simdilik yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

geçen Hegazy v10 cfw sini yükledim tele ama hiç memnun kalmadım. telefon fotoları ve ekran hassasiyeti, gps çekimi az daha kötü oldu.

v10 performansi daha yuksek ama hassasiyette degisim goremedim.
    gps zaten saatleri buluyor baglanmasi her versiyonda

senin gps ne kadar da baglaniyor. v11 cikmissa gecerim hemen gazy guncellemeleri genelde mantikli ve stabildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoul

quote:

geçen Hegazy v10 cfw sini yükledim tele ama hiç memnun kalmadım. telefon fotoları ve ekran hassasiyeti, gps çekimi az daha kötü oldu.

v10 performansi daha yuksek ama hassasiyette degisim goremedim.
    gps zaten saatleri buluyor baglanmasi her versiyonda

senin gps ne kadar da baglaniyor. v11 cikmissa gecerim hemen gazy guncellemeleri genelde mantikli ve stabildir.

Merak ettım acaba GPS baglantısını nasıl yapıyorsunuz? Benımkınde 1 dakıkayı gecmıyor baglanıp dogru noktayı gostermesı. Tabı GSM hattını kullanarak baglanıyorum ben,fark bundan dolayı mıdır?

• Doğrudur GOXIN hocam,

şebeke sayesinde bulunduğun noktayı internetten buluyor, ama ondan sonrası malesef rezalet....
  • Ovi Maps'in son gelen guncellemesini yukledıkten sonra bır kere denemıstım onda sapıtmıstı.Sureklı yenılenıyordu. Ama oncekı versıyonda hıc sıkıntı yasamadım ben. Hatta su anda telefonu servıse verecegım ıcın format attım ve yukleme yapmadan tekrar denedım ve GPS taş gibi calısıyor Allaha sukur. Yenı versıyonda bır sorun var sanırım,umarım hemen duzeltırler onu. GPS konusunda bu dedıgım sıkıntıdan baska sorun yasamıyorum ben.
  • Telefonu alalı heralde 2 yıl oldu bu süre zarfında ya 1 ya 2 dir GPS in bağlanabildiği daha doğrusu uydu bulabildiği
    internet açık olduğu halde yerimi buluyor bu sefer de uyduyu bulamıyor...bi kere bağlanmıştı hatırlıyorum, bi yol tarif
    ediyodu evlere şenlik sokakları falan geçtikten sonra dön diyodu, N85 i nasıl aradım bilemezsiniz,

Çok pişmanım bu teli aldığıma çok...(sadece GPS yüzünden değil tabikii herşeyiyle tel dökülüyo resmen...)

saygılar
  • N95 diicektim pardon....
  • telefon hangi versiyon olursa olsun gps sinyalini ovi maps program sürümü ve en az bir kere dış ortamda telefonun internet bağlantısı ile çalıştırılması önem arz eder. ondan sonra gps sorunu kalmıyor. ovi maps sürümü en az 3.04 olmalı.

dolayısıyla ankaralı olarak benim telefon en fazla 30 snde gpse bağlanıyor.
  • quote:

telefon hangi versiyon olursa olsun gps sinyalini ovi maps program sürümü ve en az bir kere dış ortamda telefonun internet bağlantısı ile çalıştırılması önem arz eder. ondan sonra gps sorunu kalmıyor. ovi maps sürümü en az 3.04 olmalı.

dolayısıyla ankaralı olarak benim telefon en fazla 30 snde gpse bağlanıyor.

Bu son maps guncellemesınde dedıgım gıbı sıkıntı yasadım ama daha once hıc bır sekılde sorunum olmadı. Gereklı ayarları yaptıgımda ve sebekeyı sectıgımde. N97ye bu konuda laf edemem acıkcası. Ornegın AÖF sınavlarının hepsını aratarak gıttım ve kapının onune kadar getırdı. Daha onceden arastırma yapmadım bıle dırek arattım buldu ve sur dedım. Demekkı telefondan telefona farklılık gosterıyor. Allaha sukur bu sıkıntıyı ben yasamadım.
  • En son sürüm ovi maps en son sürüm tel güncel en son haritalar daha geçen hafta yükledim,
    internete de izin veriyoruz daha naapcam bilemedim arkadaş. Şunu adım adım anlatabilecek
    bir arkadaş varmı nerede yanlış yapıyorum
    bi yardım lütfen....

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo
    En son sürüm ovi maps en son sürüm tel güncel en son haritalar daha geçen hafta yükledim,
    internete de izin veriyoruz daha naapcam bilemedim arkadaş. Şunu adım adım anlatabilecek
    bi yardım lütfen....

Saygılar...

En son Ovi Maps bende hatalı cıkmıstı daha sonra kullanmadım hıc. Eski versiyona gecip bakmak lazım. Eger onda da baglanmıyorsa baska bir sorun var.
  • Tamam hocam da hadi ovi maps hatalı , garmin var Ndrive var
    var oğlu var hepsi mi hatalı N95 de garmin gayet güzel çalışıyodu
    açık hava kapalı hava dinlemezdi valla bi kaç saniye de tık bağalnırdı
    ne internet istiyodu ne de yol şaşırıyodu süperdi ama bu aleti çöze
    medim gitti

Neyse çok da önemli değil, kurtulmaya bakıyorum bu telden sayılı günleri
    kaldı....

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

En son sürüm ovi maps en son sürüm tel güncel en son haritalar daha geçen hafta yükledim,
    bi yardım lütfen....

Saygılar...

1. ÇÖZÜM

http://forum.donanimhaber.com/m_37711575/tm.htm

adresinde yazılanları uygula

OLMAZSA

2. ÇÖZÜM

önce telefondan şu muhtemel isimli programları kaldır.

haritalar.
    maps
    ovi maps
    nokia maps
    nokia haritalar.

Ayrıca C: yada E: altında cities klasörünüde sil (Böylece telefon hafızasındaki TÜRKİYE HARİYASI SİLİNİR !! )

telefonu kapa aç

daha sonra ovi maps 3.04 s60v5 versiyonunu internetten aratıp bul ve kur.

program çalıştığında internet ayarlarından hangisi turkcell-vodafone-avea dan birisinin wap gprs ayarı ise onu işaretlemeyi unutma.

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.