Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N97mini için profilden zil sesini ayarlıyorum ancak yine gidip nokia melodisini çalıyor. Başka profillerde de ayarladım ancak yine aynısı oldu. Varmıdır bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx
    Arkadaşlar N97mini için profilden zil sesini ayarlıyorum ancak yine gidip nokia melodisini çalıyor. Başka profillerde de ayarladım ancak yine aynısı oldu. Varmıdır bir çözümü?

O sıkıntı ıcın dedıklerı aynen su; melodı yapacagınız mp3/wav dosyasını Dırek telefon hafızasına atın. 32GB lık hafızada kalmasın denıyor. Bende de ara ara yapıyor onu.Sanırım nokıa oldugunu hıssettırmeye calısıyor arada :)
  • ARKADASLAR

Salı gunu KVK Kozyatagına telefonumu vermıstım. Hem boya dökülmesi hemde ekran arkasındakı contanın erımesınden dolayı ekranın arasında acıklık olmasından dolayı.Neyse mesaj geldı ve bıraz once gıttım. Telefonu aldım kontrol amaclı bı bakayım dedım klavyeyı actım bırde ne goreyım,daha dogrusu goremeyım. Klavye yok Arkasını döndurdum vıda kafalarındakı kapaklar yok,ekrana dokundum sankı ıcınde su varmıs gıbı dalgalanma yapıyor.Ondekı plastık ıle ekran bırbırıne cok yakın ve bırbırıne degıyor. Kadına sız hıc kontrol etmıyormusunuz dedım.Neyı var kı dedı gosterdım telefonu ne oldu dıyor hala,bakın dedım klavye yok.Bı sanıye deyıp aldı gıttı,5-10 dk bekledıkten sonra geldı, klavyeyı kapakları takmıs aldım elıme bu sefer ekran calısmıyor Bu seferde ekran calısmıyor dedım,tekrar gıttı. Bayagı bır bekledıkten sonra geldı , bu sefer komple ön tarafı değiştirmiş. Onceden eskılerı kullanmıslardı. Bıraz sinir harbiyle telefonu aldım geldım su anda yedeklerımı yukluyorum bakalım ne olacak. Demek ıstemem memlekette artık hersey Allaha emanet.Koskoca (!) KVK bunu yapıyorsa diğerleri Allah kerım gercekten. Aman dıkkat kontrol ettırmeden urunu almayın,yanı arkadasınıza falan rıca edıp gondermeyın.Dırek sız gıdın ve kontrol edın. Aslında bırazda ıyı oldu su anda telefon komple sıfırlandı :) AMAAAA KVK'yaa

• telefon hakkındaki kısa ve öz fikrim: aldığıma pişman oldum.

bundan önce N95 kullanmıştım ve zamanın teknolojik şartlarına göre çok memnun kalmıştım ama N97 tam bir facia. telefonun hafızası bomboşken bu kadar donuyorsa, biraz doldurursam ne olacak diye korkup dolduramıyorum bile. Hiç olmamış be sefer, uzak durun... Şarjıda hemen bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler_014

telefon hakkındaki kısa ve öz fikrim: aldığıma pişman oldum.

bundan önce N95 kullanmıştım ve zamanın teknolojik şartlarına göre çok memnun kalmıştım ama N97 tam bir facia. telefonun hafızası bomboşken bu kadar donuyorsa, biraz doldurursam ne olacak diye korkup dolduramıyorum bile. Hiç olmamış be sefer, uzak durun... Şarjıda hemen bitiyor...

Hocam madem almışsınız maxiumum verimi nasıl alabilirize şöyle cevap verebilirim...

1. n97 Hegazy v8 firmware yükle. hız ve şarj için...Hatta istersen batteryupgrade sitesinden performanslı pil al..1 hafta gider.
    2. Memory organizer yükleyin. donma ve hafıza problemleri için..
    3. teknik servisten kamera kapak mekanızmasını değiştirttirin. camın çizilip kötü fotolara sebep olmamamsı için....

Ama ben severek kullandığım ve 1 ay servise verdiğim telefonu 600 e sattım ve elimde iyi parada var.....samsung galaxy s2, sonyercsson xperia pro yada neo yada htc desire s ten şaşma derim....

• quote:

Orijinalden alıntı: tyler_014
    telefon hakkındaki kısa ve öz fikrim: aldığıma pişman oldum.

Valla ben bir kere pc yedekleme işi için 10 gb resim/video/pdf yükledim. Donma falan yapmadı , resimler için ise normal açma gecikmesiyle hemen hemen aynıydı tabı 1600 çözünürlükleri açarken biraz kastığı kesin. Ama donma yapmadı.Gerçı benım telde donmayı yanılmıyorsam 2 kere yaptı. Sarjımda aktıf kullanımda 2 gun gıdıyor.
  • iyi akşamlar arkadaşlar

benim telefonda (n97) gelen kutusundaki mesajlarda gönderen kişinin ismi değilde telefon numarası gözüküyor. bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin100ss
    iyi akşamlar arkadaşlar

benim telefonda (n97) gelen kutusundaki mesajlarda gönderen kişinin ismi değilde telefon numarası gözüküyor. bunu nasıl düzeltebilirim ?

ayni numaraya iki farkli isim kaydedilmisse bunu yapior. Ornegin biri ahmet , digeri ahmett kayitliysa oyle yapar. Tabi sim ve telefonda ayni numara varsada yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

ARKADASLAR

Salı gunu KVK Kozyatagına telefonumu vermıstım. Hem boya dökülmesi hemde ekran arkasındakı contanın erımesınden dolayı ekranın arasında acıklık olmasından dolayı.Neyse mesaj geldı ve bıraz once gıttım. Telefonu aldım kontrol amaclı bı bakayım dedım klavyeyı actım bırde ne goreyım,daha dogrusu goremeyım. Klavye yok Arkasını döndurdum vıda kafalarındakı kapaklar yok,ekrana dokundum sankı ıcınde su varmıs gıbı dalgalanma yapıyor.Ondekı plastık ıle ekran bırbırıne cok yakın ve bırbırıne degıyor. Kadına sız hıc kontrol etmıyormusunuz dedım.Neyı var kı dedı gosterdım telefonu ne oldu dıyor hala,bakın dedım klavye yok.Bı sanıye deyıp aldı gıttı,5-10 dk bekledıkten sonra geldı, klavyeyı kapakları takmıs aldım elıme bu sefer ekran calısmıyor Bu seferde ekran calısmıyor dedım,tekrar gıttı. Bayagı bır bekledıkten sonra geldı , bu sefer komple ön tarafı değiştirmiş. Onceden eskılerı kullanmıslardı. Bıraz sinir harbiyle telefonu aldım geldım su anda yedeklerımı yukluyorum bakalım ne olacak. Demek ıstemem memlekette artık hersey Allaha emanet.Koskoca (!) KVK bunu yapıyorsa diğerleri Allah kerım gercekten. Aman dıkkat kontrol ettırmeden urunu almayın,yanı arkadasınıza falan rıca edıp gondermeyın.Dırek sız gıdın ve kontrol edın. Aslında bırazda ıyı oldu su anda telefon komple sıfırlandı :) AMAAAA KVK'yaa

yazını yeni gördüm 10 gün istanbul dışındaydım tatile gitmiştim.
    arkadaşım geçmiş olsun. valla seni sinir etmişler ama çok komik!!! evet gerçekten bunu KVK yapıtorsa denilecek kelime yok ancak YUH DERİM

vala bu arada n8 alalı 3-4 ay oldu valla MAŞALLAH tık yok süper ve çok memnunum
    ayrıca tatile giderken anlatamayacağım şekilde her türlü işime çok yaradı. tel değiştirirsen n8 tavsiye ederim

• Arkadaşlar, Opera Mini java 5.2 (sanırım en son java sürüm buydu) elinde olan var mı? Yani n97 için en son java sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

ARKADASLAR

yazını yeni gördüm 10 gün istanbul dışındaydım tatile gitmiştim.
    arkadaşım geçmiş olsun. valla seni sinir etmişler ama çok komik!!! evet gerçekten bunu KVK yapıtorsa denilecek kelime yok ancak YUH DERİM

vala bu arada n8 alalı 3-4 ay oldu valla MAŞALLAH tık yok süper ve çok memnunum
    ayrıca tatile giderken anlatamayacağım şekilde her türlü işime çok yaradı. tel değiştirirsen n8 tavsiye ederim

Evet arkadasım delı ettıler, kvk bunu nasıl yapabılır? Kapagı bı actım bembeyaz elektronık devre gozukuyor :) Neyse ama su anda cok ıyı oldu telefon.Sankı ekranın dokunmatıgı daha ıyı oldu :S Eskıden parmagımın genıs yuzeyıyle hareket ettıgımde pek calısmazdı ama sımdı oylede calısıyor. Kapak mekanızmasıda şak diye kapanmıyor,hafıf yavaslayarak kapanıyor. Valla şu aralar Samsung Tab hosuma gıtmeye basladı ama telefon kullanımı ıcın nasıl olur kararsızım.

• Benim telefonumda hackli versiyon yüklü ama içinden çevrimiçi paylaşım kısmını silmişler. Bunu geri getirmenin bir yolu yok mu?
  • Sa arkadaşlar N97 kullanmaktayım.. cihazımın kvk garantisi var.. garantiye göndericem sebebi: arka lens kapağının kamerayı aç kapa yaparken kendiliğinden oluşan çizik ve flaşla çekim yaparken oluşan parlama(sisli gösterim vs.), etrafındaki boya sökülmeleri,ekranın tam ortasındaki beyaz renk ....

sorum şu bildiğim kadarıyla kvk çıkışlı olsada genpa da bakıyor önemli olan nokia fabrika çıkışlı olması... sizce kvk yamı göndereyim yoksa genpayamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danisfurkan

Sa arkadaşlar N97 kullanmaktayım.. cihazımın kvk garantisi var.. garantiye göndericem sebebi: arka lens kapağının kamerayı aç kapa yaparken kendiliğinden oluşan çizik ve flaşla çekim yaparken oluşan parlama(sisli gösterim vs.), etrafındaki boya sökülmeleri,ekranın tam ortasındaki beyaz renk ....

sorum şu bildiğim kadarıyla kvk çıkışlı olsada genpa da bakıyor önemli olan nokia fabrika çıkışlı olması... sizce kvk yamı göndereyim yoksa genpayamı?

Hiç düşünmeden genpaya verin derim ben 2 kere kvkya yolladım adamlar 1.5 ayda telefonu verdiler.Bir kere genpaya yolladım 3 haftada geldi ve adamlar inanılmaz özen gösteriyorlar ekraana jelatin bile takmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danisfurkan
    Sa arkadaşlar N97 kullanmaktayım.. cihazımın kvk garantisi var.. garantiye göndericem sebebi: arka lens kapağının kamerayı aç kapa yaparken kendiliğinden oluşan çizik ve flaşla çekim yaparken oluşan parlama(sisli gösterim vs.), etrafındaki boya sökülmeleri,ekranın tam ortasındaki beyaz renk ....

Tamam son olayımda bazı sorunlar yasadım fakat duyduguma gore genpa boya sokulmesı olayını kullanıcı hatası olarak gordugu ıcın yapmıyor. Kvk ya bu sebeple ıkı kere goturdum ve ses cıkarmadan yaptılar. Ayrıca arkadasın soyledıgı gıbı 1.5 ay 3 hafta gıbı surelerı asla gormedım.Maksımum tamır suresı 4 gunu bulmustu benımkılerde. Kozyatagı KVK merkezden bahsedıyorum.Dıgerlerıne bırsey dıyemem.

• Yabancı sitelere göre Nokia n97 mini için yeni firmware hazırlıyormuş ve temmuz ayı içerisinde sunuma açacakmış. Hemen ardından n97 modeli içinde firmware bekleniyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

Yabancı sitelere göre Nokia n97 mini için yeni firmware hazırlıyormuş ve temmuz ayı içerisinde sunuma açacakmış. Hemen ardından n97 modeli içinde firmware bekleniyormuş.

cıksın bırseyler artık.Boyle uretıp , bırakmasınlar.
  • Vee.. Zamanı geldi.

Tam 23 ay önce N97 ile tanışmıştım. Güzel, dolu dolu 2 yıl geçirdim onunla.

Arada bir donmalar, takılmalar olsa da, batarya çıkart-tak ile geçinip gidiyorduk. Ne bir arıza, ne de bir kırılma(4-5 defa yere düştü ya xD) ile beni yarı yolda bırakmadı. Bu başlıkta hep görüyordum ki, çok arıza çıkartıyormuş ama elektironik cihaz şans işi işte. Tek bir arıza dahi çıkartmadı benim N97.

Derken :) 2 hafta önce tuş kilidi kırıldı. Vayy dostum, 2 yıl nasıl dayandın, dedim. :) hakkını verdin, verdiğim parayayı hak ettin dedim.

Garantisinin bitmesine 1 ay kadar vardı, kamera lensi ve kasa soyulmasını garantiden yaptırayım, o arada tuş kilidi de değişir diye düşündüm ama sonradan vazgeçip, telefoncu arkadaşıma gittim.

Hurda bir N97 vardı, aldık taktık tuşunu.

1-2 hafta içinde N97 mi verip, E7 ye geçeceğim.

• evet arkadaşlar telefonumu garatiye verdim ve ayrıntıları sizle paylaşmak istiyorum.

29.06.2011 saat 16:40 da cihazımı konya genpa teknik servis e verdim.
    Sorunlar:
    1-Arka kameradaki kamera kapağının açılıp kapanmasından dolayı ortaya çıkan çizik (lens de ve yuvada).
    2-Flaşlı çekimlerde fotoğrafın flaş tarafındaki bölümünün parlaması(sisli, beyazımsı görüntü).
    3-Cihazın etrafındaki; fotoğraf çekme tuşunun etrafı, arka kamera kapağındaki boya dökülmeleri.
    4-Ekranın tam ortasında oluşan açık renk.(özellikle beyaz ekranda açıkça görülüyor. Cihaz açılırken vs.)
    5-Ekranın aşağı kısmına(özellikle sağ alt)rutin dokunmalarda çıkan tık tık sesi(kızaktan kaynaklanan sorun.Tam kapanmaması.)

Sonuç:
    Ekran,ön kapak,fotoğraf çekme tuşunun bulunduğu çerçeve,arka kapak(kamera kısmı),kızak mekanızması değişti.

Ve telefonu 02.07.2011 16:50 civarı aldım.

Telefonda ilk fark ettiğim daha önceden flaşla fotoğraf çekme sorunu vardı.Flaşın olduğu kısım sisli gözüküyordu.Forumlarda kamerayla flaşın birleştiği noktaya siyah kalemle çizgi çekin diyordu...nokiada daha önce kamera flaş birleşim yeri şeffaf iken değişen yeni parçada siyah olduğunu gördüm.ve çekimler yaptım hiç bir sorun yoktu sisli , beyazımsı görüntü vs.

Kısaca memnun kaldım servisten çok kısa süre içerisinde telefon teslim edildi ve sorunsuz olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: AKI

Vee.. Zamanı geldi.

Tam 23 ay önce N97 ile tanışmıştım. Güzel, dolu dolu 2 yıl geçirdim onunla.

Arada bir donmalar, takılmalar olsa da, batarya çıkart-tak ile geçinip gidiyorduk. Ne bir arıza, ne de bir kırılma(4-5 defa yere düştü ya xD) ile beni yarı yolda bırakmadı. Bu başlıkta hep görüyordum ki, çok arıza çıkartıyormuş ama elektironik cihaz şans işi işte. Tek bir arıza dahi çıkartmadı benim N97.

Derken :) 2 hafta önce tuş kilidi kırıldı. Vayy dostum, 2 yıl nasıl dayandın, dedim. :) hakkını verdin, verdiğim parayayı hak ettin dedim.

Garantisinin bitmesine 1 ay kadar vardı, kamera lensi ve kasa soyulmasını garantiden yaptırayım, o arada tuş kilidi de değişir diye düşündüm ama sonradan vazgeçip, telefoncu arkadaşıma gittim.

Hurda bir N97 vardı, aldık taktık tuşunu.

1-2 hafta içinde N97 mi verip, E7 ye geçeceğim.

bu saatten sonra symbianlı nokia tavsiye etmem. ama illa alacağım diyorsan da, n8 tavsiye ederim. neden dersen, e7nin 8 mpx kamerası olmasına rağmen auto focus bile yok. yani alıyorsan da kamerasını unut. ayrıca n8 dışında nokianın yeni 1 ghz işlemcili yeni telefonları var, biri 1ghz işlemcili meegolu n9, ayrıca n9 benzeri sea ray kod adlı wp7 kullanan bir cihaz daha çıkacak yakın zamanda. Dediğim gibi şu anda bir telefon almayacaksan ama yine symbian olsun dersen nokia 701/700e bir bak derim.

linki de burada:http://www.gsmarena.com/nokia_to_launch_four_new_1ghz_symbian_smartphones_-news-2828.php

senin n97ye zaten az birşey vereceklerdir, bundan sonra da beklemen telefonun değerini çok düşürmez, biraz bekle daha iyi telefonlar çıkacak.

bunun dışında şu an piyasada olan nokia c7,e7,n8, e6 hepsi aynı işlemciyi kullanıyorlar, hepsi 680 mhz. hiç değilse bekle de değsin alacağına.

edit: n9u da unut. resmi olarak getirmiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 4 Temmuz 2011; 16:58:56 >

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.