Şimdi Ara

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.851
Cevap
20
Favori
491.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen gidersen bayrağı arkandan birileri devralır rahat ol..billur kalkavan'a hayranım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmirci

X-plore uygulamasında ayarlar şu şekil olsun devamlı. Daima.

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu

Önce şunu kurhttp://db.tt/eKgV0Azu ve ayarları yukardaki gibi yap bekle beni @anlay

Önce bankamatiğe oradan da dişçiye uğramam lazım. Gün içinde hallederiz senin olayı. Rahat ol. @anlayana sivri sinek hack

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Sen gidersen bayrağı arkandan birileri devralır rahat ol..billur kalkavan'a hayranım.

Giderken gerçeği göremez insan. Gururdur kalpleri o an karartan. Bir başka sevdaya düştüğün zaman. Nasılsa sen beni arayacaksın.

Aradan mevsimler geçmiş olacak. Pişmanlık kapını çalmış olacak. Mutluluk saatin durmuş olacak. Daldıkça maziye, kahrolacaksın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Sen gidersen bayrağı arkandan birileri devralır rahat ol..billur kalkavan'a hayranım.

Giderken gerçeği göremez insan. Gururdur kalpleri o an karartan. Bir başka sevdaya düştüğün zaman. Nasılsa sen beni arayacaksın.

Aradan mevsimler geçmiş olacak. Pişmanlık kapını çalmış olacak. Mutluluk saatin durmuş olacak. Daldıkça maziye, kahrolacaksın.

Kahrolurum sana birşey olursa..Dişciye selam söyle militarist..

• Söylerim bak. Benim sağım solum sobe saklanmayan ebe. Sana hetetepe iki nokta üst üste slaş slaş forum nokta donanimhaber nokta kom dan hunkar1 in selamı var derim. Derim valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Mart 2013; 12:19:15 >
  • Cehennem silahı 4 teki dişçi sahnesindeki gibi devamlı gülüyoruz zaten.
  • AnyBrowser 0.5 fixwww.dropbox.com/s/nd4cvcr70c12f6w/AnyBrowser_0.5.sis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Mart 2013; 12:34:21 >
  • Symbian için günde 5 dosya düşüyorsa windows phone için 50 tane düşüyor nerdeyse. Ye kürküm ye.
  • Bu arada NOKIA E7 için 111.040.1511 refresh güncellemesi çıktı sanırım.
  • quote:

Söylerim bak. Benim sağım solum sobe saklanmayan ebe. Sana hetetepe iki nokta üst üste slaş slaş forum nokta donanimhaber nokta kom dan hunkar1 in selamı var derim. Derim valla.

söyle illaki söyle..Ankara'dan hünkar durul'un selamı var de..kandisi esnaf de..dişten çok çekti de..beni anlıyor de..dişcileri çok seviyor de..

• quote:

Symbian için günde 5 dosya düşüyorsa windows phone için 50 tane düşüyor nerdeyse. Ye kürküm ye.

azı karar,çoğu zarar..

• quote:

quote:

X-plore uygulamasında ayarlar şu şekil olsun devamlı. Daima.

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu

Önce şunu kurhttp://db.tt/eKgV0Azu ve ayarları yukardaki gibi yap bekle beni @anlay

Önce bankamatiğe oradan da dişçiye uğramam lazım. Gün içinde hallederiz senin olayı. Rahat ol. @anlayana sivri sinek hack

Başlayalım. Symbian s60 v3, v5, anna, belle, refresh içindir. FP2 için değildir. FP1 den tam emin değilim.

NortonSymbianHackLDD.sis Yükleyin. Şuradanwww.dropbox.com/s/mu6qfo8qh5e4pn4/NortonSymbianHack.sisx

Norton / Options / Anti-Virus / Quarantine / Restore All i tıkla. Nortondan çıkış yap.

C: ye şunu kur.www.dropbox.com/s/xjfizwa42sqsw13/RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx

RomPatcher / Options / All Patches / Apply

Ardından C: ye şunu kurwww.dropbox.com/s/g61i54cacbf4r74/Ynstallserver.sis Bunu kurduktan sonra x-plore ile C: ye bakacak olursan En altta ynstallserver.exe.zip diye bir paket göreceksin. Onun içine girip sys klasörünü C: ye kopyalacaksın ya da çıkaracaksın. Sonra tekrar RomPatcher / Options / All Patches / Apply

Olay budur.

Bu işlemler sonucunda C: de patches diye bir klasör oluşacak. E: de de oluşabilir. C: dekini E: ye taşı sen. Ya da E: dekini C: ye. 1 tane olsun yani. Taşıdıktan sonra RomPatcher / Options / All Patches / Apply

unsigned bir dosya yüklemeden önce her zaman şuna dikkat et RomPatcher / Options / All Patches / Apply

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Mart 2013; 14:27:04 >

• Şu temayı kur bakimhttp://db.tt/BnCAqCHw kurulursa işlem tamamdır.

Takıldığın yerde sor. Akşama sözlüye kaldırıcam.
  • Hack işlemi sistem klasörlerine erişim içindir.

Telefonu garanti dışı bırakmaz. Şu şekil bırakmaz. Telefonu servise göndermeden önce format atacaksınız.

Sorumluluk yükleyene aittir. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Paran varsa kefil ol demişler. Öyle demişler. Öyle duydum ben. Bilmiyorum artık. Günahı bunu bana söyleyenlerin ah, ateş de bacayı sarmış.

Malabadi köprüsü aşka mezar olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 9 Mart 2013; 14:39:30 >
  • Bende 64 gb hafıza kartı var.Normal taktım çalıştı.fakat bir süre sonra kartı görmemeye başladı.Misal kartta.yüklü ve kullanımda olan .tema birden kaybolmaya ve devre dışı kalmaya başladı. Dosyalarıma girdiğimde içi boş gözükmeye ve bazen de.disk hatası-yazma tamamlanamıyor gibi uyarı alıyorum..kartı önce fat32 olarak formatladım.sonra exfat yaptım sonuç değişmedi..ne yapabiliriz..

• Temaları, uygulamaları E: ye kurun. Resim, müzik, video ıvır zıvır için hafıza kartı kullanın.

Kartı telefondan biçimlendir.
  • Toshl Finance Expense Tracker 1.70.5http://store.ovi.com/content/61300
  • quote:

Temaları, uygulamaları E: ye kurun. Resim, müzik, video ıvır zıvır için hafıza kartı kullanın.

Kartı telefondan biçimlendir.

öyle yapalım bakalım..ne oldu senin diş..ne oldu..hani eskiden yüzünden tebessüm eksik olmazdı.

• Şimdi. Neden? Neden? Susuyorum. Gülmüyorum. Dalıyorum. Ne oldum? Ne olduuum? Aşık mı oldum?

4 de randevum var.

Sevgilim randevuya dün gelemedim diye, hemen kızıp, darılıp, yanlış anlamayasın. Bir pantolonum vardı. İlk akşamdan yıkadım. Gömleği arkadaşdan bir günlüğüne aldım. Sabah uyanamam diye o gece sabahladım. Sabah öyle zor oldu ki. Anlatamam sevgilim. Borç bulup da bir yerden. Sana çiçek almıştım. Onlar da benim gibi hep soldular sevgilim.

Böyle bir anım vardı.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.