Şimdi Ara

Nokia sizce 2016 dan sonra telefon üretirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bildiğim kadarıyla 2022 yılına kadar telefon yapmama yasakları var ama emin değilim yoksada niye yapmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam cillop gibi tablet yaptı telde yapar ismi Nokia olmaz sadece

• 2016 sonuna kadar telefon hakları Microsofta devredilmişti. Hatırladığım kadarıyla. Android Nokia dönüş yapabilir. Çokta iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

2016 sonuna kadar telefon hakları Microsofta devredilmişti. Hatırladığım kadarıyla. Android Nokia dönüş yapabilir. Çokta iyi olur.

Nokia sizce 2016 dan sonra telefon üretirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft ile aralarında nasıl bir anlaşma var anlamadım gitti. Satın mı aldılar kiraladılar mı anlamadım. Ayrıca Nokia markalı tablet bence gayet güzel duruyor ama Türkiye ye gelir mi fiyatı nasıl olur bilemem.
  • 2016 yılı için Android 5.0 sürümüne sahip bir cihaz hazırladıkları ortaya çıktı. Nokia 1100 with Android 5.0 diye aratırsanız detaylı bilgiye ve bench sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan tam hatırlamıyorum ama 2 yıl Nokia ismi Microsoft a ait telefon bölümünde. Ama 10 yıllık bir olay daha vardı onu hatırlayamadım.

• bence androidli telefonlar üretecektir.Özellikle androidli tableti n1 benim çok hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.