Şimdi Ara

>>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<< (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
0
Favori
53.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eeee iyiymiş sitenin linkini verin de bide biz bakalım nasıl bişeymiş bide bu hesaba para yatırma hakkındaki söylediklerinde ciddi değilsin herhalde :)
  • Arkadaşlar!...
    Topicin amacından sapmayalım lütfen.
    Burası >>>>>>Nokia Resim Galerisi<<<<<<<
    Lütfen ya, daha fazla resim
    Ayıca tıklayan tıklasın o ayrı konu
  • seç beğen içerdeki reklamlara tıkla
    http://master88.ile.biz
    http://msnmorange.ile.biz
    http://www.bjk1903.tutkusu.com/
    http://yenimp3burda.dinleriz.biz/

quote:

Orjinalden alıntı: recosir

eeee iyiymiş sitenin linkini verin de bide biz bakalım nasıl bişeymiş bide bu hesaba para yatırma hakkındaki söylediklerinde ciddi değilsin herhalde :)

tıklayan herkase teşekkürler

keşke o kadar çok kazansamda %10 versem ama inşallah ilerde büyüyecek daha çok tık olup fazla kazanırım günde 1.5$ anca oluyor

• RESİMLERE DEVAM FORUMU YUKARLARDA TUTALIM
  • Tık tık tık tık tık

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Tık tık tık tık tık
  • quote:

eeee iyiymiş sitenin linkini verin de bide biz bakalım nasıl bişeymiş bide bu hesaba para yatırma hakkındaki söylediklerinde ciddi değilsin herhalde :)

şaka şaka mater pinti çıktı tıklamayın

• Sayın arkadaşlar.. Resimler iyi güzel de.. Benim bir maruzatım var. İzin verirseniz sizinle paylaşmak istiyorum. 6131'de foto çektiğinizde sırayla "Görüntü000", "Görüntü001", "Görüntü002"... şeklinde isimlendiriyor. Ancak ben bunları bilgisayara atıp telden sildiğimde yeni fotolar çektiğim zaman adlandırmaya yeniden "Görüntü000" den başlıyor. Ve ben de her seferinde bilgisayara attığımda yeniden adlandırmak zorunda kalıyorum fotoları. Mesela 6630'da bunun bir ayarı var. Silsen de otomatik olarak "Görüntü003", "Görüntü 004"... şeklinde devam ediyor. 6630'dan daha sonra çıkan bir telefonda bu ayarın olmaması mümkün müdür? Ben bulamadım. Eğer bilen varsa açıklayabilir mi lütfen?
  • fener_lee

O bahsettiğin olay 6230i de de var. Senin de belirttiğin gibi her seferinde yeniden isim vermek gerekiyor. Bu çok can sıkıcı bir durum. Ve yine senin belirttiğin gibi bu ayarı 6230i'de de bulamadım ben

• quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

quote:

şaka şaka mater pinti çıktı tıklamayın

• 6233 resimlerine eklediğim resimleri burada veriyorum.

Peki buna ne demeli. Arkadaşlar şu yeni dizideki zamanı durduran adamla bir alakam yok. Bunu telefon en azından resimler de yapıyor. Siz vir de görüntü boyutunu VGA ya alın bakalım. Yakalama hızı daha da artıyor.

>>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<<

Ve bu da hoşuma giden bir manzara. Bizim yeğenlerin semt. Forumda olmadığım bir kaç gün boyunca buralardaydım.

Arkadaşlar ben de makroya girmiş bulunuyorum.

Evet, sol taraftaki normal, soldaki ise mercek kullanılarak çekildi.

Evet mercek oldukça kısa mesafelerde bile etkili. Basit bir karşılaştırma olsun. Bu elemanların üzerindeki yazılar gerçekten küçük ve sinir edici oluyor. Zaten o yüzden büyüteç kullanıyordum. Yeğen ısrar edince ona vermiştim. Daha önce ben de denemiştim (tabi odaklama amaçlı değil de optik yakınlaştırma amacıyla) ama olmamıştı sanırım o merceğin çok büyük olmasından kaynaklanıyordu.

Bu resmin ise makro ile alakası yok. Aslına bakarsanız bu yazının alakalı olabileceği bir konu da yok zaten.

ve bu da öylesine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 22 Mart 2007; 2:23:40 >

• 6280

• Topici aradım bulamadım, meğer yerlerde geziyomuş
    Karlar da eridi yeni resimler çooooook yakında
  • burda cekcek bişey yok ki artkadaslar ufacık bi yer bi ilçe de yasıyorrum sizin gibi byüksehirde yasayanların yerinde olsam resile donatır üst konu yapardım ben bu topic i ama cek cek nereye kadar burda dağ taş cami baska bi numara yokk aranızda eskişehirde yasayan yok mu dokorları,adalarıporsuk'u,esnaf sarayını falan cekin de yollayın esesi merak ediyrum arkadaslar hadi bu topici ykarılara tasıyalım :)
    mesala böle yapabiliriz merak eden merak ettiği yeri yazsın merak edilen yerle ilgili arkadaslar da koysun resimleri bilgileneim görselleşelim mesela ben akşehirdeyim var mı merak ettiğiniz bi yer(neresi merak edilirse ) hemen paylasırım.hadi bakalım verin coskuyu....
  • cumhuriyet mahallesi aldı kaçtı sokak trabzon çeken telefon n80 filaşlı görüntüler..

• hi-fi

n80 den normal çekimlerde beklerizz resimler çok bulanık normal güzel çikilenleride atarsan iyi olur merak eden arkadaşlar var bende dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi-Fi

cumhuriyet mahallesi aldı kaçtı sokak trabzon çeken telefon n80 filaşlı görüntüler..

Çok kötü bu resimler
  • N91 arşivinden

• flaslı cekimler basımı döndürdü ne bu böyle bulanık bulanık hi-fi standart cekimler yapıp da bi göndersene aynı resimleri arkadas n80 almayı düşünüyor bakalım nasıl cekiyor
  • kad_kad dostum ne demek yarın filan atarımfilaşsız acık havada bir resimbirde önceden evin içinde çektiğim filaşlı bir görüntü var bunada bak...

quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

hi-fi

n80 den normal çekimlerde beklerizz resimler çok bulanık normal güzel çikilenleride atarsan iyi olur merak eden arkadaşlar var bende dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi-Fi -- 23 Mart 2007; 17:22:47 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.