Şimdi Ara

NOKİA NEDEN TAKOZ TELEFON ÜRETİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • madem NOKİA büyük bir marka niye bütün ürettiği telefonlar takoz gibi yaww n serisi desen aynı ilk çıkanı desen aynı son çıkanı desen aynı mübarek telefon değil ağır makinalı silah sanki eline alıyon eline sığmıyo:) ben düşündüm bulamadım takoz olmayan bi modeli varmıydı yaww

• anladım sen bır S.E cısın bende dıyım sana s.e neden nokıa gıbı guzel telefon uretmıyor cıft stereo hoparlor uretmıyor bır tane war w550 salaklar hafıza kartı koymamıslar e baska hepsı aynı tıp S.E lerın nokıa S.E den daha gfuzel uretıyor
  • kardeşim anlamıyorsun nokia çok amaçlı telefon üretiyor nasıl mı dersin takoz yapıyor sinirlenipte duvarlara atması kolay olsun ve parçalanmasın diye ayrıca herhangi bir saldırıya uğradığında kafasına atarak kendini koruyabilirsinde ama büyük telefon bence tutması daha rahat oluyor bilemicem ama telefon deyip geçmiceksin çok amaçlı
  • valla mıllet alıyo demekkı kulanıslı oyle takozda degıl...n73 kullanıyorum neresı takoz o zaman k790 barız takoz...n95 mukemmel bı alet...e65 mı takoz...n90 n93 gıbı teller takoz ama onlarında kullanıcısı farklı...kımse zorla almıyor gayet sık telefonlar....
  • o takoz gibi dediğiniz cihazlar genellikle symbian dan dolayı büyük ve ağır.Kullanmayacaksan alma arkadaşım, kimse n serisi al demiyor ki.Aynı şekilde bu se-nokia kapışması değil symbian-klasik işletim sistemi kapışması.

P990i de o kadar büyük ve takoz ama çok süper cihaz, çok da memnunum.Aynı şekilde n90 da kullanıyorum, o da süper.Takoz istemiyorsan takız olmayan modellere yönelirsin olur biter

edit: symbian derken sadece işletim sistemini taşımasını bahsetmiyorum, zaten çoğu symbian , symbian ile beraber çıktığı zamanın son teknolojilerini taşıyor.O yüzdendir ki büyükler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 12 Eylül 2007; 20:19:11 >
  • nokia da takoz olmayanlarda var
    6300 dı galiba gayet hoş bi tel.
    n serisindende n80 güzel (boyut olarak kasteddim)
    tabi se ninde nokia nında p9.. n93 tarzı modelleri biraz kaba duruyor.onunda kullanıcısı ayrı.
  • 6120c symbian ve takoz değil kamerası kotu onun haricinde mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokianın n serisi birbirinden güzel bence her modeli kötü bir modeli yoktur benim gözümde bu yüzden lütfen ön yargılı davranmayalım eğer bir telefon diğer markalara göre büyükse nokiada fazlasıylan özellik bulundurmasındandır nokia diğer markalar gibi içi boş telefon satmıyor ne yazıkki ayrıcada zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 12 Eylül 2007; 20:47:29 >
  • Bu soru yine bi ara sorulmuştu ve yine biri şu güzel cevabı vermişti.

Nokia eskiden kereste üreten bi firmaydı

Şaka bir yana. yeni cihazları (5610, 5700, 6500 vs) gayet hoş ve ince
  • nokia bu sagı solu belli olmuyo

arkadaş açıklamasını yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

nokia bu sagı solu belli olmuyo

arkadaş açıklamasını yapmış

eskiden kalma bi alışkanlık olsa gerek diyosunuz yani
  • Nokia çoğu telefonuna büyük ekran koymaya çalışıyor,büyük ekran kullanıcının ilgisini daha çok çekiyor çünkü.Büyük ekran da takozluğa sebep oluyor ama N73'teki büyük ekrana rağmen takoz gibi durmuyo.Nokianın takoz olmayan modeli var mıydı demişsin.Symbian olmayan çoğu telefonu çok şık telefonlar büyük değiller.Örn:6233,6300,6230, vs vs....
  • N73 bence büyük bir telefon değil, gayet ergonomik bir yapısı var.
    Nokia artık kalas üretmiyor. En azından güzel özellikleri küçük ebatlara sığdırabiliyor (n95,n81,5700,e90..)samsung kibar ince telefon yapacağım diye özelliklerden ödün veriyor, kameradan ödün veriyor, ses vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 12 Eylül 2007; 21:33:10 >
  • arkadaşdaki nicke de bir bakin :P ahahaahahaha. nokia_6600

Nokianın takoz olmayan modelleri de var 8310 gibi alirsin kullanirsin. Ama iş istiyorsan büyük ekran istiyorsan alacaksın takozu. Ben takoz kullanıyorum ve gayet memnunum, Mübarek n-gage bana 4. yılını yaşatacak gibi görünüyor. Boru değl 4 büyük yıl ve hala ihtiyaçlarıma cevap veriyor. zamanında takoz du ama iş görüyordu :D