Şimdi Ara

Nokia Snake I rekorunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir aralar nokia telefonu olan herkezde yilan oyunu oynama furyasi almis basini gidiyordu... simdilerde teknolojinin gelismesilyle de unutuldu..

Yilan 1 de ki rekorunuz neydi arkadaslar

• 1800
  • 3210 modelindeki oyunda 1800 küsür dü öyle hatırlıyorum
    3310da ise 4000 küsürat
    elim çok hızlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 9 Nisan 2006; 1:24:21 >
  • hocam benim tanıdık biri vardı adam 6000 küsür yapmıştı yaw o neydi be.
  • 8210 da 1700
  • 3210da 2008 yani oyun finito
  • O REKORLAR ESKİDE KALDI
    ŞİMDİKİ SNAKE bayaaa iyi wlla eskisinde çok başarılı değildim 1700 küsür yaptım en fazla
    bu yeni snakedede 14 level yaptım gerisine gidecem ama vaktim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla kaç puan aldığımı unuttum ama ekranda hiç yer kalmamıştı ve yanmıştım, sonra hep öyle oldu yani full ekran oluyordu sonra bıktım zaten
  • 1900 küsür dü tam hatırlamıyorum
  • hatırlıom 1740
  • Nokia 8850 de 2008 Oyun bitti Level 8 de oynamistim.
  • oyun bitince ne oluyor su ana kadar hiç bitiremedim bi space impact bide fasülyeli bi oyun vardı onları bitirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 9 Nisan 2006; 11:33:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

oyun bitince ne oluyor su ana kadar hiç bitiremedim bi space impact bide fasülyeli bi oyun vardı onları bitirmiştim

snake de bitme yokki hep devam eder
    bu oyunu 6 saat ara vermeden oynadığımı hatırlıyorum,oyunda tüm ekran kaplanmıştı,hareket mesafesi kalmamıştı,dönüşlerde falan oyunu durdurup elimi gerekli tuşa hazırlayıp basıp tekrar durdurup
    gene aynı şekil devam ederdim
  • arkadaşın anlattığı metotla 8310 telefonda yaptığım rekor 6793 arkadaşlar...buna arkadaşlarım bile inanmadılar ama gösterdiğim zaman hepsi mat oldu...durdurup oynamak 8310 da çok rahat oluyor...şimdi elimde 6510 var onda da rekor denemelerim devam ediyo !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7evren

quote:

oyun bitince ne oluyor su ana kadar hiç bitiremedim bi space impact bide fasülyeli bi oyun vardı onları bitirmiştim

bu oyunu 6 saat ara vermeden oynadığımı hatırlıyorum,oyunda tüm ekran kaplanmıştı,hareket mesafesi kalmamıştı,dönüşlerde falan oyunu durdurup elimi gerekli tuşa hazırlayıp basıp tekrar durdurup

onu bende yapardm
  • 1800
  • 3558 idi sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

quote:

Orjinalden alıntı: 7evren

quote:

onu bende yapardm

işte öyle anlatıldığı kadar kolay değil

• (Dur-kalk metodu ile) ===> 1907
  • arkadaşlar yapmayın ya yavash salalyın biraz 1 kere snake I'de son yem hariç tüm yemler 9puandı ona göre sallayın bari yani 9un katları olsun dur-kalk metoduyla oyun 2008 de bitiyor sanırım çünkü dediğim gibi son yem hariç tün yemler 9 puandı o yüzden sadece top score 9un katı olamaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.