Şimdi Ara

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.851
Cevap
20
Favori
491.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler. Fakat şu kişisel ve aynı zamanda konuyla ilgisi olmayan mesajları azaltırsak sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler. Fakat şu kişisel ve aynı zamanda konuyla ilgisi olmayan mesajları azaltırsak sevinirim.

Neden? Şikayet mi var?
  • Bir kaç söz söyleyip kendimi forumdan 7 gün uzaklaştıracağım.

Bu forumda dahil olmak üzere bütün yerli yabancı sitelerde yöneticilerin konulara haksız ve gereksiz müdahalelerine karşıyım. Hep karşı oldum. Bundan sonra da karşı olacağım.

34 yaşındayım. 15 yıldır internetle haşır neşirim.

Üyesi olduğum onlarca wap sitesi web sitesi olsun bütün sitelerden hep kendi isteğimle ayrıldım. Buna facebook gibi sosyal ağlarda dahil.

Hiçbir yönetici beni yazılı kurallar dahilinde uzaklaştıramadı bir siteden.

Bu konuya gelecek olacak olursak. Bu konu resmi bir konu değil. Forum yöneticilerin açtığı bir konu değil. 684 sayfalık N8 konusuna müsamaha gösteren yöneticinin 80 sayfalık bu konuya müdahalesine karşıyım örneğin.

Gerek bu konuda gerek N8 konusunda (Aklıma ilk N8 konusu geldi. C7, 808, C6 vb. konular da buna dahil) konu dışı muhabbet yasakdır diye bir uyarı yok ilk mesajlarda. Dolayısıyla herkes istediğini, terbiye sınırlarını aşmadan, siyaset yapmadan, suçu ve suçluyu övmeden yazma hakkına sahiptir.

Kurallar baştan konulur. Konu açıldıktan sonra yönetici olmuş bir arkadaşın o konuya kural koyma hakkı yoktur.

Bir konu içerisinde insanlara karşılıksız yardımcı olan, gece gündüz paylaşım yapan her insanın ahlak kuralları dahilinde özgürce istediğini yazma, paylaşım yaptığı insanlarla tanışma, kaynaşma, muhabbet etme hakkı vardır.

Saat geç oldu. Bugün çalışacağım. Yatmam lazım.

Söyleyeceklerim bitmedi.

Gün içinde.

Devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 10 Mart 2013; 0:36:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrdmirci

Bir kaç söz söyleyip kendimi forumdan 7 gün uzaklaştıracağım.

Devam edecek.

Bende aynı şekilde davranacağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu forumda dahil olmak üzere bütün yerli yabancı sitelerde yöneticilerin konulara haksız ve gereksiz müdahalelerine karşıyım. Hep karşı oldum. Bundan sonra da karşı olacağım.

Devam edecek.

işine karışılmasın istiyorsan yönetici olman gerekiyor. o zaman sana kimse karışamıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleyeceklerimi bir önceki mesajımı düzenleyerek söylemeye devam ediyorum. O mesajdan takip edebilirsiniz.
  • 3-4 kişiyiz şurada..arkadaşımız.birşeyler yapmaya çalışıyor.güzel.paylaşım yapıyor.hal hatır soruyor iki iyi dilek diliyoruz..bilmeyene yardımcı oluyoruz.siyaset yok,atışma yok.terbiyesizlik yok..yapmayın artık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler. Fakat şu kişisel ve aynı zamanda konuyla ilgisi olmayan mesajları azaltırsak sevinirim.

+1
  • quote:

Üyesi olduğum onlarca wap sitesi web sitesi olsun bütün sitelerden hep kendi isteğimle ayrıldım. Buna facebook gibi sosyal ağlarda dahil.

Hiçbir yönetici beni yazılı kurallar dahilinde uzaklaştıramadı bir siteden.

Bu konuya gelecek olacak olursak. Bu konu resmi bir konu değil. Forum yöneticilerin açtığı bir konu değil. 684 sayfalık N8 konusuna müsamaha gösteren yöneticinin 80 sayfalık bu konuya müdahalesine karşıyım örneğin.

Gerek bu konuda gerek N8 konusunda (Aklıma ilk N8 konusu geldi. C7, 808, C6 vb. konular da buna dahil) konu dışı muhabbet yasakdır diye bir uyarı yok ilk mesajlarda. Dolayısıyla herkes istediğini, terbiye sınırlarını aşmadan, siyaset yapmadan, suçu ve suçluyu övmeden yazma hakkına sahiptir.

Kurallar baştan konulur. Konu açıldıktan sonra yönetici olmuş bir arkadaşın o konuya kural koyma hakkı yoktur.

Bir konu içerisinde insanlara karşılıksız yardımcı olan, gece gündüz paylaşım yapan her insanın ahlak kuralları dahilinde özgürce istediğini yazma, paylaşım yaptığı insanlarla tanışma, kaynaşma, muhabbet etme hakkı vardır.

Saat geç oldu. Bugün çalışacağım. Yatmam lazım.

Söyleyeceklerim bitmedi.

Gün içinde.

Devam edecek.

ağzına sağlık..

• Sırf yanlış anlaşılmasın diye önce teşekkür edip ardından kibarca bir şey rica ettim ama olay yine en uç noktaya çekilmiş. Enteresan ve anlam veremediğim bir savunma moduna geçmişsiniz.

Kimsenin yaşı, ismi, cismi vb. şeyler biz yöneticileri ilgilendirmez. Bizler yapılan işe, yorumlara, hal ve hareketlere, şikayetlere vb. durumlara bakar ona göre değerlendirmemizi yaparız. Yine aynı şekilde farklı forumlarda veya platformlarda ne yaptığınız veya size nasıl davranıldığının bir önemi yok. Burada kendi forumumuz ve onun kurallarından, işleyişinden sorumluyuz.

Forum içinde açılan her konu(konu dışı ve türevleri hariç) belli başlı temel kurallara dahildir. En temel kuralların başında da bölüm altında bölümle ilgili konu açılması ve konu içinde konuyla ilgili mesajlaşmanın gerçekleşmesi gelir. Kimsenin kural koyduğu yok, kurallar zaten hali hazırda var.

Kimse kimseye kaynaşmasın yazışmasın vb şeyler yapmasın demiyor. Sadece birebir/karşılıklı mesajların konu içinde azaltılmasını rica ettim. En nihayetinde pm denen bir şey var oradan mesajlaşalım da denebilirdi.

Hepsi bir kenara, bu mesajlardan ötürü rahatsız olan üyeler mevcut. Konuya öncelikli müdahale sebebim de budur. Gerekli incelemeyi yaptıktan sonra da yukarıdaki ricamı belirttim. Durumun gereksiz uzamasına ve abartılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Benim söyleyeceklerim bunlardır. Bundan sonrası sizlerin takdirine kalmıştır.

• Ne @Al PaC o bildiğimiz klişe yöneticilerdendir (ki kendisiyle forum düzeni ile ilgili olarak şikayetlerimiz benzer) ne de @emrdmirci normal üyelerdendir, ki dedikleri de doğrudur. (onunla da inişli çıkışlı 10-11 yıllık bir internet tanışıklığımız vardır, o zamanlar buralar dutluktu)

Tarafsız olmayı pek sevmem. Ben kişisel olarak; ikili atışma, forum düzenini bozacak mesajlar, provokasyon, hakaret vs olmadığı müddetçe forumlarda bu tarz muhabbetlere karşı değilim. Zaten ben de giriyordum arada muhabbetlere. Tabi bu ikili sohbet abartı bir biçimde rahatsız edecek, işin suyunu çıkartacak boyuta gelirse ona da eyvallah diyemem.

Yani şu var, ben paylaşılan bir uygulamanın, oyunun altına onunla ilgili ve paylaşanı rahatsız etmeyecek hatta hoşuna gidecek yorum veya geyik bir şey yazamayacaksam, batsın öyle forum ya, açık söylüyorum ne anlamı var o forumun? Ki kendimden biliyorum burada pek bundan rahatsız olunduğunu da görmedim şimdiye kadar.

Şu başlıkta abartı bir durum görmüyorum. Belki yöneticiler, "paylaşım yapsa da kimseye müsamaha gösteremeyiz" diyebilirler, onlar yönetici ama konuyu takip edip şikayet eden her kim(ler)se yapılan paylaşımlar adına biraz olsun anlayış gösterebilirdi. Yani bir bu mu kaldı arkadaşlar? Tek derdiniz bu ücra başlıktaki muhabbetler miydi? Sonuçta 100 mesajın 30'u muhabbetse 70'i paylaşım. Sorulara cevap da veriliyor, ee? Kaldı ki yavaş yavaş popülerliğini yitiren bir başlık, her gün oyun/uygulama çıkmıyor ama buna rağmen bir çok işe yarar şey var son sayfalarda bile. Aslında başlığın güncel tutulması forumun hayrına bir yerde... Tabi yine abartmadan... Neyse...

Her iki taraf da bundan sonraki durumu anlayışla karşılarsa diyeceğim ama bu durumlar hep bıçak sırtı olmuştur. Neredeyse 12-13 yıldır net ortamındayım, gördüğüm bu. Ne kadar anlayışlı yaklaşılırsa yaklaşılsın, sonuçta forum ortamı... Yazı dili de böyle bir şey işte, duygu yok, karşınızdakinin sizi anladığı gibi algılanıyorsunuz. Ben her ikinizi de biliyorum az çok ama olay kişisel değil, keşke öyle olsa halledilirdi bir şekilde...

Hani diyor ya o güzel şarkıda; "biri saksımızı çiğneyip gitti, biri duvarları yıktı, camları kırdı, biri şarabımızı döktü, soğanımızı çaldı, olmasaydı sonumuz böyle..." Öyle işte...

Uzattım evet... Daha da uzamasın. Belki abartılacak bir durum yok ama durum da bu... Ne diyeyim, sağlık olsun, canınız sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 10 Mart 2013; 2:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Ne @Al PaC o bildiğimiz klişe yöneticilerdendir (ki kendisiyle forum düzeni ile ilgili olarak şikayetlerimiz benzer) ne de @emrdmirci normal üyelerdendir, ki dedikleri de doğrudur. (onunla da inişli çıkışlı 10-11 yıllık bir internet tanışıklığımız vardır, o zamanlar buralar dutluktu)

Tarafsız olmayı pek sevmem. Ben kişisel olarak; ikili atışma, forum düzenini bozacak mesajlar, provokasyon, hakaret vs olmadığı müddetçe forumlarda bu tarz muhabbetlere karşı değilim. Zaten ben de giriyordum arada muhabbetlere. Tabi bu ikili sohbet abartı bir biçimde rahatsız edecek, işin suyunu çıkartacak boyuta gelirse ona da eyvallah diyemem.

Yani şu var, ben paylaşılan bir uygulamanın, oyunun altına onunla ilgili ve paylaşanı rahatsız etmeyecek hatta hoşuna gidecek geyik bir şey yazamayacaksam, batsın öyle forum ya, açık söylüyorum ne anlamı var o forumun? Ki kendimden biliyorum burada pek bundan rahatsız olunduğunu da görmedim şimdiye kadar.

Şu başlıkta abartı bir durum görmüyorum. Belki yöneticiler, "paylaşım yapsa da kimseye müsamaha gösteremeyiz" diyebilirler, onlar yönetici ama konuyu takip edip şikayet eden her kim(ler)se yapılan paylaşımlar adına biraz olsun anlayış gösterebilirdi. Yani bir bu mu kaldı arkadaşlar? Tek derdiniz bu ücra başlıktaki muhabbetler miydi? Sonuçta 100 mesajın 30'u muhabbetse 70'i paylaşım. Sorulara cevap da veriliyor, ee? Kaldı ki yavaş yavaş popülerliğini yitiren bir başlık, her gün oyun/uygulama çıkmıyor ama buna rağmen bir çok işe yarar şey var son sayfalarda bile. Aslında başlığın güncel tutulması forumun hayrına bir yerde... Tabi yine abartmadan... Neyse...

Her iki taraf da bundan sonraki durumu anlayışla karşılarsa diyeceğim ama bu durumlar hep bıçak sırtı olmuştur. Neredeyse 12-13 yıldır net ortamındayım, gördüğüm bu. Ne kadar anlayışlı yaklaşılırsa yaklaşılsın, sonuçta forum ortamı... Yazı dili de böyle bir şey işte, duygu yok, karşınızdakinin sizi anladığı gibi algılanıyorsunuz. Ben her ikinizi de biliyorum az çok ama olay kişisel değil, keşke öyle olsa halledilirdi bir şekilde...

Hani diyor ya o güzel şarkıda; "biri saksımızı çiğneyip gitti, biri duvarları yıktı, camları kırdı, biri şarabımızı döktü, soğanımızı çaldı, olmasaydı sonumuz böyle..." Öyle işte...

Uzattım evet... Daha da uzamasın. Belki abartılacak bir durum yok ama durum da bu... Ne diyeyim, sağlık olsun, canınız sağolsun.

yani forumun unutulmuş bir kenarında 2 çift.laf ettik..kullanıcısı belli,uağrayanı belli..gelen gideni belli..terbiyesizlik yok,siyaset yok..her neyse üstat..söylediğin şarkı çok güzeldir çok severim..gerçi bir çok şarkısını severim. Bak konu dışına çıktım:) saygılar..

• Söylenecek bir söz kalmadı artık, elveda sevgilim elveda sana, sonunda bizi de buldu ayrılık, elveda sevgilim elveda sana.

Bu aşkı burada bitiriyoruz, bu sayfayı artık kapatıyoruz, mendiller sallansın ayrılıyoruz, elveda sevgilim elveda sana.

7 gün sonra görüşmek ümidiyle...
  • quote:

Söylenecek bir söz kalmadı artık, elveda sevgilim elveda sana, sonunda bizi de buldu ayrılık, elveda sevgilim elveda sana.

Bu aşkı burada bitiriyoruz, bu sayfayı artık kapatıyoruz, mendiller sallansın ayrılıyoruz, elveda sevgilim elveda sana.

7 gün sonra görüşmek ümidiyle...

ben geldim böyle oldu..kafamız ısındı,ortak yönlerimiz çıktı.. problem oldu..takipçi olarak kalsaydım belki daha iyi olurdu..hatam kusurum varsa affola kardeşim benim..seni bu duruma sokmak istemezdim..
  • meraba beyler,konuya sık sık bakıyorum ama aradığım tarzda bir uygulama göremedim.
    Nokia e6 kullanıcısıyım ve kalan bataryayı % olarak gösterebilen bir uygulama var mı? Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

meraba beyler,konuya sık sık bakıyorum ama aradığım tarzda bir uygulama göremedim.
    Nokia e6 kullanıcısıyım ve kalan bataryayı % olarak gösterebilen bir uygulama var mı? Teşekkürler şimdiden.

battery monitör var..kullanmıyormusun..? gayet sağlıklı diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

meraba beyler,konuya sık sık bakıyorum ama aradığım tarzda bir uygulama göremedim.

teşekkürler programı kurdum. Gayet kullanışlıymış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

teşekkürler programı kurdum. Gayet kullanışlıymış.

rica ederim dostum..

• way be militarist.sen de gidermiydin be böyle...

• Yazmasamda takip ediyorum sizi.3 gündür yoktum buralarda.Bakayım dedim.Hiç şık olmamış,uzaklaştırma.İki tatlı söz'ün sıkıntısı oluyor ise yazıktır.
    ben bu kadar güzel yardımlaşma görmedim daha önce.Ve kimi rahatsız eder ki iki çift güzel sohbet,ve sohbet içinde yardımlaşma.
    Farklılık gereği alınan ceza mıdır ,yoksa ceza verdiğini sanmakmı.21.yüzyılda güzel ülkem insanının ne yazıkki kafa yapısı neodental çağlara doğru yolculuk yapıyor.yazık ki ne yazık...

militarist kardeşim Allah kurtarsın,ban cezan çabuk biter umarım online hapis bu olsa gerek... hünkar kardeşim bir dostu 7 günde olsa görmemek duymamak zordur,heleki gerçek dost ise değilmi.

ve yollar tek değildir,her yol paris'e çıkar deselerde,aslı ROMA'dır.Navigasyonsuz yol bulamayan biriyim,ama yeni adresiniz olur ise mutlaka bulurum

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.