E71 TÜRKİYEDE,sıfır olarak en ucuz media markt'e 759TL. cihaz singapurda malezyada finlandiyada pakistanda,ingilterede tam anlamıyla cıktı.hemen hemen hergün 1 ülkede satısa cıkıyor.Aralığa doru anca cıkcak sanırım bazen dayanamayıp SE W995 alıyım diorum cok canımı sıkıyor nokiayanın bu bekletme politikası arıyıp sövesim gelio cagrı merkezindekilere
Yakında gelir TR'ye firmware dosyası ve TR ürün kodları yayınlandı.
11.11.09 BB5 E72 21.024 v1 EURO added
NOKIA E72 RM-530 0587336 TURKEY QW BLACK 0587277 TURKEY QW BROWN 0584254 TURKEY QW GREY
sanirim turkiye ye kahve rengi gelmiyor abd telefon fiyati unloack olarak 485$ + 7.75 vergi ( her eyalette vergi degisik ohio 7.75 )
Gelsin de Black ve Silver renkleride yeter :))))
Anlamadığım durum şu; Dünyada en hızlı ve en çok telefon değiştiren ülke Türkiye'ye neden Pakistan kadar Singapur kadar öncelik tanımazsın ey Nokia! Üstelik Türkiye Nokia'nın kalelerinden birisidir Dünyada! El üstünde tutacağı yerde bekletiyor..Hiç yakışmıyor!! Anlamsız !! Madem çıkardın her ülkeye aynı tarihte satışa sun...
Bir diğer bakış açısıda gecikmeyle ilgili olarak ; Genelde ilk çıkan telefonların yazılımlarında özellikle sıkıntı çıkar her ne kadar da testler yapılsada..Bu çıkan sıkıntıları ve sorunları ilk dağıttıkları yerlerde görüp geri kalan ülkerelere sıkıntısı ve sorunlari giderilmiş yazılım gönderilmesi :)))
Nokia E72 Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-8 Nokia MicroSD4GB (cihaz içinde) Nokia MicroUSB veri kablosu CA-101 Nokia Stereo Kulaklık WH-601 Nokia Batarya BP-4L Taşıma kılıfı ve askısı Temizleme bez Kullanım Kılavuzu Nokia Eseries Deneyim Broşürü Nokia PC Suite (sürüm 7.1), microSD kartta
Satış paketi içeriği Nokia E72 Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-8 Nokia MicroSD4GB (cihaz içinde) Nokia MicroUSB veri kablosu CA-101 Nokia Stereo Kulaklık WH-601 Nokia Batarya BP-4L Taşıma kılıfı ve askısı Temizleme bez Kullanım Kılavuzu Nokia Eseries Deneyim Broşürü Nokia PC Suite (sürüm 7.1), microSD kartta Kutu içeriğindeki servisler: - Haritalar - Nokia Messaging destekli
Sitede üste farklı, alta farklı yazmışlar, şimdi farkettim. Bir önceki mesajımda bahsettiğim şeyler üstte yok. . Alem bu nokia ya...:)
quote:
Orijinalden alıntı: EvrimS
Satış paketi içeriği Nokia E72 Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-8 Nokia MicroSD4GB (cihaz içinde) Nokia MicroUSB veri kablosu CA-101 Nokia Stereo Kulaklık WH-601 Nokia Batarya BP-4L Taşıma kılıfı ve askısı Temizleme bez Kullanım Kılavuzu Nokia Eseries Deneyim Broşürü Nokia PC Suite (sürüm 7.1), microSD kartta Kutu içeriğindeki servisler: - Haritalar - Nokia Messaging destekli
Ereyonda çok yakında diyor hadi hayırlısı.
arkadaşlar dün doğubankta nokia e72 gelmişmi diye bir araştırma yaptım ve yarın akşama doğru (yani bugun akşam) geleceğini söyleyen bir dükkan buldum.
Dün nokia ile görüştüm müşteri hizmetleri önümüzdeki haftasonu itibariyle satışa sunulacağı bilgisini verdi ancak fiyat konusunda halen net bir bilgi yok!!! Gelsin artık e72 kolay kolay telefon değiştirmem heralde bu telefon beni çok uzun yıllar arıza vermediği sürece idare edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı
Dün nokia ile görüştüm müşteri hizmetleri önümüzdeki haftasonu itibariyle satışa sunulacağı bilgisini verdi ancak fiyat konusunda halen net bir bilgi yok!!! Gelsin artık e72 kolay kolay telefon değiştirmem heralde bu telefon beni çok uzun yıllar arıza vermediği sürece idare edecektir.
Uzun yillar kullanım konusunda sana katiliyorum Teknoloji Uzmani. Gerek bünyesinde barındırdıgı işlemcisi olsun,media özellikleri olsun,business (e-posta,instant messaging-anında mesajlaşma)ofis yetekleri yönü olsun, voip, 3G, GPS, Wifi, 16GB SD kart desteklemesi, 3.5mm kulaklık girişi, Yüksek hızlı micro usb konnektor, 1500MAh bataryası, QWERTY klavyesi, haritalar, pusula ve touchpad (trackpad) bulunmasi...daha ne olsun....
Hem kişisel hayatında hemde iş hayatında hep yanında !!!
telefon ha geldı ha gelecek dıye aylarca bekledım sonra dayanamadım e63 aldım
Fazla bekletildiği konusunda seninle hemfikirim.Bencede cok bekletti bizleri Nokia.Şunuda söylemeden geçemeyecegim...Simdi sen E63 aldın ya ama bi gözün hep E72 de kalacak..Yani bende öyle olur genelde bu tür durumda oldugum zamanlarda :)))
quote:
Orijinalden alıntı: memolix
Fazla bekletildiği konusunda seninle hemfikirim.Bencede cok bekletti bizleri Nokia.Şunuda söylemeden geçemeyecegim...Simdi sen E63 aldın ya ama bi gözün hep E72 de kalacak..Yani bende öyle olur genelde bu tür durumda oldugum zamanlarda :)))
evet haklısın ama şimdi çıksa bile Allah bilir ne fiyatla çıkar daha sonrası için alınabilir
Bugün nokia ile konustum kasımı son haftası cıkıcak dedi.genpayla konustum stoklarımıza girmedi aralık sonu dedi.KVKda 2009un sonlarına dogru dedi.Bu ne aptallık 3GS ALICAM o olucak
sabredin arkadaslar bisey olmaz. bu nokia hep boyle yapiyor ii telefonlari bekletiyor :)
arkadaşlar telefon doğubanka düşmüş biraz önce aradım ve fiyat olarak 1300 tl gibi uçuk bir rakam verdi satıcı
quote:
Orijinalden alıntı: miraclees
arkadaşlar telefon doğubanka düşmüş biraz önce aradım ve fiyat olarak 1300 tl gibi uçuk bir rakam verdi satıcı