Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

çok üst düzey bir telefon bence. her telefonun artıları eksileri vardır ancak bu telefonun artıları kesinlikle diğerlerine göre daha fazla.
  • bence telefona hayranlık duyanlar,telefonda kendılerıne en cok enteresan gelen bir ozellıgı yazsa oyle cok guzel telefon,cok ust duzey telefon vs... yazdıkları hayranlık cumlerının bır anlamı olsa

belkıde kesfetmedıgımız bır ozellıgı sızlerden ogreneceğiz,aksı korler sağırlar bırbırını ağırlar oluyor

yazılan entry'ler sadece yorum ıcermemelı bence ogretıcı de olmalı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Copy Paste özelliği var, mesajlarda ve notlarda kullanıyorum. Ama nette hiç denemedim.
    ScreenSnap diye bir program var onunla telefonun ekranında o an ne varsa bir fotoğrafını alabiliyorsun,
    (internet sayfası, mesaj, menü...vs...) bilmem bu özellik işini görür mü arkadaşım....

quote:

Orijinalden alıntı: ROADEVIL

selam arkadaşlar bir sorum olacak.
    bu telefonun copy-paste özelliği var mı?
    örneğin internette gezinirken herhangi bir yazı metnini tarayıp
    e-posta yada sms e kopyalayabilir miyiz?
    çok tşkler.

gokmay screen snap hala alette yuklumudur?memnunmusun?bu programdan kaynaklanan bır sıkıntı yasadıgını dusundun mu?ovıden mı ındırmıstın?yuklememı tavsıye eder mısın?

• quote:

Arkadaşım FScaller isimli program işini görecektir. Ben de aynısını kullanıyorum. Nette aratabilirsin, bulamazsan özelden yaz bana, evde araştırırım...

quote:

Orijinalden alıntı: keremx

arkadaşlar bu gelen aramalara resim ekleme olayı varya hani, orda resimler full screen çıkmıyor bende ufacık gözüküyor, 6300 larda filan full screen çıkıyor çok hoş oluyordu bunda yapamazmıyız acaba?

gokmay FSCALLER ISIMLI PROGRAMIN MEVCUT MUDUR?MEVCUT ISE BANA MAIL ATABILIR MISIN?
  • gokmay bır gecede cok soru sordum ama,wıpresenter dıye bır sey var ozellıklerde,bunu hıc kullanabıldın mı?nedır bu?

toplantılarda sunum sırasında ayaktayken bır alet ıle projeksıyonun duvarda gosterdıgını bılgısayara dokunmadan değiştirme ıhtıyacım var,işte powerpoıntte dıger sayfaya gecmek gıbı,konusurken bır wıreless bır alet ıle ıkıncı sayfaya gecmek tarzında,

bu ozellık oyle bır seymıdır bılıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

telefon bekleme konumunda iken ekranda yuzer posisyonda kayan digital saat ebatlarını nasıl buyutebılırız,fıkrı olan???

Bahsettiğiniz kayan dijital saati nasıl yapıyoruz?
  • @b_sevki

Telefona hayranlık duyanlar, kendilerine enteresan gelen özelliğini yazsın demişsin burdan başlarsak;
    Bu telefonda benim en hoşuma giden özellikler uzun bekleme + konuşma süresi, sağlam, kullanışlı ve şık bir cihaz olması...Ve otofokuslu başarılı bir kamerasının olması...

screen snap şuan telefonumda yüklü, herhalde oviden yükledim. Benim için her gün kullandığım bir program değil ama zaman zaman ihtiyaç oluyor...

FSCALLER bu cihaza kurmadım, yaptığın alıntı E72 konusundan mı hatırlamıyorum. Bugün için ihtiyaç duymadım buna, belleklerden birinde olabilir...

wıpresenter bunu denemedim hiç, bilgisi olan varsa, en azından işimize yarayan birşey olup olmadığını öğreniriz, ben de merak ettim...
  • Temalar, güç tasarrufu, tarih seçeneği ile yapabilirsin. Bu özellik telefonda var, çok da kullanışlı.
    Görünen saatin, mesaj ve cevapsız ikonlarının daha büyük olmasını istiyorsan Large Time yüklemekte fayda var.
    Yaş ilerledikçe, bazı yazılar küçük gelmeye başlıyor malesef...:)

quote:

Orijinalden alıntı: virsung

• quote:

Orijinalden alıntı: virsung

quote:

telefon bekleme konumunda iken ekranda yuzer posisyonda kayan digital saat ebatlarını nasıl buyutebılırız,fıkrı olan???

evet bılgıyı yayma benden devam etsın,maıl adresını ver sana ılgılı programı ıleteyım,zıra bende gokmaydan almıstım.

akabınde kuruyorsun daha sonra kontrol panelı-->temalar---Zguc tasarrufundan aktıflestırıp kullanıma acıyorsun

valla ben cok emnun oldum,orıjınalındekı cok kullanıssızdı
  • ofis uygulaması altındakı multıscanner çok basarılı,daha gecenlerde tesandan bır dunya paraya cardmanager almıstım,kartvısıtlerı bılgısayarda bulundurayım dıye,
    gerek yokmus,

multıscannerdan actıve ettıgımız card reader ozellıgı bu telefonda o ıslevı goruyor,o kadar para tesana vermek musrıflık olmus,taradıgın kartvısıttekı butun bılgılerı o kısıyle alaklı olarak rehbere anında atıyor.muthısss

hıssedıyorum yaa daha cok ozellıgı var bu aletın
  • quote:

@b_sevki

Telefona hayranlık duyanlar, kendilerine enteresan gelen özelliğini yazsın demişsin burdan başlarsak;
    Bu telefonda benim en hoşuma giden özellikler uzun bekleme + konuşma süresi, sağlam, kullanışlı ve şık bir cihaz olması...Ve otofokuslu başarılı bir kamerasının olması...

screen snap şuan telefonumda yüklü, herhalde oviden yükledim. Benim için her gün kullandığım bir program değil ama zaman zaman ihtiyaç oluyor...

FSCALLER bu cihaza kurmadım, yaptığın alıntı E72 konusundan mı hatırlamıyorum. Bugün için ihtiyaç duymadım buna, belleklerden birinde olabilir...

wıpresenter bunu denemedim hiç, bilgisi olan varsa, en azından işimize yarayan birşey olup olmadığını öğreniriz, ben de merak ettim...

Sürekli sunum yapma durumda olan iş adamlarının imdadına ise WiPresenter adlı Psiloc firmasının kablosuz sunum aracı yetişiyor. Yazılımı kullanarak telefonunuzu bir uzaktan kumanda gibi kullanıp, kablosuz bağlantı destekli herhangi bir ortamdan sunumunuza ulaşabiliyorsunuz

wiprenster sanırım tam benım ıhtıyacım olans sey,yukarıdakı gıbı bır bılgı yakaladım ınternette bır yerlerde,çözecez bakalım

1

• çoğu kişi E72'nin kamerasının carl zeiss olduğunu bilmez.
  • Daha önce hiç duymadım ve bu bilgi nokia sitesinde dahi yok, carl zeiss lens olduğunu hiç sanmıyorum.

quote:

çoğu kişi E72'nin kamerasının carl zeiss olduğunu bilmez.
  • quote:

çoğu kişi E72'nin kamerasının carl zeiss olduğunu bilmez.

O bilen azınlık nereden biliyormuş
  • quote:

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-e72/ozellikler burada yazıyor

hakketten carl zeiss 'mış.

ama sanki bende duo serisinden bir samsung vardı,ilk zamanlar foto ve video çekımı ona göre biraz kotu gıbı gelmıstı bu cıhazda,gercı son zamanlarda alıştım,ve o dusuncem yok ama ben bunu alısmıs olmaya baglıyordum demekkı

aletın kamerası ıyıymıs dıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 18 Şubat 2012; 18:19:03 >
  • gokmay screen snap'ı yollayacaktın

b_sevki@yahoo.com
  • Carl Zeiss ifadesi sadece video kısmında yazılmış, fotoğraf kısmında yazılmamış, hatalı bir bilgi olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Nokia'nın Carl Zeiss'li cihazlarında arkada kamera kısmında bu yazıyor...Örnekleri aşağıda...

quote:

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-e72/ozellikler burada yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 18 Şubat 2012; 20:17:45 >

• Ovide Best Screen Snap var, ordan yükledim herhalde ben de, bir bak bakalım...

quote:

gokmay screen snap'ı yollayacaktın

b_sevki@yahoo.com
  • quote:

Hakikaten yazıyor Ama bana biraz garip geldi, ben telefonu almadan önce yerli yabancı birçok sitede incelemesine baktım kimse bahsetmiyordu bundan ayrıca Nokia Carl Zeiss kullandığı modellerde bir taraflarına yazıyor E72'de neden vurgulamamış ? Biraz araştırayım bu konuyu belki hatalı filan yazmış olabilirler. Birde şu var, E72'nin kamerası birçok 5mp kameralı telefondan çok daha net ve temiz resimler çıkarabiliyor, ışığı güzel yakaladığınızda oldukça şaşırtıcı sonuçlar alabiliyorsunuz ben bunu ne iphone'da ne blackberry'lerde gördüm, telefonumun bu yönünün beklenmedik performans sergilemesi beni sevindiriyor açıkcası

• 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.