Şimdi Ara

ThE öMeR-CHiP filmindeki NoKiA 3310 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topic e yapılan gereksiz yorumlar nedeniyle başlığı değiştirdim. Anlayan anladı.

• Ben filmde iki ayrı telefon gördüğümü hatırlıyorum. Ancak telefonların modelini çıkaramamıştım bir türlü. Acaba Matrix 1'den parayı bulunca özel bir telefon mu yaptırdılar reloaded için diye düşünmüştüm.
    Ben genelde hep Nokia'nın 6x10 serisini kullandım. Beğendiğim modelleri onlar. 6610 kullanmadım henüz. Kıbrıs'tan yurtdışı girişili ürün yollyabileceğini söyleyen bir sitede 6610 fiyatını akan bantta 300 Milyon olarak görünce çok cazip gelmişti. Solda üzerine tıklandığında açılan sayfasında ise 350 Milyon yazıyor. (Birini yanlış yazmışlar.) Bence 300 Milyon fiyat çok uygun. Kaçak telefon piyasası böyle mi sahiden 6610'un? Bence güzel bir telefon.
  • ilk filde neo nun henuz gercekle tanismadan once calistigi sirkette ajanlar bastirinca morpheus ile konustugu telefon 7110 muydu? o telefon baskaydi iste.
  • İlk filmdeki telefon 8110 ya da 8110i idi. Benim de ilk telefonum 8110 olduğu için çok hoşuma gitmişti orada görmek. "Dünyada hiç bir şey düz değildir, 8110 yüz eğimiyle uyumludur." türünden bir ifadeyle reklamı yapılıyordu o telefonun, o zamanlar. Sürgülü kapağı zamanla sertleştiği için film vizyona girdiğinde ben telefonumu değişmiş bulunuyordum.
  • bir: filmin adı matrix reloaded değil "the matrix reloaded" efendim.

iki: telefonun yukarı doğru uzanan parçası kulaklık parçasıdır.

üç: telefon bir nokia değil samsung'dur. samsung ana sayfasından teknik özelliklerine(epeyce bir zamandır) ulaşabiliyorsunuz.

onu da yazayım bari de tam olsun:

Samsung tr
    Samsung Türkiye | Mobil | TV | Beyaz Eşya
    http://www.samsung.com

eşşek kadar link var orada.

• spinapubica telefonun modelinide yazarmısın çok merak ettim neymiş bu tel.

<i>ben yukardakini yazarken sen linki yazıyormuşsun zaten, fakat ben internet şebekesindeki yurtdışı çıkış arızasından dolayı sayfayı açamıyorum sen nasıl açtın sayfayı?</i>[bye]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "filmin adı matrix reloaded değil "the matrix reloaded" efendim."

:)) bu ne yaw? bu kadar olur! oyle mi efendim? oylemiymis tuh tuh..

spinapubica, iyi guzel de bu artisligin sebebi nedir? oyle bi yaziyorsun ki sanki matrix senaristisin. lamn insanin sinirini bozmak icin elinden geleni yapiyorsun yani. aslinda senin konusman yetiyor direkt kil modundasin!
    Once insan olmak lazim sora artislik yaparsin belki.
  • arkadas biliyor ! :)
  • heee zıçan adam vardı bitane çizgi karakter zuehehe neyse yaw.
  • matrix teki telefonun markasi 8110ix turkiyeye gelmedi o telefon 8110i modelinin sustali kapaklisi.reloaded daki nokia mi annayamadim ben.bence ozel bi cihaz o ole bilindik marka deil yaw
  • Evet o sustalı kapak konusuna kafam takılmıştı o zaman. Demek Türkiye'ye gelmeyen bir üst modeli varmış.
  • Matrix De NEO neya ne olmuş öyle "THE ONE" diye adamı SUPERMAN-TERMINATOR KARISIMI UCAN BİR SANAL KAHRAMANA DÖNÜŞTÜRMÜŞLER.
    100 tane ajan smithle dövüşüyor,alaskadan amerikaya uçarak geliyor.
    Biraz Abartılmış geldi bana.
    Bunun dışında. filmin başındaki ziondaki halkın dansı, bana blade filmindeki dans sahnesini hatırlattı,MatrixDE tavandan sadece kan fışkırmıyordu. NEO VE TRINITY nin aşkı sevişme sahnesi süperdi.
    ve kahinle konuşmalar.filmin ilk yarısı ne olmuş bu matrixe diye sormakla geçti,bir sürü soru,felsefe.
    ikinci yarıda izleyenler sıkılmasın diye 20 dakkalık otoban kovolama sahnesi yapılmış gerçekten başarılı.
    Sonda ise mimar ile neo nun konuşmaları kafa karıştırdı.
    HEr kafadan ayrı bir felsefe bi kahin,bir fransız adam,bi mimar, hepsi bişey atıyor. Konu dağıldı iyice.

açıkçası soruların cevabı için revolation i beklemek gerekiyor

NOKIA TELEFON, HERSEY SUPERDI. EFECTLER FALAN.

• Telefona bittim...Kaça olursa olsun bulduğumda alacağım kesin...[spr]
  • bence 7210 en guzelmodeli sizce ne bilemem.
  • neo nun karakteri biraz karışık. bazen supermen-terminatör karışımı bir şey olup ajanların içine girip onları parçalıyor. bazende iki ajndan kıyasıya kaçıyor.
  • beklediğim gibi bi film değildi bu reloaded.iyice hafıza ötesi laflar,tartışmalar,kahramanların birbirlerine felsefi açıdan laf sokmaları herkes iyice filozof olmuş.adam diğerine nerden biliyosun bunu diye soruyo: cevap= çünkü bilmem lazım.bu ne yaa herkes bilmece gibi konuşuyo.filmi çok çabuk ilerletmişler.daha düne kadar 1 tanecik gemiyle 3-5 çapulcu insan lapa gibi bişey yiyerek mekanik yaratıklardan kaçarak,saklanarak hayatta kalıyolar diye düşünürken meger zion denen yer neymiş öyle.partiler,gösteriler,gemiler o ne teknolojiymiş öyle.star wars b.o.k yemiş yanında.havada duran sanal ekranlardan işlemler yapmalar falan

neyse topic telefonla alakalıydı iki laf edelim bari.ben o telefonun var oldugunu sanmıyorum.arkadaşın biri link vermiş bakalım diye ama bakamadım yurtdışı cıkışı iptal ya net in.telefon olayını büyütmemek lazım maket olabiliceği kimsenin aklına gelmiyo da model tartışılıyo.

adamlar koskoca filmi dötlerinden uyduruyo,düşün öyle döt var adamlarda da bi telefonu mu uyduramıycaklar

• the matrix reloaded (aha doğru oldumu???)filimindekitelefon samsung marka birmakina sitesinden bakınız tam bir takoz ama whaaaat iz matrissk diye bağırarak ana yola dalanlar için ideal dün bir arkadaşla görüştüm almanyada piyasaya çıkmış yalnız tam fiyat bilgisi alamadım isteyen delilere getire bilirim ben 1 tane alacağım şahsen koleksiyon hesabı zaten ilk filimdeki sustalı kapak davasıda benim emektarda vardı matrixten sonra kıymete bindiydi odönem bazıları deli fiyatlar verdiydide satmadıydım kardeşkardeş takılırlar yan yana :P

para herşey değildir
    hersey para değildir
    satın aldıklarıdır :P
  • evet sayfaya baktım samsung sph-720 diye bi telefon.sayfanın heryerinde matrix reloaded da çıkan telefon oldugu belli olsun diye yazmışlar bi ton matrix yazısı.zavallı samsung belki matrix in gazıyla telefon satarım diye umutlanıyo :)
    bu arada saat 05:16 hala yurtdışı çıkış yok
  • Behold the Samsung SPH-N270, the mobile phone which was specially produced as the messenger for heroes & heroines that need to cross over time and space in movie “MATRIX; RELOADED”. It has a futuristic pop up design fully outfitted with the spirit of a three-dimensional world. Another masterpiece made by Samsung. SPH-N270, The Matrix Phone is now open to you!

Spinapubica Samsunga da bir e-posta at bence bak yanlış yazmışlar filmin adının zueheee.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.