Şimdi Ara

Nokia Snake I rekorunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Honest'in sorduğu Snake I oyunu.

yani 5110 da olan oyun. 3310 ve üzeri modellerde Snake II vardı. yılan daha asortik üzeri desenli falan. arada da fare çiyan gibi bonus yemler çıkıyordu belirli bir sürede yemen gereken.

Snake I de ilk rekoru kırdığınızda 1999 puan alıyorsunuz. tüm oyun boyunca arkadaşların dediği gibi 9 ve katları şeklinde gidiyor.
    ama son yemi de yiyince skor 1999 oluyor.

ikinci kez rekoru kırdığınızda da 2008 puan alıyorsunuz.

bu Snake I oyunu için.

Snake II için rekor denemesine girişmedim.

nerden mi bu kadar net konuşuyorum? okulda o dönemde en meşhur oyundu ve büyük iddiaya girmiştik arkadaşlarla.
    durdur - oynat metodunu çözünce her defasında oyunu bitirebiliyordum..

• durdurarak 2008 yapmıştım ama çook zaman oluyor. Hala geçerli mi
  • walla 3210 da 1500 fln dı yanlış hatırlamıosam.Daha snralar 5210 aldım 2.telefon onla hiç oynamaya gönüllü değildim baymıştı yani..
  • ULEN ÇOK İYİ HATIRLIYORUM KUZENLE GECE SAAT 3 TE KALKIP AMCAMIN TELEFONU CEBİNDEN ÇALIP OYNARDIK...PEH PEH O ZAMANLAR TELEFON FALAN YOKTU TABİ BENDE,ATARİDEN SONRA PEK Bİ GELİŞMİŞ GELİYORDU BANA

AMA İYİ HATIRLIYORUM OYUNU BİTİRMİŞTİK YANİ BİTMİŞTİR HERALDE ÇÜNKÜ KIMILDAYACAK BİR YER KALMAMIŞTI,,,KAFASINI G....NE SOKARSA BİLEMEM
  • 1100 DA 4200 yaptım
  • 3310 da 2505
  • arkadaslar inanmayacaksiniz ama eski tel 1100 da 23806 her turlu iddasina girerim.snake 2 de farkli bir tekni var.2100 da farkli teknik var onda 1100 kadar olmasada 5000 6000 yaparsin.............6680 de hic oynamadim.bu tur oyunlar sarmiyo....
  • böyle gereksiz topiclere msj atmıalım arkadaşlar
    snake rekorunun kime ne faydası olucak acaba...
  • 3310: 1580 civarı bir şeydi.
    ngage: 334725
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.