kardeşim en zor anımda yardımcı oldun sen olmasaydın teli servise vermiş herşey silinmişti saol paylaşım için
BEN YAPAMADIM 6233 de
beyler ben kilt kodunu sordunda 5 kere hatalı gırdım ( unuttum kodu)sonra birsuru kod salladı hıçbiri olmadı yardım lutfen biribna neyapmma gerek yini soylesin cildircam bunu dikate alın
millet sadece nokia içinmi geçerli ?_
quote:
Orjinalden alıntı: AjanWhite
millet sadece nokia içinmi geçerli ?_
kardeş sitede yazıyorda zaten nokia master code :)
ben denedim gayet güzel oldu tşkler kardş.....:)
deneme amaçlı 8800 da denedim çalışıyo walla
quote:
Orjinalden alıntı: lewoking
beyler ben kilt kodunu sordunda 5 kere hatalı gırdım ( unuttum kodu)sonra birsuru kod salladı hıçbiri olmadı yardım lutfen biribna neyapmma gerek yini soylesin cildircam bunu dikate alın
Tavırlarında biraz daha dikkatli ol.
5 kere yanlış girince bir süre şifre kabul etmez. Bu bazı telefonlarda 5 dk senin telefonda ne kadar bilmiyorum, ama biraz bekle şifre girmeden, açılır. Sonra doğru şifreyi girersin.
deniyorum bende, teşekkürler
çok güzel yaa adam banlanmış ama yinede sağolsun
arkadaşlar bende 6230 vardı onda denedim oldu ama 1110i var ona denedim olmadı bi bilginiz varmı:S
ilk verdiğin site işe yaradı çok saol Allah razı olsun
Arkadaşlar ben telefona kilit kodu koydum fakat kapattım açtım,pin kodunu girdikten sonra kilit kodunu bir türlü açamadım.Ne yapacam ?
tekrardan işime yarı çook saol Allah razı olsun
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler nokia 1110i de işe yaramıyor.telefonun kodunu unuttuk ne yapabilirim.buna benzer sorunu nasıl çözdünüz?teşekkürler.
işime yaradı, teşekkürler.
yüksek modellerde işe yaramaz bu site
sadece 3310 5210 falan en yuksek 7610da falan olmustu sanırım denedigim
cok ısıme yaradı paylasım ıcın tesekkurler
arkadaşlar malasef 6630 da çalışmıyo hiçbiri,biz faydalanamıyoz bu servisten