Şimdi Ara

ThE öMeR-CHiP filmindeki NoKiA 3310 :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cümle başındaki ilk harfler büyük harf olmak zorunda değil mi? Bazı arkadaşlar buna dikkat etmiyor ve bu durum fena halde benim gözümü tırmalıyor. Beceremeyenler yazmasın kardeşim! Ama bilmemek ayıp değil tabii ki.
  • allah allah...bu ne simdi?
    dil bilgisi dersindemiyiz yahu?
    ne demek bilmeyen yazmasın?
    sen kendine bi forum ac,bilenleri topla orada beraber yazın mobidik...:)
  • ikide birde caps a basmak zor geliyor da ondan boyle yazıyoz:)
  • Kendi kendimle mi yazışayım forum açıp firstsoldier? :) Hem sen neden alındın üzerine? Bırak başkaları alınsın.
  • ne biliim bende usenip buyuk harfle yazmıyomda bas harfleri.ondan şeyetdiydim...
  • :))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Trust_Me</i>
    <br />iyide spinapubica kardeş.senin eleştride yani tuhaf yani.herhalde eskiden bi gareziniz var ki adama "the" lafını unuttu diye çok sert çıkış yaptın gereği yoktu bence.zaten the lafının bi manasıda yok ha söyledin ha söylemedin

icabında ben matrix reloaded yerine matrix2 de diyebilirim bunda ters bişey yok sonucta neden bahsedilmek istendiği anlaşıldıgı zaman ne söylendiğinin önemi mi olur.tuhaf bi eleştriydi yani gereği de yoktu.eleştri yapıcak yer lazımsa başka alfına bul anlarız the lafını unuttuysa ne olmuş sokayım "the" kelimesine size bişey olmasın :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

aslinda bu topic icindeki tartismanin gereksizligini Trust_Me ve Unbreakable gayet guzel ozetlemis.

Peki gereksiz oldugu halde neden devam ettirdim, bu salakga neden bulastim?

İnsanlar hata yapamazlar mi? elbette yaparlar. forumun amaclarindan biri de budur. herkes fikrini soyler, tartisilir yanlis olan duzeltilir. Ama bu salagin niyeti baska.

Bu oz guvenden yoksun salagin isi gucu salakca nedenlerle insanlara saldirmak, ezmeye calisarak kendi zavaliligini kapatmak. gecmiste daha once benzer salakliklari yapti ama salakliga doymayan bu mahlukla fazla ugrasmadik. forumu bikac aydir takip edenler bilirler, ornek:http://www.donanimhaber.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32124&whichpage=3&SearchTerms=burada

Acikcasi insanlarin bu aptali tanimalarini, dikkate almamalarini istiyorum. Cunki ne kadar salak durumuna duserse dussun biliyorum ki bikac hafta sora unuturup tekrar salak saldirilarina devam edecek.

:))) Ve en onemli sebebi ne kadar salak olsada beni eglendiriyor..

• OLSUN FİLM MANYAK !:::::.....
  • Arkadaslar kücük meselaleleri abartmayalim.öpüsüp barisin:)Filme gelince; adamlar bence gereksiz buldugum sevisme sahnesini ve zion halkinin azmis insanlarinin:) danslarini filme koymakla cok aptalca davranmislar.Nerdeyse her firsatini buldugunda neo bizim trinity ye abaniyor, filmin resmen icine yapmislar.yinede idare eder:)
  • Allah muhabbetinizi arttırsın.Manyak mısınız nesiniz :)
  • avatarina bakinca bende sana ayni seyi sorma ihtiyaci duydum. :))
  • Matrix yok the matrix tartışması iyiydi be !Yine ister ben:)
  • oyle degil sarper. tartisma soyle

"bi kere Matrix reloaded degil, The matrix reloaded efendim"

geyik yapsan bu kadar olur. muhaha
  • Konu çok fazLa sapmış anLaşıLan ,Neyse bence biraz toparLayaLım yoksa baya dağıLacak gibi gözüküyor ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Yaw burada n'olmuş böyle zuhahaha.
    Yarıldım gülmekten :)))
  • sana katıLıyorum mewLuth baya dağıtmışLar burayı .. :))))

SewgiLerimLe !! ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.