Şimdi Ara

Nokia'nın en iddialı telefonu Lumia 800 mercek altında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
55.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o telefonu bana verin 2 haftada nasıl ağırlaşıyor kendiliğinden kapanıyor gösteririm size nokia yavaş telefon bıraksın bu işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Her ne kadar yeniliklere açık olsamda ben WP7 kullanamam arkadaş.O ne öyle Symbian bile daha çekici geldi bana.Çok kullanışsız geldi açıkçası bu arayüz
    Nokia'ya benden mesaj;
    Ya adam gibi MeeGo veya android işletim sistemlerinden birini desteklersin yada batmaya mahkumsun!Rakiplerin aldı başını gidiyor sen bataklıkta çırpınıp batmaya çalışıyorsun olacak iş değil

Siz hic wp7 kullanmamissiniz galiba.ben wp7 yi htc hd2 de kullandim wp 6.5 den sonra mukemmel bir olay.arayuz muthis basit ve kullanisli.Bir android kullanicisi olarak gelecek modelleri cok merak ediyorum.Gelismesi lazim ki android 4 ile rekabete girebilsin
    ...

Ama bir android yada meeGo değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bir Abi

AH NOKIA AH...

Koyacaktin n9a omap4460 i, meego danda destegini cekmeyecektin

Sonra senin diger ureticilerin eline nasil verdigini tartisiyor olacaktik...

N9'da OMAP4460 olsaydı Galaxy S II ve Galaxy Nexus da dahil olmak üzere bütün çift çekirdekli Android cihazları kabak gibi oyardı o yazılımla. Hatta iPhone 4S de buna dahil. OMAP3630 ile bile neler neler yapıyor cihaz. Gerek stabilite, gerek hız, gerekse fonksiyonellik açısından deler geçerdi hepsini.

• market olayı bilinmez ama birkaç gündür takip ettikçe konularda daha bir ısınıyorum :D pazarı iyi olcak gibi geliyor bana
  • En dıştaki mavi kırmızı çerçeve gibi duran kısmı KIRPSALAR güzel olurdu...

Dizaynı rezalet... Keskin hatlı ergonomik olmadığı her halinden belli oluyor... Öğğğggggg... Iyyyy İğrenç dizayn...

Finlilerde ESTETİK NEDİR ÖĞRETMEK GEREKİR..

Nokia'dır diye alacaklara şaşarım..
  • bana "Waaooowww adamlar yapmış beyler!" dedirtecek pek bişe göremedim malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Her ne kadar yeniliklere açık olsamda ben WP7 kullanamam arkadaş.O ne öyle Symbian bile daha çekici geldi bana.Çok kullanışsız geldi açıkçası bu arayüz
    Nokia'ya benden mesaj;
    Ya adam gibi MeeGo veya android işletim sistemlerinden birini desteklersin yada batmaya mahkumsun!Rakiplerin aldı başını gidiyor sen bataklıkta çırpınıp batmaya çalışıyorsun olacak iş değil

Siz hic wp7 kullanmamissiniz galiba.ben wp7 yi htc hd2 de kullandim wp 6.5 den sonra mukemmel bir olay.arayuz muthis basit ve kullanisli.Bir android kullanicisi olarak gelecek modelleri cok merak ediyorum.Gelismesi lazim ki android 4 ile rekabete girebilsin
    ...

Ama bir android yada meeGo değil.

tabiki de değil bunu söylemek içim çok çok erken :)
    Ama gerçekten ileriye dönük iyi şeyler çıkacak

• bu saatten sonra nokia isterse ünyanın en iyi telefonunu yapsın benim gözümde sıfır. windows işletim sistemi güzele benziyor ama bana göre çok karışık. menüleri iç içe geçmiş gibi telefonlarda şu windows işletim sistemine bir türlü ısınamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

android ve ios a kardeş geldi

piyasa kızışsın bakalım..tüketici kazansın diyelim

Nokia'nın yaptığı işleri çok sevmem.Ancak piyasada her zaman var olmasını pazarı dengede tutmasını istiyorum bir tüketici olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

AH NOKIA AH...

N9'da OMAP4460 olsaydı Galaxy S II ve Galaxy Nexus da dahil olmak üzere bütün çift çekirdekli Android cihazları kabak gibi oyardı o yazılımla. Hatta iPhone 4S de buna dahil. OMAP3630 ile bile neler neler yapıyor cihaz. Gerek stabilite, gerek hız, gerekse fonksiyonellik açısından deler geçerdi hepsini.

Hatirlatayim galaxy nexus da omap 4460 kullaniyor

• telefonun menü bölümü falan biraz karışık gözüküyo kamerası 12 mp olsaydı daha fena olurdu, hızı iyi gerçekten gösterişli bi telefona benziyo ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

AH NOKIA AH...

Hatirlatayim galaxy nexus da omap 4460 kullaniyor

Biliyorum. Onu bilerek söyledim zaten.

• Vasat.
  • Bizim forum telefonu beğenmediğine göre bu telefon tutar.Zamanında bu forumda İphone, Mac Air ve İpad yüzünden Apple ile iyi dalga geçilmişti.
    Eeee sonuç ortada

Millet kağıt üstündeki özelliklere takılıp kalmış.Telefon gayet akıcı, yavaşlama yok ama kağıt üstünde rakiplerinin gerisinde bu da iyiymiş.
    Hala kağıt üstündeki özelliklerle cihaz değerlendirenlere tatlı rüyalar dilerim.

Microsoft akıllı davranırsa İos'a kalite olarak rakip olabilecek tek platform
  • bence de tutar tasarımı güzel yapmışlar.

• Telefon fena değil ,ilerde ne olur bilinmez ama kullanılan işletim sistemi işe yaramaz,şu saatten sonra telefonlardan ne bekliyoruz ki,hepsinde wifi si gps'i hepsinde var,zaten yüksek sevyedeki telefonların hepsi hızlı, şimdi bazı arkadaşlar kızacak ama en iyi işletim sistemsi açık kaynak kodla yazılandır,androidin tutulmasının da sebebi budur,telefonların akıllı diye ayırt edilmesinin ana sebebi uygulamalar değil midir,isterse 4 çekirdekli bilmem kaç ram koysunlar,adam akıllı uygulama olmadıktan sonra ne işe yarayacak,artık telefona değil yazılım desteğine bakmak gerekiyor
  • işletim sistemi bence akıcı ama nokianın önce bu telefonu1 1 800tl civarı sunarsa yine yanlış yapar, aynı paraya çok daha iyi alternatifler var. ama yine de çok iyi bi iş yaptık herkes alır bunu diye o fiyattan sunacaklarını düşünüyorum
  • Arayüzünde Aşırı büyük yazılar var.Yer kaplamak için yapmışlar galiba.Arayüzüde okadar iyi değil bana göre çok basit....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Arayüzünde Aşırı büyük yazılar var.Yer kaplamak için yapmışlar galiba.Arayüzüde okadar iyi değil bana göre çok basit....

Menüde gezinmek bile eğlenceli değil. Arasıra menüde gezmek ister ama bunda menüde gezmek bile sıkıcı. Hiçbir göze hitap edilebirliği yok. Aşırı basit ama gözü yoran bir arayüz.

• krandaki kisa yollarin kare seklinde kimildiyor ve canli bir sekilde yazilarin gecebiliyor olmasi benim gibi kücük ayrintilara dikkat eden kullanicilar icin cok cezbedici. Donanim olarak da fena sayilmaz su N9 a yazik ettiler olayina da katilmyorm ben wp7 li telefonlari kendim kullandigimda ve sonra N9 u kullandigimda Nokia yi hakli buluyorum wp7 li telefonlar konusunda Deneyimli bir firmanin sistemini kulanmalari ve neredeyse cogu evde bulunan windows isletim sistemi cihazda ve bilgisayardaki uyumu zamanla daha iyi gösterir örnek bakin hemen windows live, ve kinght ile yumlu halde yani bir microsoft ürün kullaniciysaniz Nokia bu konuda tam bir uyum icinde olacak gibi. Lumia olmasada donanim olarak biraz daha üst seviyede bir telefon cikarsa Nokia'dan tercih edilebilr.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.