Tamam hocam da hadi ovi maps hatalı , garmin var Ndrive var var oğlu var hepsi mi hatalı N95 de garmin gayet güzel çalışıyodu açık hava kapalı hava dinlemezdi valla bi kaç saniye de tık bağalnırdı ne internet istiyodu ne de yol şaşırıyodu süperdi ama bu aleti çöze medim gitti
Neyse çok da önemli değil, kurtulmaya bakıyorum bu telden sayılı günleri kaldı....
Saygılar...
O zaman kesınlıkle sızın cıhazda bır problem var.Servıse verın duruma baksınlar. Bende baglantıda sorun yok.Dedıgım gıbı sadece son guncellemede sapıtmıstı. Bırde arkadasın dedıklerını yapın bakalım durum ne olacak.
arkadaşlar iyi geceler. kardeşimin n97 mini model telefonunda bazı takılmalar (galeride fotoğrafları açmıyor), menülerde geri gitmeme gibi problemler olmaya başladı. yazılımı güncellemeye çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. şu andaki yazılım sürümü v12.01.110. ovi ye girdiğimde ''yazılım sürümü 3.0.0.290 yüklendi'' diyor fakat bu sanırım ovi programının güncellemesi. yeni güncelleme yok yazıyor bide. cihazı nasıl güncelleyeceğim bi türlü bilemedim. telefondan güncellemeye çalıştım *#0000# yaparak güncellemeleri kontrol et dedim ''hiçbir güncelleme yok'' uyarısı çıkıyor. yardım edebilcek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. iyi geceler..
N97 uyumlu torrent programı var mı bildiğiniz dosya boyutuna bakmaksızın indirebilen?
Yurt dışından gelen Nokia N97mini markalı telefonumun sim kilitini kırdırmak istiyorum. Kocaelide 2 teknis servise bıraktım kıramadılar, işini bilen uygun fiyata kırabilecek forumca tanınmış güvenebileceğim kişilere başvurabilirim.
Arkadaşlar belki daha önceden sorulmuştur ama ben göremedim. Avea için 3g internet paketi aldım 100 mblık ama ayarlarını bir türlü yapamadım yardımcı olabilecek var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: TAXİNOMAXİST
Arkadaşlar belki daha önceden sorulmuştur ama ben göremedim. Avea için 3g internet paketi aldım 100 mblık ama ayarlarını bir türlü yapamadım yardımcı olabilecek var mıdır ?
Konuyu hortlatıyorum sanırım :) ama bir sorum olacaktı.Sıfır N97 arıyorum.Ankara'da bu telefonu bulmam mümkünmüdür acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: golfgti06 Konuyu hortlatıyorum sanırım :) ama bir sorum olacaktı.Sıfır N97 arıyorum.Ankara'da bu telefonu bulmam mümkünmüdür acaba?
Valla büyük Elektro marketlerde olması gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: GOXIN
quote:
Orijinalden alıntı: golfgti06 Konuyu hortlatıyorum sanırım :) ama bir sorum olacaktı.Sıfır N97 arıyorum.Ankara'da bu telefonu bulmam mümkünmüdür acaba?
Teşekkürler.Bu hafta sonu teknoloji marketlerine bakmayı düşünüyorum.Onun dışında önerisi olan varmı arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: golfgti06
quote:
quote:
Teşekkürler.Bu hafta sonu teknoloji marketlerine bakmayı düşünüyorum.Onun dışında önerisi olan varmı arkadaşlar?
N97 Alma. Bu zamanda nokia bile alma. bunu n97 sinden memnun biri olarak söylüyorum....İlla qwert klavyeli telefon istiyorsan Androidli tel al...
quote:
Orijinalden alıntı: rumuzumdur
quote:
quote:
quote:
N97 Alma. Bu zamanda nokia bile alma. bunu n97 sinden memnun biri olarak söylüyorum....İlla qwert klavyeli telefon istiyorsan Androidli tel al...
Hocam daha önceden bendede vardı n97.İkinci el olarak almıştım.Ama şarj tutmuyordu.Mecbur olarak elden çıkarmak zorunda kaldım.Açıkçası içimde kaldı biraz :) Ayrıca yavaş vs. sorunları olan bir telefondur doğru ama, Symbian işletim sistemi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor açıkçası.Bu yüzden arıyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam daha önceden bendede vardı n97.İkinci el olarak almıştım.Ama şarj tutmuyordu.Mecbur olarak elden çıkarmak zorunda kaldım.Açıkçası içimde kaldı biraz :) Ayrıca yavaş vs. sorunları olan bir telefondur doğru ama, Symbian işletim sistemi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor açıkçası.Bu yüzden arıyorum
evet kesınlıkle katılıyorum. Yavaslık konusu var bazı durumlarda ama benım ısteklerımı tamamıyle karsılıyor. Hee hızlı olsa ıyı olmazmıydı tabıkı olurdu?
son guncellemeden sonra turkcell de sinyal sorunu yasayan oldu mu? 3 bar cekerken bir den 0 oluyor sonra 5 oluyor sonra gene 0 sonra gene 2 bar. ayni yerde sabit dururken hemde. anlamadim gitti.
cihazdaki mesajları bilgisayara export etmek mümkün mü? hem c hem de d de mesajlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: Namessar
son guncellemeden sonra turkcell de sinyal sorunu yasayan oldu mu? 3 bar cekerken bir den 0 oluyor sonra 5 oluyor sonra gene 0 sonra gene 2 bar. ayni yerde sabit dururken hemde. anlamadim gitti.
telefonunuzda 3g çift mod özelliği açıksa ve bulunduğunuz yerdeki 3g sinyalleri az ise az çekme durumu olabilir. telefonu birde gsm modunda ayrlayın....ayarlar/şebeke/ menusunden....
Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita
Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.
Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Namessar
telefonunuzda 3g çift mod özelliği açıksa ve bulunduğunuz yerdeki 3g sinyalleri az ise az çekme durumu olabilir. telefonu birde gsm modunda ayrlayın....ayarlar/şebeke/ menusunden....
Merhaba,
sorun cozulmedi malesef. zaten eskiden de cift modda idi ve hic boyle bir sorun yasatmiyordu. fiziksel bir hasar olusmadigini varsayarak servise gidis ve gelis sirasinda, downgrade yapacagim firmware e. sonucu yazarim.
sorunu cozmeye gerek kalmadi. xperia arc aldim. sgs2 bekliyordum ama dayanamadim. arc ozellikeri bakimindan sgs2 den bir hayli geri olmasina karsin gorunus ve dizayn olarak cok guzeldi. o kadar zarifki elimden birakamadim. gerci n97 den sonra her sey guzel benim gozume ama neyse.
dolayisi ile n97 yi emekliye ayirdim. bu cumartesi saglam bir cekicle bir guzel kirdiktan sonra videosunu youtube a koymak ve nokia ya 2 koca senelik iskencesi icin tesekkur etmek niyetindeyim. satmayi dusunmuyorum, yazik, ben yandim baska gariban yanmasin.
bu telefona zamaninda verdigim 1600 TL ye yazik. emektar beni yari yolda hic birakmadi diyecegim ama yari yoldan ileri gidebildigim gun olmadi nerdeyse.
N97 hakkında düşünceleer bu kadar mı güzel ifade edilir arkadaşım bravo...