Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başımdan geçen olayı anlatayım. Yardımcı olunuz lütfen.

06.01.2010 tarihinde alınma ve fatura tutarı 1400 TL olan Nokia N97 telefona sahibiyim. Ekim 2011 de flaş parlaması yapıp resimler beyaz çıkıyor diye servise gönderdim. Telefonu 6 kez aynı arızadan geri gönderdim cünki her gelişinde sorun aynı devam ediyordu. 7 nci gönderişimde önce anakart değişimi yapılacak denildi sonrasında arayıp Nokia N8 veya Nokia E7 telefon teklif ettiler. Nokianın piyasa fiyatı 1000 TL olduğu için daha üst model istedim fakat mevcut olan en üst model bu olduğu için birşey yapamayız dediler. 11.01.2012 günü ben aradım ve N8 i kabul ederim ama 1 yılı aşkın garanti istiyorum dedim. Malum sıkıntı çıkması muamma. 12.01.2012 günü internette dolaşırken Nokia N9 un satışa sunulduğunu gördüm ve o gün nokiayı arayıp talebimi N9 olarak yaptım.

Nokia bugün beni aradı. Şikayet hattından Cem diye biri. N8 mi E7 mi tercihinizi yaptınızmı dedi. Bende diğer taleplerimi hatırlattığımda Bana N9 un stok fiyatlarının 1450 TL olduğu için benim fatura tutarımı geçtiğinden veremeyeceklerini söyledi. 50 TL üstüne teklif ettim kabul etmedi. Bende N8 in fiyatını sordum onada 1100 TL diyince aradaki farkı ödeyecek misiniz dedim. Onuda yapamayız dedi. Tercihim sadece N8 ve E7 olduğunu söyledi bende N9 diyince o halde arıza kaydınızı kapatacağım dedi. Bende talebim N9 kaydı kapatıyorsanız kapatın dedim. Telefonu kapattım.

1-Şimdi benim bu durumda izleyeceğim yol Tüketici Hakem Heyeti mi? yoksa Tüketici Mahkemesi mi? fatura tutarım 1400 TL
    2-Yasal yollara başvurursam fatura benim adıma değil. Bu bir sıkıntı olur mu? İlla fatura sahibimi müracaat etmeli?

• arkadaslar merhaba bana acil nokıa 1100 modelı lazım ama 17 cısı yanı 1996 ve 1997 yılında cıkanlardan lutfen yardımcı olun elınızde varsa tanıdıgınız kısılerde varsa bana 10 tane lazım tanesıne 500 tl verıcem arkadaslar
  • e63mle n97 takas etcem inşallah sizce
    etmelimiyim
  • Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Hayır

neden?
    Ben e63 net hızı 384kbps diye değiştirmek istiyorum.
    N97 3.6mbps
  • Alma n97 git iphone 3 gs falan al veya samsung al
    Ben ilk çıktığı zaman aldım iphone 3gs nin rakibiydi çok büyük beklentilerle aldım.
    Ama ne interneti.
    Ne oyunları
    Ne hızı
    Hiç bir şeyi iyi değil bu telefonun. Tamamen bir kepazelik. Bir tema yüklüyorsun donuyor telefon resetliyor kendini.
    Ovi desen berbat.
    Kamerası desen güya 5 mp ama adam gibi çekmiyor
    Her neyse şu an iphone 4s e geçtim ve gerçekten rahat ettim. 3 yıl boyunca işkence çektim ben n97 den kendine yazık edersin diyeyim.
    Veya alıcaksan da beklentilerini büyük tutma özellikle 1-2 yıl kullanıcaksan tavsiye etmiyorum. 1 haftada sıkılırsın zaten telefondan.
  • quote:

Alma n97 git iphone 3 gs falan al veya samsung al
    Ben ilk çıktığı zaman aldım iphone 3gs nin rakibiydi çok büyük beklentilerle aldım.
    Ama ne interneti.
    Ne oyunları
    Ne hızı
    Hiç bir şeyi iyi değil bu telefonun. Tamamen bir kepazelik. Bir tema yüklüyorsun donuyor telefon resetliyor kendini.
    Ovi desen berbat.
    Kamerası desen güya 5 mp ama adam gibi çekmiyor
    Her neyse şu an iphone 4s e geçtim ve gerçekten rahat ettim. 3 yıl boyunca işkence çektim ben n97 den kendine yazık edersin diyeyim.
    Veya alıcaksan da beklentilerini büyük tutma özellikle 1-2 yıl kullanıcaksan tavsiye etmiyorum. 1 haftada sıkılırsın zaten telefondan.

e63 de aynıda net hızı 384 kbps n97 3.6mbps diye düşünüyordum yanlışmı düşünüyorum

• 3.6 olsa ne fark edicek sitelere yine yarım saatte giricek.
  • quote:

3.6 olsa ne fark edicek sitelere yine yarım saatte giricek.

yani yok diyosun.
    Tam olarak sıkıntıları nedir iphone 4s egöre kıyaslamada e63 vs. Göre kıyaslarsan
  • Biraz araştır hocam şu an zamanım yok
  • quote:

Biraz araştır hocam şu an zamanım yok

zamanının olmasını bekleyeceğim abicim
  • quote:

3.6 olsa ne fark edicek sitelere yine yarım saatte giricek.

O kadarda abartmayın lütfen tamam bende büyük beklentiyle aldım ve pişman oldum ama öyle sürekli reset atan bir cihaz değil benimki.Toplasan 2 kere reset atmıştır. Dokunmatığı yeni nesil gibi olmasada kullanmasını bilirseniz sorun olmuyor çok. Kamerası parlama yapması dışında gayet güzel,çoğu resmi foto baskı yaparak çerçevede kullanıyorum. Ovi rezalet ona lafım yok. Ama internette sorun yok,kendi browserı kötü , Opera yüklerseniz çok iyi. En son PS3 için upgrade dosyasını indirdim (180MB) dakika tutmadım ama gayet hızlı indirdi. Sayfa açılımlarıda öyle dediğiniz gibi yavaş değil,tabiki ben turkcell kullanarak konuşuyorum. Ama 350-400den fazla para verilmez şu anda.

• Hocam bu telefondan ne beklediginde onemli
    İnternette video film izleyemzsn cozunurluk berbat ben 3 yil kullandim illallah dedim elefon kullanmaktan sogudum eger durumun varsa guzel bir android al hocam artik bu donemde nokia hele de n97 alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu telefondan ne beklediginde onemli
    İnternette video film izleyemzsn cozunurluk berbat ben 3 yil kullandim illallah dedim elefon kullanmaktan sogudum eger durumun varsa guzel bir android al hocam artik bu donemde nokia hele de n97 alinmaz

Tabiki video izlenmez, evet şu anda android tabanlı bir telefon almak daha mantıklı olacaktır.
  • NOKİA C5-03 telefonum var N97 ile takas yapmak mantıklımı sizce ?? bilgiler için şimdiden teşekkürler
  • tmamdir o zaman vazgecti e63 mu servise gondereyim bir bakalim belki iade falan olur?
  • Bu takas işini etraflıca bir araştırın ben sadece n97 yi uzun çerçevede kullanılacak bir telefon olarak tavsiye etmiyorum.
    Bana kalırsa eğer şu zamanda bir telefon alınacaksa en kötü galaxy ace falan alınmalı ki o da max 2 yıl götürür.
  • e63 ten iyidir heralde 32 gb gps ralan e63 ten fazla e63 le dewam edecegime birazndegisiklik olwun dedim bakalim insallah yarin lime gecer.
    iyibi hackli fw sorunwuz en basit ne yukleyebilirim.
  • güncel versiyon hangisi?
    yada fw önerrseniz onu yükleyeyim
  • tuş kilidi tuşu koptu. 3.5 yıllık cihaz 2 yıldırda ben kullanıyorum tek olumsuzu bu oldu
    yapılır mı bu meret ? telefoncular yenisini takar mı ? çokta incelik isteyen bir şey, yeniside takılsa dikiş tutacağını pek sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.