Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia akillanana kadar almayin sunu. tamam symbian telefon kaynaklarini androidden daha iyi kullaniyor ama yine de insan en azindan 800 mhz islemci koyar.
  • merhaba arkadaslar bende yeni n97 kullanıcısyım smart movie kullanıyorum 700 mb lık avı oynatırken biraz kasma yapıyor bunu nasıl giderebiliriz yada başka önerebileceğiniz programlar varmı yeni kullanıcıyım o yuzden pek bir bilgim yok tel le ilgili yardımcı olursanız sevinirim
  • Ya yok mu bu telefonu hızlandırmak için bir yol? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Ya yok mu bu telefonu hızlandırmak için bir yol? :(

duyduguma gore telefona baska yazılım atılırsa kı bu hacklemek oluyor yanı garantı dısı kalıyor. Boyle yapıldıgında hızının arttıgını soyluyorlar.
  • Custom rom kurarsaniz telefonun perfomans artacaktir. Garanti disi kalir ama gondermeden eski haline getirebilirsiniz. O zaman anlasilmiyor. Yuksek cozunurluklu videolari bu telefonda sorunsuz oynatmanin ise bir yolu yok malesef.
  • Bir de bu telefonun garantisi falan kaldi mi zaten? Iki bucuk yil oldu cikali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namessar

Bir de bu telefonun garantisi falan kaldi mi zaten? Iki bucuk yil oldu cikali.

eee herkes ilk ciktigi gun almadigi icin garantisi surenler vardir. Benimkide bu ay bitecek mesela.
  • peki hocam 672 ye 288 lik 700 mb lık film var mesela bunu hangi programla nasıl çevirsem sıkntı yaşamadan telefonda smart movie de izleyebilirim
  • Selam,
    Benim sıkıntım şööleki ;
    telefonu kapattığım zaman tekrar açamıyorum. Artık kaçıncı sefer üstteki on/off
    tuşa bastığımı bilmiyorum kafasına göre kimi zaman 5. kimi zaman 30. seferde
    açılabiliyor. Yazılımını da tekrar yükledim (21.0.045) ama değişen bişey olmadı.
    Servise veripte 30 gün beklemek de istemiyorum. varmı bi çaresini bilen

Alan varsa satlıktır cihaz bu arada....Ankaradan elden teslim....Piyasası neyse artıkın...
    Yardım lütfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

Selam,
    Benim sıkıntım şööleki ;
    telefonu kapattığım zaman tekrar açamıyorum. Artık kaçıncı sefer üstteki on/off
    tuşa bastığımı bilmiyorum kafasına göre kimi zaman 5. kimi zaman 30. seferde
    açılabiliyor. Yazılımını da tekrar yükledim (21.0.045) ama değişen bişey olmadı.
    Servise veripte 30 gün beklemek de istemiyorum. varmı bi çaresini bilen

Alan varsa satlıktır cihaz bu arada....Ankaradan elden teslim....Piyasası neyse artıkın...
    Yardım lütfen....

yaptiklarinizin disinda baska bir yolu yoktur,servise gondermek disinda. Ama sunu soylemeden edemicem. On off tusuna nasil basiyorsunuz? Yani bir kere bas cek yaptiginizda acmayacaktir. Basili tutup telefon titresim verene kadar basili tutmaniz gerekiyor. Bu noktayi es geciyor olabilirmisiniz acaba? Imkan vermiyorum ama belirtmek istedim.

• Selam,
    Öncelikle GOXIN hocam ilgin için teşekkürler.

Şu internette gördüşüm shift+space+backspace+on/off düğmesi ile
    yapılan formattan attım sanırım sorun çözüldü.Yalnız unutmayın tüm
    bilgilerinizi önceden yedekleyin mutlaka yoksa hepsi gider...

Artık sıkıntısız satılık bir N97 var ilgilenelere duyurulur...

Saygılar...
  • bişey söylemeyi unuttum,

hep internette görüyodum ama işe yarayacağına inanmıyodum.
    Şu fotoğraflardaki flaş parlamasını flaş çevresini boyayarak gideriyorlardı
    hakkatende düzeliyomuş iyimi!!!1500 tl ver ondan sonra orasını burasını
    boya...yav ne adi telefonmuş bu arkadaş şimdi
    gidiyorum carefour a kaldıysa alacam iphone u yeter yaaa....

Herkese saygılar...
  • quote:

bişey söylemeyi unuttum,

Herkese saygılar...

şu ayfonu cok buyutuyorsunuz , su zamanda ayfonu gececek bırcok model cıktı. 1500 lıra para ver orasını burasını boya dıyorsun tamam haklısın fakat ayfone alıncada 1800 lıra verıp , garantılı urunu JB etmen gerekecek. yok mp3 atamazsın , yok dosya yollayamazsın vb.. samsungun bır cok modellı artık ayfonu gerıde bırakıyor. marka fanatıgı olmayın lutfen , bır cok ayfon kullanıcısına ne yapıyorsun bu telefonla ne farkı var dedıgımde ayfon abı dıyor. program fln dıyorlar ne var farklı dedım gecen gun bırıne iett saatlerıne bakıyorum dedı bırı bana soylesın artık şu program var sunu kullanıyorum hıc bırınde yok desın. herkes mılyonlarca program var cok hızlı dıyor. artık androıd markette suruyle ıse yarar program var ve yenı nesıl telefonlar emınım ayfonda daha hızlıdır. ısteklerınızı goz onunde bulundurarak telefon alın , herkes ayfon alıyor dıye almayın su cıhazı. Sırkette bır kız arkadas var oda almıs ayfonu sadece telefon acıp mesaj atıyor, gecen foto cek dedıkte nerden cekıyoz dedı. ee nıye aldın su telefonu , sırf ozentı ıste..

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

bişey söylemeyi unuttum,

Herkese saygılar...

şu ayfonu cok buyutuyorsunuz , su zamanda ayfonu gececek bırcok model cıktı. 1500 lıra para ver orasını burasını boya dıyorsun tamam haklısın fakat ayfone alıncada 1800 lıra verıp , garantılı urunu JB etmen gerekecek. yok mp3 atamazsın , yok dosya yollayamazsın vb.. samsungun bır cok modellı artık ayfonu gerıde bırakıyor. marka fanatıgı olmayın lutfen , bır cok ayfon kullanıcısına ne yapıyorsun bu telefonla ne farkı var dedıgımde ayfon abı dıyor. program fln dıyorlar ne var farklı dedım gecen gun bırıne iett saatlerıne bakıyorum dedı bırı bana soylesın artık şu program var sunu kullanıyorum hıc bırınde yok desın. herkes mılyonlarca program var cok hızlı dıyor. artık androıd markette suruyle ıse yarar program var ve yenı nesıl telefonlar emınım ayfonda daha hızlıdır. ısteklerınızı goz onunde bulundurarak telefon alın , herkes ayfon alıyor dıye almayın su cıhazı. Sırkette bır kız arkadas var oda almıs ayfonu sadece telefon acıp mesaj atıyor, gecen foto cek dedıkte nerden cekıyoz dedı. ee nıye aldın su telefonu , sırf ozentı ıste..

Bu doğru işte.1800 lira iPhone'a verilmez... Samsung'un telefonlarını çok beğeniyorum bu aralar.Şu N97 belasını neden başıma sardıysam artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

bişey söylemeyi unuttum,

Herkese saygılar...

Bu doğru işte.1800 lira iPhone'a verilmez... Samsung'un telefonlarını çok beğeniyorum bu aralar.Şu N97 belasını neden başıma sardıysam artık...

Samsungu hıc sevmezdım ama su anda adamlar cıddı ılerleme kaydettı. Yıgıdı oldur hakkını teslım et , ıyıyse ıyı demesını bılmek lazım. Ornegın babamda wave var , ekran olarak , dokunmatıklık olarak , hız olarak gercekten guzel. Kaldı kı o bıraz eskı bır model sayılır. ornegın Galaxy serısı daha da ıyı olmus. Nokıa bızı N97 ıle hayalkırıklıgına ugrattı tamam ama yınede oyle cok cok memnunsuz degılım.Tek sıkayetım hızı konusunda. Yoksa artıları var bana gore.

• GOXIN hocam...

Kesinlikle iphone fanatiği değilim ille de iphone alacam diye bi derdim de yok...(Gittim kalmamış zaten
    Türkiye genelinde 250 adetmiş hepitopu. Bende buna kıl oluyorum alacan TEL yok piyasada.)
    Aslına bakarsan HTC ler üzerinde de durdum bi müddet ama sanırım Samsung almayacağım. Bende bu
    sefer herkese uyacam İphone alacam naapalım 50-100 TL verip JB yaptıracaz...

Bişey daha söyliim belki yapacaklar vardır şu hard format olayı yaptığınızda yığın hafızadaki bilgiler silinmiyor
    Tel sadece kendi hafızasını siliyor, O kadar bilgiyi yedekliicem diye uğraşmanıza gerek yok yani...Bizzat denendi
    ve test edildi tarafımca...Telde düzeldi iyimi tık anında açılıyor artık... :)

Saygılar, Hürmetler...
  • N97 den se xperia arc a gectim. Memnunum. Ip5 cikana kadar yeni nesil android teller donanim ilarakta ip4 ten ustun. Ama android ios ya da symbiana gore ogrenmesi daha zor, market turkiye de yetersiz oldugundan yan yollara daha cok girmek lazim ve hala karman corman bir isletim sistemi.
  • Sa fransadan gelen abım n97 verdı buna hat takıyorum ama hatı tanımıyor pasaport felan dıyolar onuda bulmam ımkansız bu sorunu nasıl hallede bılırım acaba :(
    Paylaş:
  • uppppppppppppppppppp
  • telefonun sağ üst bölümünde yanlamasına yazan 'nokia' yazısının alt tarafı biraz açıldı, benide rahatsız ediyor. Ayrıca oradan çok fazla toz alıyor, kirleniyor telefon. Ayrıca camında biraaz çizik var. bu sorunların düzeltilmesi için kvk ya yollasam, yaklaşık ne kadar masraf çıkar?
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.