Şimdi Ara

Nokia'nın en iddialı telefonu Lumia 800 mercek altında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
55.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam adam gibi bir telefon alıyım dedim tüm firmalar beni kararsız bırakmak için elinden geleni yapmaya başladı.

Bu arada lütfen arka planı değiştirin o kadar sırıtıyor ki oraya bakmaktan dinleyemedim.
  • videoyu sonuna kadar izledim. bana göre kullanılabilirlik olarak olmamış. donanım olarak belki ilk defa rakiplerine bu kadar yaklaşabilmiş olabilir ama işletim sistemiyle uyumda çok önemli. ben hiç windows phone kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ama mesela eleman kilit ekranında şifreyi gircek sadece bir kez 1 tuşuna dokunuyor orda üç tane karakter giriyor. hala bu tip sorunlarla mı uğraşcaz. nokia böyle olucaksa hiç olmasın.
  • garip
  • Sonunda adam akıllı bi telefon piyasaya sunuyor nokia iyi şanslar demek düşer :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=8NuzEAQLyKw&feature=related

ne kadar hala az buçuk farklarlada olsa diğer telefonları yakalayamamışsada şuan diğer telefonlara alternatif olacak bi telefon yapmış nokia.
    Bide donanımı ne kadar yükseltsenizde onu iyi kullanabilecek bir yazılım olmadığı sürece güç tüketmekten başka bi işe yaramaz . nokia galiba bunu anladı.

alınası bi telefon ama daha gelişmesi lazım
  • telefon allah için güzel fakat windows mobile rezalet o ne öyle yaa arayüz berbat bunu nasıl yapabiliyorlar anlamış değilim
  • nokia meego yu harcamakla hem yatırımı yazık etti, hem onca emeği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bir Abi

AH NOKIA AH...

Koyacaktin n9a omap4460 i, meego danda destegini cekmeyecektin

Sonra senin diger ureticilerin eline nasil verdigini tartisiyor olacaktik...

N9'da OMAP4460 olsaydı Galaxy S II ve Galaxy Nexus da dahil olmak üzere bütün çift çekirdekli Android cihazları kabak gibi oyardı o yazılımla. Hatta iPhone 4S de buna dahil. OMAP3630 ile bile neler neler yapıyor cihaz. Gerek stabilite, gerek hız, gerekse fonksiyonellik açısından deler geçerdi hepsini.

Hatirlatayim galaxy nexus da omap 4460 kullaniyor

Donanim yazilim olmadan bir hictir.
    Meego donanimi Android ten cok daha iyi kullanir

• nokia bilmem ama windows 7.5 mango yu kullanıyorum HTC HD2 imde, çok ama çok hızlı kasma yaptığı neredeyse hiç olmadı. windows iş yapar aklı başına gelmiş
  • videodaki erdi bey gerçekten işini çok iyi yapmış hiç düşünmeden tüm videoda akıcı anlatıyor elinde telefon yok üstelik video aracılığı ile tebrikler :)
  • videonun başında adam bağırınca kaddafi reyiz aklıma geldi .d
  • microsoft un işlemci vs yi dayatması nokia için iyi olmuş yoksa bu cihazı da 1 ghz den verirlerdi piyasaya ...

WP un alınması için bence min 1 hatta hatta 2 seneye ihtiyacı var (onun da garantisi yok) ... benim kullandığım uygulamaların (oyun hariç) birçoğu daha android e bile gelmedi ... (şimdi hemen atlayıp soran olucaktır genelde finansal amaçlı kritik uygulamalar sayısı çok fazla olmasa da bana gerekiyor) .... yani market in gelişmesi lazım önce bi ...

nokia bu modeli n9 gibi 1000 tl den satarsa tutar ve alınabilir bir cihaz... üzeri nokia ya para kaptırmaktır gibime gelio ...

sonuçta tek çekirdek pentile ekranlı bir telefon (ve amoled in dandik versiyonlarından) ...

not: bu arada ben üretici olsam mühendislik anlamında cidde olarak ekrana yatırım yapardım ... bakın iphone u iphone yapan ekranı oldu ... şimdi sen kalkıp samsung dan eski nesil amoled alıp pazar liderliğine oynaman daha başlamadan biten bir savaş gibi duruyor... ee zaten yazılım savaşını kaybetmişin ....

• Adamın bağırtısı Nokia'nın ne halde olduğunu ortaya koyuyor :D alın ulan bu telefona çok uğraştık dercesine bir feryat :D
  • Goruntulu gorusme icin on kamera yok. bence n9 daha iyi. ama sgs2 ile karsilastirma yapilamaz bile
  • Allah kimseyi nokia'dan şaşırtmasın... Böyle kaliteli marka dünyaya bir kere gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa telefon allah için çok güzelde windows mobile rezalet bu nedir yaa berbat bir arayuz hatta o bile yok
  • Bence baya güzel bir telefon olmuş. Bakalım türkiyeye kaça gelcek
  • Ben aslında Windows Phone'dan ümitliyim ama daha çok yol alması lazım. Microsoft, iOS benzeri kapalı işletim sistemi yapma çabasından vazgeçmeli. Geliştiriciler uğraşsalar Android'den daha iyi duruma gelebilir. Mağazasında yer alan oyunlar Android oyunlardan grafik olarak daha kaliteli. Ben asıl diğer markaların neler yapacağını merak ediyorum. Nokia bu modeliyle de ben de hayal kırıklığı yarattı. Umarım 2. nesilde rakipleriyle baş edebilecek bir model çıkarır. Bu arada "Aweeesssoooommmeeee!" diye bağıran o yöneticiye de buradan "Sakin ol şampiyon!" diye seslenmekten kendimi alamıyorum.
  • N9 un kopyasi olmus ayirt etmek bile zor. Yaziklar olsun sana guzelim n9u harcadin resmen son alicagim telefonun olucak sonra marka olarak ilgilenmiyecegim bir firma olucan gelecegin belli oldu microsoft hakimiyeti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.