Şimdi Ara

Nokia’nın ilk akıllı telefonu ile tanışın: Nokia 6 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia iyidir gelsin yoksa iPhonedan kurtulamıycaz 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saatten sonra tutmaz
  • Heyecanlandıran bir haber olmuş..

Umarım Nokia eski kalitesini tekrar aynı şekilde kullanıcıya ulaştırır.
  • nokia nın eski hali kalmadı.eskiden çok sevdiğimiz 6600 ile alakası yok yani.

sadece adı nokia.nokia sırtından biraz ekmek yemek istemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

o birleşen elleri bir kez daha görmek iphone 10s'i görmekten daha heyecan verici.

Sen yazınca tekrar hatırladım aynen ya ne cihazlardı o zamanlar
  • çince arayüz klasik android tasarımı mat mavi ikonlar sağ üstteki çince yazı imajın içini boşaltmış

gözüm bir meego havası aradı ama cık

• Çoçukluğumuzun efsanesi 3310lar falan. Tekrar adini dahi görmek güzel
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Evet bunu iphone kullanan bir nokiasever olarak ben de farkettim
  • Gelsin çeyrek yıllarda Nokia akıllı telefon bölümü zarar etti haberleri...

Bütün dünyanın batmış bir markanın geri dönmesi için beklediği hayalleriyle yaşıyor bazıları.

Konu başlığı da ayrı bir komedi. Nokia'nın ilk akıllı telefonuymuş
  • Snapdragon 430
  • Şunu android ilk çıktığı yıllarda yapsalardı, android tarafının en güçlü markası olmaya adaydı . Eski günlerine geri gelirler inşallah , çocukluktan gelen bir sempatim var nokia'ya az mı 6600 hayali kurdum zamanında .
  • Bu pazara yeniden gireceklerse max fiyat Xiaomi Mi5 kadar olmalı. O fiyattan girerse gider alirim.
  • Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü :)
  • Nokia yeni amiral gemilerinde lumialardaki gibi oled/amoled kullanırsa bir sonraki telefonum nokia olabilir.
    Piyasada oled ve alt türü ekran kullanan çok az marka var malesef. Bu telefon Çin'de orta seviyeye sunulan deneme sürümü gibi birşey,
    o yüzden firmanın yeni serilerini yorumlamak için şimdilik bu cihazı baz almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullCock

quote:

Orijinalden alıntı: simcell

İşlemci seçimi çok yalnış olmuş en az 610 ile gelmeliydi.

Forumda Nokia'nın akıllı telefonu yok denmiş ama Nokia Belle ile gelen tüm cihazlar akıllı telefondu. Muazzam bir uygulama marketi vardı ve Facebook, Whatsapp, Twitter, WeChat, Here maps gibi birçok uygulama sorunsuz çalışıyordu. Hala da bu uygulamaların bazıları Nokia Belle altında sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

Nokia E7'de Nokia Belle Tanıtımı

Nokia'nın intel ile birlikte Nokia Belle'den sonra birde Android ile benzer tabana sahip MeeGo mobil işletim sistemi denemesi oldu ve MeeGo ile bazı telefonlar çıktı. Ancak uygulama geliştiricilerin markete destek vermemesi sebebiyle MeeGo fazla ilerleyemedi.

Meego kullanılabilecek en kaliteli mobil işletim sistemiydi. Nokia N9'umda severek kulandım. İlk çift tıkla açılma gibi yenilikleri de içeriyordu. Ama onu da Microsoft yedi.

Meego'da sizin dediğiniz gibi iyiydi ama Nokia Belle gibi uygulama geliştiricilerinin ilgisizliği yüzünden yok oldu. Forumda Nokia'nın akıllı işletim sistemi ve telefonu yoktu denmiş ama yalnış bilgi paylaşıldığı için doğrusunu paylaştım sizinde teyit etmeniz güzel oldu.

• Ee yok mu yakın zamanda Çine gidecek

• yuh... ilk yazmış cahil... NOKIA AKILLI telefonu çok sattıran markayı tanımayan tip...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.