Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Ben ikinci telefon olarak N97 kullanıyorum. Neden bilmiyorum ama hala kullanıyorum

Orjinal yazılımı çok kötü, ben bir kaç gün önce "Biohazard N97 c60v40 Portted By Gabriel" diye bir CFW yükledim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi CFW...

Hocam Bu nasıl yükleniyor çok zahmetlimi ? Hız farkı mı var ne farkı var? Teşekkürler

çok başarılı gerçekten.. teşekkür ederim hocam.. daha iyi bir önerin olursa beni yönlendirirsen sevinirim..

şimdi yükledim çok başarılı gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: IndigLo

Nokia Mobile Dictionary Hakkında

N97 kullanıyorum. Sözlük telefonda mevcut ancak Eng→Eng. Arkadaş kendi telefonuna indirmiş. Şu anda Eng→Tur, Tur→Eng olarak da kullanabiliyor. Dosyayı indirdikten sonra yüklemek isteyince dosya bozuk diyor. Başka dilleri de indirdim aynı yazıyı gösterdi. Dosya uzantısı "sis". Yardımlarınızı bekliyorum.

Nokia' nın yönlendirdiği site : http://europe.nokia.com/support/product-support/mobile-dictionary

Sozluk programına gırdıgınızde otomatık olarak sadece ıng yuklu daha fazla dıl yuklemek ıstıyormusunuz dıye uyarı cıkıyor.Evet dedıgımızde , lısteden TR yı sectıgımızde sorunsuz yuklenıyor. Su anda ben yukledım. Sız telefondan gırerek mı yukluyorsunuz yoksa PCden yukleyıp,telefona mı atıyorsunuz?Su an ıtıbarıyle sorunsuz yuklenıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

N97 kullanıyorum. Sözlük telefonda mevcut ancak Eng→Eng. Arkadaş kendi telefonuna indirmiş. Şu anda Eng→Tur, Tur→Eng olarak da kullanabiliyor. Dosyayı indirdikten sonra yüklemek isteyince dosya bozuk diyor. Başka dilleri de indirdim aynı yazıyı gösterdi. Dosya uzantısı "sis". Yardımlarınızı bekliyorum.

Nokia' nın yönlendirdiği site : http://europe.nokia.com/support/product-support/mobile-dictionary

Sozluk programına gırdıgınızde otomatık olarak sadece ıng yuklu daha fazla dıl yuklemek ıstıyormusunuz dıye uyarı cıkıyor.Evet dedıgımızde , lısteden TR yı sectıgımızde sorunsuz yuklenıyor. Su anda ben yukledım. Sız telefondan gırerek mı yukluyorsunuz yoksa PCden yukleyıp,telefona mı atıyorsunuz?Su an ıtıbarıyle sorunsuz yuklenıyor.

Her iki türlü de denedim. Sorun sadece sözlük yüklerken olmuyormuş. Hiç bir uygulama yüklemiyor. Cevabınız için teşekkür ederim. Bir Nokia mağazasına gitmem gerekecek sanırım.

• quote:

quote:

quote:

Her iki türlü de denedim. Sorun sadece sözlük yüklerken olmuyormuş. Hiç bir uygulama yüklemiyor. Cevabınız için teşekkür ederim. Bir Nokia mağazasına gitmem gerekecek sanırım.

Dedıgım gıbı ben dun yukledım.Demekkı sızın cıhazda sorun var. Bence gıtmeden sız kendınız dırek format atın cıhaza. Onlarda aynı seyı yapacak sonucta.

• Beyler bir arkadasa bu telefondan almayi dusunuyoruz. 300 tl.karsiligi garantisi devam eden temiz bir cihaz buldum. Normalde Samsung Star gibi dandik bir telefon alacakti. Sizce N97 bu paranin hakkini vermez mi? Fiyat cok uygun geldi bana.
  • @Orod-Dain

üç kelime...asla asla asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

@Orod-Dain

üç kelime...asla asla asla

Sagolun. Peki x6 onerir misiniz ayni paraya.
  • @Orod-Dian

Hocam N97 den sonra nokia nın kıyısından köşesinden geçmem ben artık karar sizin...
  • @knggizmo

Bu arkadas adam gibi telefonlari begenmediginden gidip boyle dandik telefonlara saldiriyor. Aldik bir x6 cok memnun simdilik kendisi. Zaten mesaj gondersin telefon etsin ona yeter. Insallah sorun yasamaz. Yasarsa direkt bana gelir cunku :)
  • @Orod-Dain

güle güle kullansın diicem ama gülebilirmi bilmem...
  • "GOXIN" arkadaşım n97 konusunu ne zaman görünce aklıma sen geliyorsun. Vala n97 kullandığım zaman aklıma geldikçe çok sinirleniyorum ve nokia beni oyalayıp paramı vermeyince,mahkeme kararıyla paramı aldığım günler aklıma geliyor ne günlerdi.. bu arada senin ve diğer arkadaşların bana verdiğiniz manevi desteğinizden dolayı çok teşekurler..
    Arkadaşım ben n8 aldım ilk başta oda yazılımsal olarak sorun vardı ama daha sonra versiyonlar çıktı ve ****ten "kurtulus40" diye bir arkadaşımız sağolsun sızdırma belleden on numara bir cfw yaptı valla neredeyse orjinalden daha iyi ALLAHa şükür sorunsuz kullanıyorum.eğer telefon değiştireceksen sana kesinlikle n8 tavsiye ederim. N8 kullan bir daha n97 eline bile almayacaksin ama belleli olanı tabi.. bir gün alırsan yazılımsal olarak elimden gelen herşeyiyle sana yardımcı olurum. selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.

"GOXIN" arkadaşım n97 konusunu ne zaman görünce aklıma sen geliyorsun. Vala n97 kullandığım zaman aklıma geldikçe çok sinirleniyorum ve nokia beni oyalayıp paramı vermeyince,mahkeme kararıyla paramı aldığım günler aklıma geliyor ne günlerdi.. bu arada senin ve diğer arkadaşların bana verdiğiniz manevi desteğinizden dolayı çok teşekurler..
    Arkadaşım ben n8 aldım ilk başta oda yazılımsal olarak sorun vardı ama daha sonra versiyonlar çıktı ve ****ten "kurtulus40" diye bir arkadaşımız sağolsun sızdırma belleden on numara bir cfw yaptı valla neredeyse orjinalden daha iyi ALLAHa şükür sorunsuz kullanıyorum.eğer telefon değiştireceksen sana kesinlikle n8 tavsiye ederim. N8 kullan bir daha n97 eline bile almayacaksin ama belleli olanı tabi.. bir gün alırsan yazılımsal olarak elimden gelen herşeyiyle sana yardımcı olurum. selamlar.

:) Merhaba,valla bız ıyı kotu devam edıyoruz. Artık kendı kendıne patlayana kadar kullanırım,yoksa cok zarar ettım bu cıhazdan.Allaha sukur ben cok sorun yasamıyorum,takılma , yavaslık durumları dısında onlarda dedıgım gıbı cok degıl. En azından sen paranı aldın bız ugrasmadık,kaldı kı 3 kez servıse gıtmekle parasını vermezlerdı.Sen 7-8 kere gıttın ne kadar cektırdıler hepımız bılıyoruz. Bende artık cf mıdır nedır onlardan kurucam , su anda pek bılgım yok.

• quote:

quote:

"GOXIN" arkadaşım n97 konusunu ne zaman görünce aklıma sen geliyorsun. Vala n97 kullandığım zaman aklıma geldikçe çok sinirleniyorum ve nokia beni oyalayıp paramı vermeyince,mahkeme kararıyla paramı aldığım günler aklıma geliyor ne günlerdi.. bu arada senin ve diğer arkadaşların bana verdiğiniz manevi desteğinizden dolayı çok teşekurler..

:) Merhaba,valla bız ıyı kotu devam edıyoruz. Artık kendı kendıne patlayana kadar kullanırım,yoksa cok zarar ettım bu cıhazdan.Allaha sukur ben cok sorun yasamıyorum,takılma , yavaslık durumları dısında onlarda dedıgım gıbı cok degıl. En azından sen paranı aldın bız ugrasmadık,kaldı kı 3 kez servıse gıtmekle parasını vermezlerdı.Sen 7-8 kere gıttın ne kadar cektırdıler hepımız bılıyoruz. Bende artık cf mıdır nedır onlardan kurucam , su anda pek bılgım yok.

tamam arkadaşım. bir gun tel almayı düşünürsen birbirimizin fikrini alalım. selamlar görüşmek üzere

• valla bir dahakine sadece arama yapabilecegim bir tel alip,yanina da tablet alicam. Ama yine gorusup,fikir alisverisi yapariz.
  • quote:

valla bir dahakine sadece arama yapabilecegim bir tel alip,yanina da tablet alicam. Ama yine gorusup,fikir alisverisi yapariz.

valla n8 satıp samsung galaxy 2 almayı düşünüyordum ama son anda maxi-cepte bir arkadaşımız bir cfw yaptı n8 de şuan onu kullanıyorum on numara olmuş. samsung en son galaxy note diye bir cihaz çıkarttı çok güzel ama ebatı birad buyuk cepte taşımak zor oluyor. bende şimdilik n8 kullanmaya devam edeceğim bakalım ileride ne cihazlar çıkar o zaman bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mh. -- 14 Aralık 2011; 14:33:34 >
  • quote:

quote:

valla bir dahakine sadece arama yapabilecegim bir tel alip,yanina da tablet alicam. Ama yine gorusup,fikir alisverisi yapariz.

valla n8 satıp samsung galaxy 2 almayı düşünüyordum ama son anda maxi-cepte bir arkadaşımız bir cfw yaptı n8 de şuan onu kullanıyorum on numara olmuş. samsung en son galaxy note diye bir cihaz çıkarttı çok güzel ama ebatı birad buyuk cepte taşımak zor oluyor. bende şimdilik n8 kullanmaya devam edeceğim bakalım ileride ne cihazlar çıkar o zaman bakarız.

Bende bu cfw işine gırmek ıstıyorum ama uzerıne eğilemedim.
  • quote:

quote:

quote:

Bende bu cfw işine gırmek ıstıyorum ama uzerıne eğilemedim.

her cfw de kullanılmaz ben x6 kullanırken bir cfw yukledim cihaz sapıttı ve n8 de aymısı oldu değişik cfw yukledim ama ''kurtulus40'' diye bir arkadaş maxi-cepte en son sızdırma belleden bir cfw yaptı süper olmuş normal cihazda c: 120mb civarı ama dediğim arkadaşın yaptığı c: 200mb ve daha millet anna ya alışmamışken ve belle gelmeden biz yaklaşık 2 aydır belle kullanıyoruz.
    hatta n97 içinde cfw varmış ve kullananlar bayada memnunmuş. istersen bir araştır.. biliyorsundur belki cfw ler phoenix ile yükleniyor yani flash atılarak.

• su anda hic bilgim yokeger bizim cihaz icin olan varsa,linki atarsan sevinirim. Umarim adim adim anlatiyordur,ordan oraya atarsa halledemem cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

su anda hic bilgim yokeger bizim cihaz icin olan varsa,linki atarsan sevinirim. Umarim adim adim anlatiyordur,ordan oraya atarsa halledemem cidden.

vala bilmediğin zaman baya uğraştırıyor. yanlış hatırlamıyorsam reisi eagles anlatmıştı. tabi ilk başta flash atmayı öğrenmen lazım ondan sonra bir cfw bulacaksın yukleyeceksin deneyeceksin baktın olmadı tekrar orjinale dönersin yani biraz uğraşmak gerek ve adım adım anlatanıda var ya sen maxi-cep yada buradan bir cfw bul yorumları oku güzelse ben sana yardımcı olurum. tabi cihaz sıfırlanacağı için yedekleri mutlaka al.
  • tabiki yedek almadn boyle birsey yapmam. Zaman bulamiyorum acikcasi,adim adim yaparim.
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.