Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chilekesh1903

telefonun sağ üst bölümünde yanlamasına yazan 'nokia' yazısının alt tarafı biraz açıldı, benide rahatsız ediyor. Ayrıca oradan çok fazla toz alıyor, kirleniyor telefon. Ayrıca camında biraaz çizik var. bu sorunların düzeltilmesi için kvk ya yollasam, yaklaşık ne kadar masraf çıkar?

bahsettiginiz aciklik bende de olmustu. Hemen arkasinda dis metal cerceve ile kasa arasindaki contada erime oldugu icin bu aciklik olusmustu. Garanti kapsaminda goturdugumde ses etmeden degistirmislerdi. On tarafin arkasini degistiriyorlar. Sizin sorunlar icin on panel ekran disinda degisecek. Kvk da ucretleri pahali olabilir. Piyasadaki kasalar cok mu dandiktir bi bakin isterseniz.
  • 1.5 yıllık Suriye den alınma n97 var kutulu her şeyi tam kaça satılır bu telefon?
  • tahmini 400 gibi bir rakama satilabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

tahmini 400 gibi bir rakama satilabilir.

Yeni gelen vergi güncellemesi ile ikinci el bile olsa telefon fiyatlarında 100 tl ile 250 tl arasında artış oldu genel olarak. Bence pazarlık payı dahil sen fiyat olarak 550 de.
  • turkcell den alınma bir n97 var. bütün turkcell ayarlarını silmeme rağmen, avea müşteri hizmetlerinden telefon ayarlarını almama rağmen bir türlü internet ayarlarını yapamadım (aveadan aldığım ayarda sistem hatası diyor)
    avea için internet ayarlarını nasıl yapacağım ? 141 sayfalık konuda illaki cevabı vardır ama 141 sayfayı tek tek inceleyip sonucu bulana kadar kafayı yerim sanırım
  • avea müşteri hizmetlerini 3 sefer aradım ama bir sonuca ulaşamadım. telefonunuz interneti desteklemiyor olabilir mi dedi adam bende bastım kalayı.
    *999# yi de denedim ama sonuç yok. lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun
  • @muskeder

telefona hard format çekip tekrar denedinmi?
  • daha önce format çekmiştim zaten ama hep wireless bağlantısı yaptığım için hat ayarını yapmamıştım.
  • 1.5 yıllık garantili kutulu ekranın üstündeki jelatin duran n97 kasada pek yıpranma da yok ne kadar eder?Bunu satıp üstüne para ekleyip huawei x5 alsam hata mi ederim?
  • Up
  • n97 nin symbianını nasıl güncellerim?
    sanırım en sn symbian anna diye bişey çıkmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

n97 nin symbianını nasıl güncellerim?
    sanırım en sn symbian anna diye bişey çıkmış?

n97 ye gelmedi o güncelleme maalesef

Symbian^3/Anna/Belle : Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701
  • resmen çöp sattılar bize desene
    rezillik ya
    3 yılı oldu seneye değiştiririm gibime geliyor.
    her yanı soyuldu zaten telefonun
  • ŞE telefonu niye kullanıcılar sevmiyor? Ben yeni aldım fiyatına göre bence iyi bir telefon..
    İşlemci hızını overclock yapma şansımız varmı? Birsekilde update etme şansımız yok mü yeni symbianlere ? Deneyimli kullanıcılar bu noktada ne düşünüyorlar?
    Bu telefonun rami kasdiran işlemcimi?
  • Ben ikinci telefon olarak N97 kullanıyorum. Neden bilmiyorum ama hala kullanıyorum

Orjinal yazılımı çok kötü, ben bir kaç gün önce "Biohazard N97 c60v40 Portted By Gabriel" diye bir CFW yükledim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi CFW...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Ben ikinci telefon olarak N97 kullanıyorum. Neden bilmiyorum ama hala kullanıyorum

Orjinal yazılımı çok kötü, ben bir kaç gün önce "Biohazard N97 c60v40 Portted By Gabriel" diye bir CFW yükledim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi CFW...

Hocam Bu nasıl yükleniyor çok zahmetlimi ? Hız farkı mı var ne farkı var? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Ben ikinci telefon olarak N97 kullanıyorum. Neden bilmiyorum ama hala kullanıyorum

Hocam Bu nasıl yükleniyor çok zahmetlimi ? Hız farkı mı var ne farkı var? Teşekkürler

Gözle görülür hız farkı var. Donma, takılma, dokunmatiği algılamama gibi sorunları yok bu sürümün. Henüz karşılaşmadım çok memnunum...

Buradan gerekli CFW dosyalarını indirmen gerekiyor. Daha sonra da indirdiğin dosyaları kullanarak buradaki resimli ve adım adım anlatılanları yapman lazım.

Dikkat etmen gereken şeyler zaten Reis-i Eagles'ın sitesinde de anlatılmış. Eklemek istediğim şey ise :

8-) Tüm bu ayarlar tamamlandığında Flash butonuna basın. Çıkan soruya evet deyin. Evet dedikten hemen sonra (4-5sn içerisinde) cihaz açma tuşuna 1 kez basın. Flaşlama işlemi başlayacaktır.

Burada N97 için telefon kapalı ve usb'den bağlı olmaması gerekiyor. 4-5 sn sonra cihazı açmadan usb kablosunu takacaksın o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 12 Kasım 2011; 19:00:29 >

• Deneyeyim hocam.. Bu telefon niye tutmuyor? Ne sorunları varda bu kadar çok deger kaybetmiş bu konuda ki fikrin nedir kullanıcı olarak
  • Bence ekran en büyük etken, dokunmatiği çok kötü. Bunun yanında donmalar, ani takılmalar insanı çok sinirlendiriyor. Şahsen verdiğim paraya acıdığım tek telefonum. Nokia da çok fazla düşmedi bu telefonun üzerine...
  • Nokia Mobile Dictionary Hakkında

N97 kullanıyorum. Sözlük telefonda mevcut ancak Eng→Eng. Arkadaş kendi telefonuna indirmiş. Şu anda Eng→Tur, Tur→Eng olarak da kullanabiliyor. Dosyayı indirdikten sonra yüklemek isteyince dosya bozuk diyor. Başka dilleri de indirdim aynı yazıyı gösterdi. Dosya uzantısı "sis". Yardımlarınızı bekliyorum.

Nokia' nın yönlendirdiği site : http://europe.nokia.com/support/product-support/mobile-dictionary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IndigLo -- 23 Kasım 2011; 19:15:22 >
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.