Bildirim
Nokia 8110'u inceledik: Efsane geri döndü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyide kızak orjinalinde tuşa basinca kendisi açiliyordu bunda o mekanizma yok bütün olayı oydu telefonun olmamış.
-
7110 original kızaklı olsa tadından yenmez
-
Uzun pil ömrü sunuyormuş. Pil ömrü gerçekten iyiymiş. Tam 2 gün -
quote:
Orijinalden alıntı: BeAr
İyide kızak orjinalinde tuşa basinca kendisi açiliyordu bunda o mekanizma yok bütün olayı oydu telefonun olmamış.
O dediğin tuşla açılma 7110 du orjinal 8110 da yoktu diye biliyorum sadece Matrix filminde vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia, bir sal kardeşim ya
-
O zamanki 8110 ile pek alakası yok. Özellikle kasa kalitesi bakımından... -
Video telefondan kaliteli olmuş.
Yaşlılara alınabilecek bir telefon.
-
Üniversitelerde işletme gibi bölümlerde Nokia işlenmeli. Bir firma tavan yapmışken rezalet yönetim ile nasıl bu hale gelir? Bu hale gelmemek için nasıl önlemler alınmalı gibi? konular gençlerimize faydalı olacaktır. -
he valla öyleymiş yaşlandık artık karıştırıyoruz :) -
8800 isterük hemide sicirocco veya carbon,arte li olsun :)
-
Ben haberleri ilk duyduğumda 8800 modelinin yenilenmişi çıkıcak sandım 8110'muş. 8800 cidden karizmatik ve uzun süre kullandığım kaliteli, sağlam bir telefondu :) 8800'ı yenileyip yine adam akıllı bir kasa ile sunarlarsa alınır. Ama 8110 ne zaman efsane oldu da yenilenmişi çıkıyor. Ericsson a1018 falan olsa neyse :)
-
telefonun orginali
8210 la karıştırmamak lazım.8210 o dönemin en kompakt ve minimalist telefonlarından biriydi.
umarım 8210 uda tazelerler.
bu arada 8110 u bende hatırlamıyorum.ne ara şöhrete kavuştu enteresan.
-
Otomatik kızak demişken aklıma 8910 geldi
http://rez.cdn.kul.vn/uploads/media/kul/58bd/28/nokia-8910.gif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 26 Şubat 2018; 23:35:13 > -
eskiye rağbet olsa diye başlayan bi laf vardır nokia. boşa kürek çekiyosun. bu arada ben 7110'u daha çok severdim
-
görüntüyü ne ile çektiysen bir daha çekme kör olduk izlerken
-
yandan tuşa basınca "şlakss" diye kapağı açılsa 600-700 liraya alınabilirdi. -
watsup olsun alır kullanırım ben. Sıkıldım koca bi kiremite sağ cebimi tamamen ayırmaktan.
-
Orjinal 8110 un karizmasının yanında bu klima kumandası gibi durmuş. -
Öyle şak diye açılmıyorsa, Matrix telefonu demeyeceksin! Onun havası orada zaten.
Uzun pil ömrü sunuyormuş. Pil ömrü gerçekten iyiymiş. Tam 2 gün
|
O dediğin tuşla açılma 7110 du orjinal 8110 da yoktu diye biliyorum sadece Matrix filminde vardı
|
Üniversitelerde işletme gibi bölümlerde Nokia işlenmeli. Bir firma tavan yapmışken rezalet yönetim ile nasıl bu hale gelir? Bu hale gelmemek için nasıl önlemler alınmalı gibi? konular gençlerimize faydalı olacaktır.
|
Otomatik kızak demişken aklıma 8910 geldi
http://rez.cdn.kul.vn/uploads/media/kul/58bd/28/nokia-8910.gif |
eskiye rağbet olsa diye başlayan bi laf vardır nokia. boşa kürek çekiyosun. bu arada ben 7110'u daha çok severdim
|
watsup olsun alır kullanırım ben. Sıkıldım koca bi kiremite sağ cebimi tamamen ayırmaktan.
|
7110 original kızaklı olsa tadından yenmez
|
Orjinal 8110 un karizmasının yanında bu klima kumandası gibi durmuş.
|
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- instagramda taslaklar nerede
- instagram takip isteği attıklarım
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X