Spinapubica dan samsung a: " bir: filmin adı matrix reloaded değil "the matrix reloaded" efendim.
iki: ben kil amelenin tekiyim. "
Arkadaslar samsung bu telefonu kullanması icin bildigim kadarıyla tonla para dokmus. Bence acaip satacaklar. Ama piyasaya ne zaman cıkar bilemem .
cezve'den topluma:
amelelik gibi gayet kutsal ve emeğe dayanan bir mesleği; gerizekalı söylemlerime alet edecek kadar embesil bir insanım. onu bunu yorumlamaya çalışır, kendi hakkımda yorum yapılmasına dayanamam. benim adımı her hangi bir topic içinde cezve değil de ezve diye yazarsanız ortalığı karıştırırım, ama 300 milyon dolar bütçe ile çekilen, yüzlerce kişinin emeği harcanmış bir filmin isminin yanlış yazılmasına tepki gösterene de kulpu takıveririm hemen.
Walla bende 3650 war vede içinde symbian os6,1 war.Sizinde bildiğiniz gibi içine birçok uygulama yüklenebiliyor.Benim önerim biraz daha bekleyip en az 2,5 veya 3G telefon almanızdır.Teşekkürler..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Trust_Me</i> filmi çok çabuk ilerletmişler.daha düne kadar 1 tanecik gemiyle 3-5 çapulcu insan lapa gibi bişey yiyerek mekanik yaratıklardan kaçarak,saklanarak hayatta kalıyolar diye düşünürken meger zion denen yer neymiş öyle.partiler,gösteriler,gemiler o ne teknolojiymiş öyle.star wars b.o.k yemiş yanında.havada duran sanal ekranlardan işlemler yapmalar falan <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>[bore][bore]
sanal ekran falan cok ters uymamis.... filmde 1. kahin,2.fransiz,3.mimarin konusmalari konuyu iyice saptirmis 1. filmde kahin siradan bir falci gibiydi kahinin evi dolup tasiyordu. 2. filmde kahin yüce bir varlik ulasilamaz biri olmus
Matrix Reloaded da kesinlikle Nokia marka cep telefonu kullanılmamıştır, bir arkadaş yukarıda samsung marka kullanılan telefonların linklerini vermiş, hala nasıl oluyorda nokia kullanılıyor diye konuşuyorsunuz ilginç?!
Ayrıca Java o telefon dünyada sadece Amerika da satışa sunulmuş, başka ülkelerde yok şuan, dağıtımı ne zaman başlar bilemem..
spinapubica sana cevap vermiyorum. (demogoji yapmayın.)
hadi geri zekali amelenin tekisin insan afisleredemi bakmaz, hadi afislere bakmadin insan artislik yapmaz. ama sen the spinapubica sun... hala laf sokmaya calisiyor The spinapubica. daha oncede yaptin ayni gerizekaliliklari. unutturup unutturup tekrar geliyor. Yanlis anlamayin arkadasin ustune bu kadar gitmemin sebebi bu.
The amele spinapubica, seni duyamiyorum ... duymak ta istemiyorum ... bence sen gene biraz kaybol unuttur salakligini tekrar dene ...
Matrix Sen Nokia telefonu sordun, Bizde Filmi anlattık. Buna bozulduysan Kusura bakma. :)
cezve, the magnificient. the ancient person of our history, our culture. he's the one who sets our minds free. let him be the one. let him be the magnificient.
fazla abartmadan kısa kısa anlatayım(malum; ayrıntıyı yakalayabilecek olan kişilere verilir izahatin uzunu):
henüz, dahi anlamındaki "-de" ya da soru eki olan "-mi"yi ayırmayı dahi beceremeyen, ifade etmek istediklerini düzgün cümlelerle ortaya koyamayan bir bireyin, kalkıp da "hadi geri zekali amelenin tekisin insan afisleredemi bakmaz" sözünü fazla garipsemiyorum. madem afişten, şundan ya da bundan dem vuruyoruz, o zaman ufak bir tavsiye vereyim; o bahsettiğin afişlerin hepsinde, "matrix" kelimesinin hemen üstünde, ince bir çizgi gibi duran ve birbirine çizgi ile bitiştirilmiş üç harften oluşan bir kelime var, ki ingilizce bilen çoğu insanın da bulunması gerekeceğini savunacağı bu kelime, hepimizin bildiği "the" olmaktadır. önce gözünle(başka bir yerinle değil) bakmayı öğren, sonra kalkıp da bilmişlik tasla.
whatever...
nereden afiş bulacağını, inceleyeceğini bilmeyenler ile, içimizde yaşayan bazı kıt dimağlar için bir de official site önerelim:
ulen ne zeki adamlar varmış memlekette bea.gurur duyuyorum turk gencliğiyle
filmden bir süre önce gösterime girmiş olan trailer'lardan birinde(superbowl trailer'ı), 47. saniyede de yine aynı şekilde bu isim karşımıza çıkmaktadır. demek ki neymiş? cezve dururken warner bros yetkililerine söz düşmezmiş. "the" da ne olası ki???? :P
Aman Allahım; Konu korkunç sapmış... "THE END" Ne zaman ?
iyide spinapubica kardeş.senin eleştride yani tuhaf yani.herhalde eskiden bi gareziniz var ki adama "the" lafını unuttu diye çok sert çıkış yaptın gereği yoktu bence.zaten the lafının bi manasıda yok ha söyledin ha söylemedin
icabında ben matrix reloaded yerine matrix2 de diyebilirim bunda ters bişey yok sonucta neden bahsedilmek istendiği anlaşıldıgı zaman ne söylendiğinin önemi mi olur.tuhaf bi eleştriydi yani gereği de yoktu.eleştri yapıcak yer lazımsa başka alfına bul anlarız the lafını unuttuysa ne olmuş sokayım "the" kelimesine size bişey olmasın :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by spinapubica</i> <br />cezve, the magnificient. the ancient person of our history, our culture. he's the one who sets our minds free. let him be the one. let him be the magnificient. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Dostum güzel Türkcemiz varken neden Uzun bacaklı Anglosakson dilini kullanıyorsun? O sacma sapan emperyalist gavur dilini biliyorsun diye kendince diger insanlardan kültür bakımından bir takım üstünlüklerinin oldugunu sanıyorsan bence cok yanılıyorsun.. Topicte dikkatimi ceken sey bir arkadasın ufacık bir yanlısının uzerine [ban][ban] bir anda olayı cok abartıp o arkadası rencide etmen..! Ki boyle seylere sadece gülüp gecmek lazım.. Ama sen şiddetle hala sacmalıklarını surdurmeye devam ettigin icin bişeyler yazmaya karar verdim.. Trust_me arkadasımızın dedigi gibi herhangi bir konuda karsı tarafa anlatma istedigini ifade etmişsen bu bence yeterli.Ancak gördügüm kadarıyla sen ayrıntılara cok kafayı takıyorsun.Galiba BAşarı ayrıntılarda gizlidir mantalitesine sahipsin.Ama bunu her konuya uygulayamassın. Bence boyle gencligimize faydalı bir takım bilgilerin ortak paylaşıma sunuldugu forumlarda boyle gereksiz söylemlerin yapılması cok yanlış. Sende arkadasım ayrıntı sapıklıgından vazgec artık bence !!!
SöyLediKlerini KAbul Edemem, Ama KoNuşMA Hakkını Ölene Kadar DeSteKLeRim!!!!
istediğim olaya/olguya kafamı takar, istediğim ayrıntıyla uğraşırım. başkaları gibi cahillik ve eksik bilgili olmakla mutlu olacağıma, bir miktar daha fazla kendimi zorlayıp bilgi ve tecrübe ile övünürüm. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. bir kez olsun oturup araştırmadığı bir telefon için saçma sapan yorumlar yazmak ve söz konusu telefonun kullanıldığı filmin adını yanlış yazmasına gelen tepkiler üzerine "aman be, nedir ki, ha yazmışsın ha yazmamışsın bir kelimeyi" mantığıyla ortalıkta dolaşmak bence gayet abes birer durumdurlar.
savunacağınız şeyleri ayrıntılı olarak öğrenmeden ortaya çıkmayınız bence. malum; türkçe savunucusuyum diye ortaya çıkan kişinin ingilizce klavyeyle yazıyor olması, türkçe karakter kullanmaması ne kadar ilginç bir ayrıntı değil mi? (evet evet, sana diyorum unbreakable. ah, bakınız ne büyük bir tesadüftür ki, unbreakable da bir ecnebice kelimedir. hayret, neden böyle bir mahlas seçtiniz kendinize?)
türkçe savunucusu arkadaşımızın cümlelerindan alıntılar yaparak türkçe kurallar dahilinde bir inceleyelim mi? buyrun: "Ama bunu her konuya uygulayamassın." uygulayamassın yazan birisi benim yazım şeklim hakkında ileri geri konuşuyor, bu ne bedbaht bir gün, bu ne mütecaviz bir yaklaşım? hey hat...
"Sende arkadasım ayrıntı sapıklıgından vazgec artık bence !!!" sende diye bir yazım şekli olamaz arkadaşım. dahi anlamındaki "-de" ayrı yazılır. oraya "sen de" yazmak durumundasın. bahsettiğimiz dil o anglosaksonların dili değil, türkçe, yani anadilimiz. yani, hatasız olarak yazıp konuşmamız gereken dil. daha türkçe kurallara hakim olamadan ne diye kalkıp beni eleştirmeye kalkıyorsun, anlamak mümkün değil.
daha fazla yazarsam ağlarsın diye düşünüp kısa keseyim. malum; daha anlambilim açısından(ahah, evet evet semantik, doğru ya, britanya'nın köpeğiyim, ondan ingilizce yazıyorum) incelenecek cümleler de mevcut aslında ya, her neyse...
tek diyeceğim şudur; "bilmemek değil, öğrenmemek ayıp".
film sacma,tartısma sacma,telefonu samsungun sitesinde gordum o daha da sacma... baska?