Şimdi Ara

Nokia Software Recovery Tool Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 820 Telefon kullanıyorum. 8.1 dp yüklü, resmi gelen güncellemeyi bu program ile yüklene bileceğini biryerde gördüm kurulum dosyasını indirdim ancak yükleme kısmında telefon ekranında büyük nokia yazısı takılı kalıyor ve programda 0x80700C1 hatası veriyor bu nedir şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

---------

Dalgamı geçiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede 820 var 8.1 dp yuklu.
    Guncelleme gelmesini bekliyorum telefona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sc1

Lumia 820 Telefon kullanıyorum. 8.1 dp yüklü, resmi gelen güncellemeyi bu program ile yüklene bileceğini biryerde gördüm kurulum dosyasını indirdim ancak yükleme kısmında telefon ekranında büyük nokia yazısı takılı kalıyor ve programda 0x80700C1 hatası veriyor bu nedir şimdiden teşekkür ederim

Hocam aynı sorun bendede oldu lumia 920,
    Telefonu çıkarın, NSU'da açılamayan bir telefonu bağlama şıklı var telefonu bağlama animasyonunun hemen altında, ona tıklayın ve telefonu bağlayın (telefon bildiğimiz açıkken)
    Sonra telefon ve program biraz bekleyecek ve telefon bir sure sonra kendini kurtarma moduna alacak, programda sanki normal bağlamış gibi gözükecek ve oncekiler gibi güncelleme var yüklemimmi diyecek, evet diyince hata vermeden güncelleştirme yüklenecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: sc1

Lumia 820 Telefon kullanıyorum. 8.1 dp yüklü, resmi gelen güncellemeyi bu program ile yüklene bileceğini biryerde gördüm kurulum dosyasını indirdim ancak yükleme kısmında telefon ekranında büyük nokia yazısı takılı kalıyor ve programda 0x80700C1 hatası veriyor bu nedir şimdiden teşekkür ederim

Hocam aynı sorun bendede oldu lumia 920,
    Telefonu çıkarın, NSU'da açılamayan bir telefonu bağlama şıklı var telefonu bağlama animasyonunun hemen altında, ona tıklayın ve telefonu bağlayın (telefon bildiğimiz açıkken)
    Sonra telefon ve program biraz bekleyecek ve telefon bir sure sonra kendini kurtarma moduna alacak, programda sanki normal bağlamış gibi gözükecek ve oncekiler gibi güncelleme var yüklemimmi diyecek, evet diyince hata vermeden güncelleştirme yüklenecek

Dün saat akşam 9.30 da nokia care ile denedim sorunsuz yüklendi. Konu kilitlene bilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.