Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar E72 telefonumdan 2 gündür ses alamıyorum. Telefonu kulağıma götürdüğümde ses gelmiyor. Yalnızca handsfree yi aktif edince ses alabiliyorum. Telefonu resetledim. Olmadı firmware güncellemesi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce ne olmuş olabilir. Hoparlör bozulsa dışarı nasıl ses verebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Arkadaşlar E72 telefonumdan 2 gündür ses alamıyorum. Telefonu kulağıma götürdüğümde ses gelmiyor. Yalnızca handsfree yi aktif edince ses alabiliyorum. Telefonu resetledim. Olmadı firmware güncellemesi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce ne olmuş olabilir. Hoparlör bozulsa dışarı nasıl ses verebiliyor?

bozuk olan öndeki ahizedir hocam.
    handsfree de arkadaki hoparlörden ses veriyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanaltintop

quote:

Arkadaşlar E72 telefonumdan 2 gündür ses alamıyorum. Telefonu kulağıma götürdüğümde ses gelmiyor. Yalnızca handsfree yi aktif edince ses alabiliyorum. Telefonu resetledim. Olmadı firmware güncellemesi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce ne olmuş olabilir. Hoparlör bozulsa dışarı nasıl ses verebiliyor?

Haklı olabilirsin hocam. Peki tek çare teknik servis mi? yoksa ben değiştirebilir miyim o parcayı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burhanaltintop

quote:

Haklı olabilirsin hocam. Peki tek çare teknik servis mi? yoksa ben değiştirebilir miyim o parcayı.

sizin değiştirmeniz zor hocam garantisi devam ediyorsa teknik servise götürmenizi tavsiye ederim.

• Garantisi var hocam dediğin gibi yapacağım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KaSKeT_

Arkadaşlar dün ovi güncellemesi geldi. Güncelleme sonrasında ovideki tüm uygulama, oyun, video vb. şeylerin simgeleri resimler halinde telefona kaydolmaya başladı. Görüntülere girdiğimide bir sürü simgeyi silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hala bir düzeltme gelmedi Nokia'dan. Koskoca Nokia'nın böyle çocukça bir hata yapması gerçekten komik. Herhalde hayatımda son kez kullanıyorum symbian'lı bir telefon. E72 gerçekten Nokia'nın son zamanlarındaki kötü gidişatının aksine iyi bir telefon. Ama symbian bu telefonu da mahvetmeyi başarıyor.
  • wiprensenter işi çözmüş birisi okusa ya bu yazdığı mıda ,nasıl oldugunu bana anlatsa ne guselll olurdu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

Arkadaşlar dün ovi güncellemesi geldi. Güncelleme sonrasında ovideki tüm uygulama, oyun, video vb. şeylerin simgeleri resimler halinde telefona kaydolmaya başladı. Görüntülere girdiğimide bir sürü simgeyi silmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

birisi sormuş twitter'da çooook açıklayacı bir cevap vermişler...

Bu kadar lüzumsuz, bu kadar saçma başka bi cevap olamaz heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

birisi sormuş twitter'da çooook açıklayacı bir cevap vermişler...

Bu kadar lüzumsuz, bu kadar saçma başka bi cevap olamaz heralde.

bu nedir ya şaka gibi

• 21.02.2012 tarihinde ankara-kvk ya çiziksiz olarak yolladığım cihazım bugün çizikler içinde elime ulaştı.
    Kvk ya kargoyla yollayacaklar 2-3 kez olmadı 5-6 kez düşünsün derim.
  • merhaba telefonu yeni aldım ama hiç kullanmayı bilmiyorum navigasyonu şusu busu nasıl yükleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

21.02.2012 tarihinde ankara-kvk ya çiziksiz olarak yolladığım cihazım bugün çizikler içinde elime ulaştı.

Benım telefonumda cokmustu 4 aylıkken. Ekranda hıc cızık yoktu. Geldıgınde ekran berbat olmustu. Insan ekrana bı koruma bandı yapıstırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

merhaba telefonu yeni aldım ama hiç kullanmayı bilmiyorum navigasyonu şusu busu nasıl yükleyeceğiz

bilgisayarına Nokia Suite programını kur. yanında verilen cd'de vardır ama gerek yok. Nokia Suite yaz Google'a çıkar. telefonunu pc'ye bağladığın zaman buradan işlem yapacaksın. haritaları buradan kuracaksın. tavsiyem her ay yurtdışına filan gitmiyorsan Türkiye haricini yükleme. olur da gidecek olursan sonra yükleyebiliyorsun. çok fazla yer kaplıyor çünkü. haa bir de diğer her şey gibi bunu da hafıza kartına kaydetmeyi unutma. çünkü telefon hafızası çabuk doluyor ve performansı düşüyor...

ayrıca Nokia Suite açmışken güncellemeleri de yap. Yeniyse vardır birkaç güncelleme..

Uygulama/program tavsiyesi istersen birkaç program önerebilirim. Whatsapp, Skype, Nimbuzz, M-Guard, Google Maps...

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

wiprensenter işi çözmüş birisi okusa ya bu yazdığı mıda ,nasıl oldugunu bana anlatsa ne guselll olurdu???

Arkadaşım bir kere daha sormuştun galiba. Madem bu kadar önemli anlatayım :)
    Biraz uğraştıktan sonra çözebildim ben de.

WiPresenter ile bilgisayardaki PowerPoint dosyalarını yönetme:

1- Öncelikle bilgisayarda şu programın kurulu olması gerekiyor.http://shop.psiloc.com/d/pc/Psiloc_Wireless_Presenter_Desktop.exe
    2- Kurduktan sonra programı çalıştır.
    3- Telefondan WiPresenter'ı aç... Bilgisayarın bluetooth'u açık olmalı bu arada..
    4- Options/Connect/Form list buradan bilgisayarını seç.
    5- Bilgisayara istek gelecek, oradan kabul etmen gerek.
    6- Bundan sonrası kolay. Options kısmından show presantations filan var. Halledebilirsin sanırım ;)

• mobile guard başlatma yöneticisinden programları kapatıyorum yalnız, her açtığımda telefonu garmin ve ovi maps den bir dosya çalışıyor ve bunlar başlatma yöneticisinde gözükmüyor manuel olarak kapatıyorum bunu nasıl engellerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

21.02.2012 tarihinde ankara-kvk ya çiziksiz olarak yolladığım cihazım bugün çizikler içinde elime ulaştı.

Benım telefonumda cokmustu 4 aylıkken. Ekranda hıc cızık yoktu. Geldıgınde ekran berbat olmustu. Insan ekrana bı koruma bandı yapıstırır.

Moralim çok bozuldu.Alındığı günden beri koruma jilatini ve kılıfla kullanılan, çiziksiz olan telefonum kvk servisinde aynı muameleyi görmemiş.!

Kutudan çıkardım baktım ki ekranı,arka kapağı ve klavyenin alt kısmında çizikler mevcut.Telefon açıp şikayet ettim.Tekrar yollayın not aldım buraya dediler.Telefonu orjinal kutusuyla yollamıştım oda gelmedi!Onu da ilettim telefondaki arkadaşa.Görüşme sonlandıktan sonra telefonu şarja taktım , fakat sürekli " enerji kaynağından çekin, enerji kaynağına takın " uyarısı veriyordu.Temassızlık vardı.Klavyenin altındaki metal kısımda hafif ayrılma mevcuttu.

Anladım ki cihazım kvk servisinde yüksek bi yerden düşürülmüş !! Çiziklerin, temassızlığın ve klavyenin altındaki parçanın ayrılma sebebi buymuş.Şarj girişinin hallolmasını, kapak değişimi ve yolladığım orjinal kutusuyla tarafıma iade edilmesini istedim.Günlük min 10 tane de şikayet maili atıyorum.Bekliyoruz bakalım...

Çok sinirliyim çok..
    .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

Moralim çok bozuldu.Alındığı günden beri koruma jilatini ve kılıfla kullanılan, çiziksiz olan telefonum kvk servisinde aynı muameleyi görmemiş.!

Kutudan çıkardım baktım ki ekranı,arka kapağı ve klavyenin alt kısmında çizikler mevcut.Telefon açıp şikayet ettim.Tekrar yollayın not aldım buraya dediler.Telefonu orjinal kutusuyla yollamıştım oda gelmedi!Onu da ilettim telefondaki arkadaşa.Görüşme sonlandıktan sonra telefonu şarja taktım , fakat sürekli " enerji kaynağından çekin, enerji kaynağına takın " uyarısı veriyordu.Temassızlık vardı.Klavyenin altındaki metal kısımda hafif ayrılma mevcuttu.

Anladım ki cihazım kvk servisinde yüksek bi yerden düşürülmüş !! Çiziklerin, temassızlığın ve klavyenin altındaki parçanın ayrılma sebebi buymuş.Şarj girişinin hallolmasını, kapak değişimi ve yolladığım orjinal kutusuyla tarafıma iade edilmesini istedim.Günlük min 10 tane de şikayet maili atıyorum.Bekliyoruz bakalım...

Çok sinirliyim çok..
    .

Cok uzuldum arkadasım.

Bende gonderırken epey tedırgın olmustum kı geldıgınde de telefonu garantı kagıtlarına lastıkle sarıp gondermısler kutusuz gıttı yanı.

Bende epey sınırlendım ama buna sukur dıyıp bıraktım.

Sızın arıza neydıde gonderdınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 29 Şubat 2012; 18:56:00 >

• Telefon genel profilde olmasına karşın sesi çıkmıyordu.Titreşimi de çalışmıyor , sadece optik nav. ışığı yanıp sönüyordu.Donmaya da başlayınca ilk format attım düzelmedi , yollayayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

wiprensenter işi çözmüş birisi okusa ya bu yazdığı mıda ,nasıl oldugunu bana anlatsa ne guselll olurdu???

Arkadaşım bir kere daha sormuştun galiba. Madem bu kadar önemli anlatayım :)
    Biraz uğraştıktan sonra çözebildim ben de.

WiPresenter ile bilgisayardaki PowerPoint dosyalarını yönetme:

1- Öncelikle bilgisayarda şu programın kurulu olması gerekiyor.http://shop.psiloc.com/d/pc/Psiloc_Wireless_Presenter_Desktop.exe
    2- Kurduktan sonra programı çalıştır.
    3- Telefondan WiPresenter'ı aç... Bilgisayarın bluetooth'u açık olmalı bu arada..
    4- Options/Connect/Form list buradan bilgisayarını seç.
    5- Bilgisayara istek gelecek, oradan kabul etmen gerek.
    6- Bundan sonrası kolay. Options kısmından show presantations filan var. Halledebilirsin sanırım ;)

yeap yarın,deniyorum,
    thanks

• arkadaşlar slm ben bugun itibari ile vodafone 25 tl lik pakete geçtim ancak internet bağlantılar her iki seçenek asla olmasına, sürekli bağlantıyı kesmeme rağmen kendiliğinden nete bağlanıyor. Etkin bağlantılardan Vodafone Interneti seçip bağlantıyı kes dedikden sonra bir bakıyorum tekrar bağlanmış konuyu geriye dönük okudum ancak tek gördüğüm asla seçenekleriydi.
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.