Şimdi Ara

Nokia'nın yeni telefonu elimizde: Nokia 5'i kullandık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tepe modeli görüp ona göre yorumlamak lazım. Orta seviye cihazların hepsi birbirine benziyor pek fark yok.
  • Gm in ilk telefonu android one olmuş telefon.

Hemen yargılamamak lazım, sonuçta daha yeni başlıyor nokia android dünyasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrer

quote:

Orijinalden alıntı: likeablex

Ekran 2017'e yakışır değil. O nasıl öyle 5 sene önce olsa hadi neyse ama günümüzde olmaz.

yakışır olmayan nedir ? Çoğu Bilgisayar ekranının bile çözünürlüğe sahip olamadığı kullanmadığımız 1920X1080 pikselin olmayışımı ? 5 inch ekranda 1280x720 neyinize yetmiyor. pikselleri görebilcek kadar şahin gözleremi sahipsiniz ? pc monitöründe 1920x1080in çokta önemli olmadanda kullanıp gidiyoruz.

Dostum neden savunma moduna geçtin ki? Ekran oranı olarak diyorum. O kasa çerçeve oranı nedir? Takoz taşımak yanında gibi bir şey.... Neyse tartışmaya girmek istemiyorum mutlu günler...

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    telefonun fiyatı donanıma göre fazla evet orası ayrı ama bu telefondan amiral gemiliği bekleyenlereydi sôzüm.. neyse işte iyi forumlar

• Bu adam anlattikca ben yoruluyorum samimi gelmiyor

• Bu telefon dengeli ise bundan sonrakilerin dengesiz olacağını baştan mı kabul ediyor Nokia ?

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    O fiyata amiral gemileri var zaten.

• Detaylı inceleme gelecek diyor Erdi de gerek yok ki. Bence bu video fazlasıyla yeterli. Zaten giriş seviyesi bir telefon , onlarca benzeri var.Detaylı incelemede "Vay bee!" dedirtecek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Açıkçası detaylı inceleme yapıp zaman kaybetmeyin. Amiral gemisi Nokia gelsin videosu 30 dk olsun izlerim :) Herkese iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

BIKTIK BU CAHİL ERGEN TAYFADAN.. BİRİSİ ÇERÇEVEYE LAF ATAR BİRİSİ OLMAMIŞ DER..

BEYLER NE KULLANIYORSUNUZ SİZ ? AMİRAL GEMİSİ DEĞİL BU TELEFON ??? ORTA SEVİYEDE ÇIKAN BİR MODEL İŞTE.. ŞU BİLGİSİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLANLARDAN NEFRET EDİYORUM FORUMDAN SOĞUTTUNUZ.. ÇILDIRTTINIZ SİZİN BU İGRENÇ VE CAHİLCE YORUMLARINIZ KİRLİLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL YAZMAYIN ALLAH AŞKINA YAZMAYIN..

O arkadaşlar senin düşün gibi düşünseler piyasada birbirinin aynısı bu kadar telefon varken bu firmalar yeni çıkaracakları yine birbirinin aynısı pahalı telefonları kimlere satacaklar değil ?

Bana göre telefonlar ikiye ayrılırlar : Kamerası iyi olanlar ve olmayanlar. Kameraya %90 veririm, geriye kalan tüm özelliklere %10. Ram 3'müş, 5'miş, işlemci 8 çekirdekliymiş falan hepsi hikaye. Telefon hiçbir işlemde takılmıyorsa iyi telefondur, bu kadar basit. Kamerayı çıkarın, geriye kalan tüm özellikleri Android işletim sistemi belirliyor zaten. Bu zamanda artık ihtiyacınız görmeyecek telefon kalmadı. Videoda 720p ekrandan bahsedilmiş de, ufacık ekranda 720p olsa ne olur, olmasa ne olur birisi bana anlatsın da ben de öğreneyim ? Bu arada görüntü kalitesi hastası, film hastası bir adamım onu da belirteyim. Hayatımızı telefonda yaşamıyoruz. O videoyu, fotoğrafı düzgün çeksin ben ona sonra tv'den, bilgisayardan bakarım. Bu anlayış yüzünden Samsung on para etmez telefonlarını parlak ekranla yıllarca millete kaktırdı. O sayede en çok TV satan, en popüler firma haline geldi.

• Nokiayı nokia yapan o kamera özellikleri yok, zeiss optik yok, pruview tek. yok. İşlemci de nokia 5 te sd430 galiba fiyat da 1000 tl. fiyat mak. 700 falan olsa alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Nokiayı nokia yapan o kamera özellikleri yok, zeiss optik yok, pruview tek. yok. İşlemci de nokia 5 te sd430 galiba fiyat da 1000 tl. fiyat mak. 700 falan olsa alınır

Bundan sonraki modellerde olacak büyük ihtimal ile zeiss en azından üst seviye modellerde, Lakin pureview olmayacak, Şuan microsoft'un patanti altında.
  • Ben bir nokia hayranı olarak görünce heyecanlanmıştım ancak hevesim hemen gitti. mi6 alacaktım onun da düşük ışık performansı iyi değilmiş o da iptal oldu :)
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Ne tarz fotoğraflar çektiğine bağlı bir durum hocam düşük ışıkta bir çok telefon afallıyor zaten, Bende P9 var memnun etti beni bu konuda.
  • Manzara ve gece manzara fotoları çekerim. Aslında normalde aynasız makinam var ama 1800 tl veriyoruz bir zahmet de düşük ışıkta iyi çekmesi lazım yoksa benim için bir önemi kalmıyor. huwai p9 mu hocam yoksa lite falan mı?
  • Bu Nokia daha ne zaman tamamen yeryüzünden silinip nostalji olarak hatırlanacak.Yani bu sürdürülme çabası niye tutmuyor işte nankör firma sonu iyi oldu.Tekelciliğin acı sonu tüm firmaların sonu böyle olur umarım.Tüketiciyi düşünüp ürün çıkarmayan her kimse cebe ata ata sonunda satılıp yok olması dileğiyle.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    P9 modeli var örnek olarak bu fotoğrafa bakabilirsin gece performansı için tabi sabit durması şart telefonun.
    https://www.flickr.com/photos/136888851@N04/35811070265/
  • Ben bu tlfonu almak istiyorum kullanan varmı memnunmusunuz

• Arkadaşlar ben aldım nokia 5 bir hafta.oluyor aldığım gune lanet olsun 5 para etmez sizde alıp yanmayin donup duruyor uygulamadan çıkıyor kafasına göre kasıyor

• [Kunye=]ÇOK KÖTÜ VE BERBAT TELEFON. KAMERASI AKŞAMLARI KARANLIK ÇEKİYOR DEYİCEM AMA OLMİCAK. HİÇ ÇEKMİYOR KARDEŞİM. TELEFONU ALALI 2 GÜN OLDU ŞİMDİ GARANTİYE GÖTÜRÜYORUM

• Nokia 5 almak istiyorum fakat benim için FM radyo olmazsa olmazdım. Cihaz da FM radyo var mi. Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.