Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E71 TÜRKİYEDE,sıfır olarak en ucuz media markt'e 759TL. cihaz singapurda malezyada finlandiyada pakistanda,ingilterede tam anlamıyla cıktı.hemen hemen hergün 1 ülkede satısa cıkıyor.Aralığa doru anca cıkcak sanırım bazen dayanamayıp SE W995 alıyım diorum cok canımı sıkıyor nokiayanın bu bekletme politikası arıyıp sövesim gelio cagrı merkezindekilere
  • Yakında gelir TR'ye firmware dosyası ve TR ürün kodları yayınlandı.

11.11.09 BB5 E72 21.024 v1 EURO added

NOKIA E72 RM-530
    0587336 TURKEY QW BLACK
    0587277 TURKEY QW BROWN
    0584254 TURKEY QW GREY
  • sanirim turkiye ye kahve rengi gelmiyor abd telefon fiyati unloack olarak 485$ + 7.75 vergi ( her eyalette vergi degisik ohio 7.75 )
  • Gelsin de Black ve Silver renkleride yeter :))))

Anlamadığım durum şu; Dünyada en hızlı ve en çok telefon değiştiren ülke Türkiye'ye neden Pakistan kadar Singapur kadar öncelik tanımazsın ey Nokia! Üstelik Türkiye Nokia'nın kalelerinden birisidir Dünyada! El üstünde tutacağı yerde bekletiyor..Hiç yakışmıyor!! Anlamsız !! Madem çıkardın her ülkeye aynı tarihte satışa sun...

Bir diğer bakış açısıda gecikmeyle ilgili olarak ; Genelde ilk çıkan telefonların yazılımlarında özellikle sıkıntı çıkar her ne kadar da testler yapılsada..Bu çıkan sıkıntıları ve sorunları ilk dağıttıkları yerlerde görüp geri kalan ülkerelere sıkıntısı ve sorunlari giderilmiş yazılım gönderilmesi :)))

Boşa dememiş atalarımız...Zaman herşeyin ilacıdır..Sabır diyorum..!!!

• Bu arada az önce incelediğim Nokia'nin resmi sitesi üzerinden "Online Store" dan satışa sunulan ülkeler aşağıdaki gibidir;

• Hollanda
  • Almanya
  • Çin
  • İngiltere
  • İsveç
  • Polonya
  • http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-e72/ozellikler
    Kılıf, askı ve temizleme bezi nokia sitesinde kutu içeriğinde görünmüyor.
    Askı ve bez çok önemli değil belki ama kılıf mutlaka olmalıydı....

Nokia E72
    Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-8
    Nokia MicroSD4GB (cihaz içinde)
    Nokia MicroUSB veri kablosu CA-101
    Nokia Stereo Kulaklık WH-601
    Nokia Batarya BP-4L
    Taşıma kılıfı ve askısı
    Temizleme bez
    Kullanım Kılavuzu
    Nokia Eseries Deneyim Broşürü
    Nokia PC Suite (sürüm 7.1), microSD kartta

• Satış paketi içeriği
    Nokia E72
    Nokia Batarya BP-4L
    Taşıma kılıfı ve askısı
    Temizleme bez
    Kullanım Kılavuzu
    Kutu içeriğindeki servisler:
    - Haritalar
    - Nokia Messaging destekli
  • Sitede üste farklı, alta farklı yazmışlar, şimdi farkettim. Bir önceki mesajımda bahsettiğim şeyler üstte yok. . Alem bu nokia ya...:)

quote:

Orijinalden alıntı: EvrimS

Satış paketi içeriği
    Nokia E72
    Nokia Batarya BP-4L
    Taşıma kılıfı ve askısı
    Temizleme bez
    Kullanım Kılavuzu
    Kutu içeriğindeki servisler:
    - Haritalar
    - Nokia Messaging destekli
  • Ereyonda çok yakında diyor hadi hayırlısı.
  • arkadaşlar dün doğubankta nokia e72 gelmişmi diye bir araştırma yaptım ve yarın akşama doğru (yani bugun akşam) geleceğini söyleyen bir dükkan buldum.
  • Dün nokia ile görüştüm müşteri hizmetleri önümüzdeki haftasonu itibariyle satışa sunulacağı bilgisini verdi ancak fiyat konusunda halen net bir bilgi yok!!!
    Gelsin artık e72 kolay kolay telefon değiştirmem heralde bu telefon beni çok uzun yıllar arıza vermediği sürece idare edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı

Dün nokia ile görüştüm müşteri hizmetleri önümüzdeki haftasonu itibariyle satışa sunulacağı bilgisini verdi ancak fiyat konusunda halen net bir bilgi yok!!!
    Gelsin artık e72 kolay kolay telefon değiştirmem heralde bu telefon beni çok uzun yıllar arıza vermediği sürece idare edecektir.

Uzun yillar kullanım konusunda sana katiliyorum Teknoloji Uzmani. Gerek bünyesinde barındırdıgı işlemcisi olsun,media özellikleri olsun,business (e-posta,instant messaging-anında mesajlaşma)ofis yetekleri yönü olsun, voip, 3G, GPS, Wifi, 16GB SD kart desteklemesi, 3.5mm kulaklık girişi, Yüksek hızlı micro usb konnektor, 1500MAh bataryası, QWERTY klavyesi, haritalar, pusula ve touchpad (trackpad) bulunmasi...daha ne olsun....

Hem kişisel hayatında hemde iş hayatında hep yanında !!!

• telefon ha geldı ha gelecek dıye aylarca bekledım
    sonra dayanamadım e63 aldım
  • Fazla bekletildiği konusunda seninle hemfikirim.Bencede cok bekletti bizleri Nokia.Şunuda söylemeden geçemeyecegim...Simdi sen E63 aldın ya ama bi gözün hep E72 de kalacak..Yani bende öyle olur genelde bu tür durumda oldugum zamanlarda :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: memolix

Fazla bekletildiği konusunda seninle hemfikirim.Bencede cok bekletti bizleri Nokia.Şunuda söylemeden geçemeyecegim...Simdi sen E63 aldın ya ama bi gözün hep E72 de kalacak..Yani bende öyle olur genelde bu tür durumda oldugum zamanlarda :)))

evet haklısın
    ama şimdi çıksa bile Allah bilir ne fiyatla çıkar
    daha sonrası için alınabilir
  • Bugün nokia ile konustum kasımı son haftası cıkıcak dedi.genpayla konustum stoklarımıza girmedi aralık sonu dedi.KVKda 2009un sonlarına dogru dedi.Bu ne aptallık 3GS ALICAM o olucak
  • sabredin arkadaslar bisey olmaz. bu nokia hep boyle yapiyor ii telefonlari bekletiyor :)
  • arkadaşlar telefon doğubanka düşmüş biraz önce aradım ve fiyat olarak 1300 tl gibi uçuk bir rakam verdi satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraclees

arkadaşlar telefon doğubanka düşmüş biraz önce aradım ve fiyat olarak 1300 tl gibi uçuk bir rakam verdi satıcı

Fiyat aşırı fazla bea.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.