Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e72 nin internet tarayısından sayfa açıkken 2. bir sayfayı açmaya çalıştığında yeterli hafıza yok hafıza dolu diyor ve kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar sorunsuz çiziksiz genpa garantili e-72 telefonumu satıyorum 395 liraya. İlgilenenen pm atsın garantisinin ve telefonun her açıdan çekilmiş fotoğraflarını gönderebilirim.(kulaklık şarj usb bileklik ayrıca satın almış olduğum 4 gb hafıza kartı telefonun kututsuyla beraber verilecektir. 1 yıla yakın garantisi var faturasını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

quote:

Orijinalden alıntı: cilekci

Arkadaşlar herkese merhaba. Bende bir E72 kullanıcısı olarak 2 adet sorum var.
    1. internete sadece telefondan ulaşabileceğim bir yerde 3 ay daha kalıcam (anladınız muhtemelen:) Youtube'da izlediğim videoları nasıl telefonuma kaydedebilirim? Youtube programını telefona indirdim, videolarıda izliyorum ancak kaydedemiyorum.
    2. Telefonumda bulunan 30mb'lık video dosyasını internete upload yapıp ailemle paylaşmak istiyorum. yahoo ve gmail mobil mailler üzerinden olmuyor. Dropbox adında daha ömceden kullandığım bir programın sitesine girdim mobil sürümü varmı die ancak sadece iphone ve android telefonlar için var. **** deneyicem son olarak free account üzerinden.
    NOT: 1gb'lık internet paketi aldım.
    Eğer yardımcı olursanız birden çok kişiyi sevindireceksiniz. Herkese teşekkürler.

İlk sorunu ben cevaplayım ;

Youtube den giriş yaptığın zaman dosyayı real playerde açıyor.Video bitince dosya kaydedilsin mi diye soruyor zaten

... tekrar internete bağlanıyor izlerken. avi mp4 ya da flv formatında hafızaya kaydetmiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: pandistanbul

quote:

quote:

1. internete sadece telefondan ulaşabileceğim bir yerde 3 ay daha kalıcam (anladınız muhtemelen:) Youtube'da izlediğim videoları nasıl telefonuma kaydedebilirim? Youtube programını telefona indirdim, videolarıda izliyorum ancak kaydedemiyorum.
    2. Telefonumda bulunan 30mb'lık video dosyasını internete upload yapıp ailemle paylaşmak istiyorum. yahoo ve gmail mobil mailler üzerinden olmuyor. Dropbox adında daha ömceden kullandığım bir programın sitesine girdim mobil sürümü varmı die ancak sadece iphone ve android telefonlar için var. **** deneyicem son olarak free account üzerinden.
    NOT: 1gb'lık internet paketi aldım.
    Eğer yardımcı olursanız birden çok kişiyi sevindireceksiniz. Herkese teşekkürler.

Youtube den giriş yaptığın zaman dosyayı real playerde açıyor.Video bitince dosya kaydedilsin mi diye soruyor zaten

... tekrar internete bağlanıyor izlerken. avi mp4 ya da flv formatında hafızaya kaydetmiyor yani.

herhangı bı program olmadan kaydetmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno_67

e72 nin internet tarayısından sayfa açıkken 2. bir sayfayı açmaya çalıştığında yeterli hafıza yok hafıza dolu diyor ve kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim

arka planda çalışan programları kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

quote:

quote:

...

Ben de onu dedim. Ama dediği gibi real playerda öyle bir şey var ve yanlış anlaşılıyor sanırım.

• Anladım.Yanlış biliyormuşum ben pardon..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

quote:

quote:

...

Ben de onu dedim. Ama dediği gibi real playerda öyle bir şey var ve yanlış anlaşılıyor sanırım.

onu sadece yer ımlerıne kaydedıyor gıbı düşünün adresi kaydidiyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

Orijinalden alıntı: inferno_67

e72 nin internet tarayısından sayfa açıkken 2. bir sayfayı açmaya çalıştığında yeterli hafıza yok hafıza dolu diyor ve kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim

arka planda çalışan programları kapatın.

eyvallah hocam
  • arkadaşlar netqin mobile guard yükledim ama whatsapp'ı kapatamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

arkadaşlar netqin mobile guard yükledim ama whatsapp'ı kapatamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

2.sırada başlatma yöneticisi var oradan whatsapp'ı devre dışı yaparsanız kapanıyor ben böyle kapatmıştım.
  • Arkadaşlar dün ovi güncellemesi geldi. Güncelleme sonrasında ovideki tüm uygulama, oyun, video vb. şeylerin simgeleri resimler halinde telefona kaydolmaya başladı. Görüntülere girdiğimide bir sürü simgeyi silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KaSKeT_

Arkadaşlar dün ovi güncellemesi geldi. Güncelleme sonrasında ovideki tüm uygulama, oyun, video vb. şeylerin simgeleri resimler halinde telefona kaydolmaya başladı. Görüntülere girdiğimide bir sürü simgeyi silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

aynı sorunu ben de yaşıyorum telefon hafızasına images diye kaydediyor ovi iyice şaşırdı
  • quote:

Arkadaşlar dün ovi güncellemesi geldi. Güncelleme sonrasında ovideki tüm uygulama, oyun, video vb. şeylerin simgeleri resimler halinde telefona kaydolmaya başladı. Görüntülere girdiğimide bir sürü simgeyi silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Symbian'ın en büyük saçmalıklarından biri bu malesef. Program/oyun dosyalarının görüntülerini galeride de gösteriyor. Saçmalık. Bu yüzden bi sistem yöneticisi ile o dosyaları gizliyorum ben çok lazım olan bir program ise. Değilse siliyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Symbian'ın en büyük saçmalıklarından biri bu malesef. Program/oyun dosyalarının görüntülerini galeride de gösteriyor. Saçmalık. Bu yüzden bi sistem yöneticisi ile o dosyaları gizliyorum ben çok lazım olan bir program ise. Değilse siliyorum zaten.

eee ovi guncellemesi yapmazsak ne olur ki?eskı surumde oyle bır sey yok!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

eee ovi guncellemesi yapmazsak ne olur ki?eskı surumde oyle bır sey yok!!!

Ben yapmam şahsen. Gerek de yok zaten şimdilik.

• quote:

birisi sormuş twitter'da çooook açıklayacı bir cevap vermişler...

• valla sunun kadar sarj suresını samsungun bır akıllı telefonu verebılse yada iphone 4 te olsa arkama bıle bakmam,lısedekı yegenlerden bırıne gonderırım bu aletı,e72nın akıllılıgı anca onların duzeyınde ama dıger akıllı telefonların batarya surelerı çok kısa

nokıa dakı pıskınlıge de bak manuel sılebılırsınız demıs,kardesım nıye kaydedıyor ayarlada kaydetmesın.adam gıbı guncelleme hazırlasana,test etsene,3-5 kıs belırle onlara deneme surumunu yaptırt onların gerı beslemelerını alıpda yayımlasana guncellemeyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

valla sunun kadar sarj suresını samsungun bır akıllı telefonu verebılse yada iphone 4 te olsa arkama bıle bakmam,lısedekı yegenlerden bırıne gonderırım bu aletı,e72nın akıllılıgı anca onların duzeyınde ama dıger akıllı telefonların batarya surelerı çok kısa

nokıa dakı pıskınlıge de bak manuel sılebılırsınız demıs,kardesım nıye kaydedıyor ayarlada kaydetmesın.adam gıbı guncelleme hazırlasana,test etsene,3-5 kıs belırle onlara deneme surumunu yaptırt onların gerı beslemelerını alıpda yayımlasana guncellemeyı.

Sırf şarj süresinden yırtıyor zaten cihaz yoksa akıllı filan hikaye, birşey değil bunun yüzünden bende olan aklımı yitireceğim. Bazen cihazın tepkileri o kadar gecikiyor ki, mesela rehbere ulaşmak istiyorum bir süre bekletiyor bazen anında açıveriyor, kamerası ile resim çekmeye kalktığımda çektiği resim bir süre ekranda kalıyor ve telefon donuyor,galeriden resim açıyorum yine aynı şekilde toparlaması zaman alıyor,tuş kilidi koyayım diyorum hooop mesaj okuyucu başlıyor okumaya . Yıllardan beri nokia kullanıyorum ama ne bileyim bir daha symbian sistem kesinlikle almam zaten piyasada daha ne kadar bulunur o da var. Belle ile akıcı bir hale gelmiş sistem ama uygulama mağazası yönünden inanılmaz derecede zayıf.. Kıble bulucu, dini hikayeler, dualar vs isterseniz sıkıntı yok ama başka program yok ıvır zıvır bir çalışıp bir çalışmayan uygulamalar var. Bir ara uygulama yüklerken cihazı ingilizce'ye çevirmezsek uygulama açılmıyordu filan, ne rezalet bir durum. Örneğin şimdi Ovi güncellemesi sıkıntı oluşturuyor. Şu Lumia 900 veya 910 çıktığında cihazı değiştirmeyi düşünüyorum, ufak ufak hergün şarj etmeyi göze alır hale geliyorum

• http://www.gsmarena.com/nokia_e72-review-422p4.php

BU LINKTE NEDEN KONUSURKEN ALETI KULAGIMIN ICINE SOKASIM GELDIGINI AÇIKLIYOR,SORUN BENIM KULAKLARDA DEĞİLMIS.SPEAKERPHONE TEST DE ORTALAMANIN ALTINDA KALMIŞ
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.